Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. buli.

buli. Járnitanuló

Nálam Chrome-ban se megy. :(

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amint jeleztem az előtted lévő bejegyzésben továbbítottam a Központ felé a jelzéseteket.
    Nincs szükség több jelzésre, vizsgálják a belépési problémát.
    Megértésedet, türelmedet köszönöm!

buli. kedveli ezt.
  3. Dolphin

Sziasztok,
    a Központ válasza alapján a felmerült bejelentkezési problémát sikerült orvosolni.
    A klienst / böngészőt zárjátok be, majd újraindítást követően lépjetek be.
    Türelmeteket köszönjük!

ricsi908 kedveli ezt.
  4. Goran

Goran Fórum hercege

rendbe jött

Dolphin kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi szépen a gyors ügyintézést!:)

Kuzdern kedveli ezt.
  6. Caccus

Caccus Fórum bárója

Köszönjük szépen

Dolphin kedveli ezt.
  7. kbetti9393

kbetti9393 Utánpótlás-írogató

Szia Dolphin!
    A hiba bejelentésem után megcsináltam mindent, Kliens törlés, Ccleaner, gép újra indítás. Ezután még 10 percig nem tudtam belépni, mert 502-es hibát jelzett. Most kb 3 perce már be tudtam lépni. Tehát a hiba NEM nálam volt. ( A hiba bejelentésemkor bent voltam a farmomon, de egy kis farmomnál volt a hiba jelenség, onnan lehetetlen volt írni. Amint kiléptem a farmomról, már nem tudtam volna ide írni, mert el sem jutott semmi a Fórumig.)

Dolphin kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    ahogy olvashattad, valóban volt egy rövid ideig bejelentkezési probléma, amit a Központ orvosolt.
    Köszönjük türelmedet.

kbetti9393 és kigyo51 kedveli ezt.
  9. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

Szia!
    Végig megcsináltam a sajtos eventet, de a felhőt még nem kaptam meg.
    vízinyuszi ID: 9659867

10. Dolphin

Szia,
    Neked is sajnos várnod kell türelemmel, amíg a Központ végez a korrekcióval.
    Fogunk jelezni, ha megtörténtek az elmaradt jóváírások a szerdai probléma kapcsán. A Központnak több időre van szüksége ehhez, mint ahogy azt tervezték.
    Itt volt a Közlemény a témában:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-64#post-1402266
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

vízinyuszi kedveli ezt.
  11. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

Megérkezett, köszönöm!

Kuzdern kedveli ezt.
  12. nyiriviola55

nyiriviola55 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget. Elnézést kérek a kellemetlenségért. Üdvözlet.

Dolphin kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    nincs miért elnézést kérned, azért vagyunk, hogy segítsünk, amiben tudunk.
    Egy a fontos, hogy segítségkérésre mindig a Segítségkérő topikokat használd, s egy témát csak egy topikban jelezz. Farm névre és Farm ID-ra pedig mindig szükségünk van az ellenőrzéshez.
    További jó játékot!

vihence és Swartsch kedveli ezt.
  14. Dolphin

Kedves Játékosok!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a Központ végzett a Sajtok harca eventhez kapcsolódó elmaradt jutalmak jóváírásával.

Kérjük azokat, akik érintettek voltak, hogy egy ki/be lépést követően ellenőrizzétek, hogy megtörtént-e Nálatok is a jóváírás.

Amennyiben hiányt tapasztaltok a jutalmakat illetően, kérünk Benneteket, hogy Farm név és Farm ID megadásával gyertek az alábbi topikba, s írjátok meg, hogy mit hiányoltok:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.19461/

Mégegyszer köszönjük a türelmeteket, további eredményes gazdálkodást kívánunk,
    a Farmerama csapata

vihence és .dina1. kedveli ezt.
  15. SzélvihaRonie

SzélvihaRonie Utánpótlás-írogató

Tegnap nem tudtam belépni az 502-es hiba miatt. Látom nem volt sokáig hiba, viszont én már addig nem tudtam várni, mert hajnalban kelek, és aludnom kellett! Ilyenkor mi a helyzet? Nem az én hibám miatt nem tudtam a Rackót meglátogatni, így bukok egy napi ajándékot!

16. fantom6767

fantom6767 Fórum-zöldfülű

Megkaptam! Köszönöm :) !

Luminary kedveli ezt.
  17. hamuska

hamuska Fórumszaki

Segítséget kérek szépen.Nem tudok matricát lerakni.Odáig jutok,hogy matrica leadás,leáll a játék és pörög a virág. Köszönöm ID24991697

18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A matracakészítéshez narancszsetonra van szükséged. Jelenleg nem rendelkezel vele, így nem tudod a sárga albumban lévő matricákat fejleszteni. Eventek teljesítésével szerezhetsz zsetonokat illetve vásárlással.
    Érdemes ismételten átolvasni a matricakészítés rejtelmeit
    Megértésedet köszönöm, további sok sikert!

vihence és Swartsch kedveli ezt.
  19. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

zsoka1953
    email-ben farmonként kaptunk ajándékkódot, ragasztót is tartalmaz sajnos én nem kaptam meg kérem küldjék el köszönöm üdv zsoka​

20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos, ez nem így működik. Mi nem tudjuk neked elküldeni. Ellenőrizned kell, hogy a fiókodban érvényes e-mail címed van - e megadva, vagyis az, amelyiket rendszeresen olvasod. Ha, az rendben van, akkor a Hírlevél engedélyezése be van-e kapcsolva.

Hírlevél kezelés!
    Kérlek, ellenőrizd le, hogy az e-mailddel, a Felhasználó fiók beállításokon belül, a hírlevél fülön engedélyezve van-e nálad a hírlevelek fogadása.

Amennyiben be van kapcsolva, a képen látható "Igen" szó látható, zöld háttérrel. Ha nincs, akkor piros háttérrel "Nem" szó látható rajta.
    Amennyiben nincs engedélyezve a hírlevelek fogadása, akkor ezért nem kapsz levelet, vagyis kódot sem.
    Ha fel vagy iratkozva hírlevélre, akkor nézd meg a Spam és promóciós mappákat is.

Ha az engedélyes bejelölése után sem rendeződik a helyzet, akkor kérlek, ez ügyben keresd fel a supportot, ahol segítséget tudnak nyújtani számodra.

A supportot itt éred el:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd, minimum 140 karakterben leírva a problémádat.
    Olyan e-mailt adj meg, amelyen válaszukat fogadni tudod.
    A velük való levelezésből már semmit ne hozz a fórumra, mert az levéltitoknak minősül.

Sok sikert!​

Dolphin, kigyo51, zsoka1953 és még 1 ember kedveli ezt.