Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. LétLM

LétLM Utánpótlás-írogató

Kérem én is a 310 szezonpontot jóváírni, a top-os beadások után.

Köszönöm.

ID: 24652462

2. Csibecsicsereg

Csibecsicsereg Járnitanuló

Sziasztok!

Légy szíves nézzetek már utána a problémának mert a játékban csak az első-oldalra tudok belépni már órák óta, és tulajdon képen ott sem jelenik meg semmi.Nem is lehet másik oldalra sem átmenni.

ID: 2006900

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  3. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

SZiasztok, a furjnek nem tudok tapot keverni, ez hiba vagy en neztem be valamit?

4. _Minci_

_Minci_ Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Kérem én is az elmaradt 310 szezonpontot a beadásaim után.

ID:57873707

Köszönöm.

5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

6. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !

órák óta a kliensen nálam is ugyan ez a helyzet.
    Hálás lennék , ha javításra kerülne-
    ID:3894802

7. hitchcock

hitchcock Utánpótlás-írogató

detto

8. MacskásFadísz

MacskásFadísz Fórum-zöldfülű

A beadásaim után járó szezonpontokat én sem kaptam meg. Kérem jóváírni.

ID: 57953077

9. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Némelyik farm kliensen ezt produkálja, míg más farmokra simán bead mindent.
    Pl. A nagy farmomra simán belépek és bead mindent kliensen és gyors, míg a kicsimre csak firefox böngészővel tudok belépni, mert órák óta kliensen a nagy semmi (lásd a képed) jelenik meg.
    Viszont a malomra böngibe nem szabad kattintani, mert bejön egy hosszú fehér csík zagyva szöveggel, az alján egy OK-val. Na itt ilyenkor csak a kilépés segít, mert lefagyaszt mindent.

SnéDóri kedveli ezt.
  10. *Csillagpor*

*Csillagpor* Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, épp arattam az evetes területen, amikor a rendszer kiléptettett a területről, amikor újra be tudtam lépni, már nem volt a földeken a növényeim sem a pajátában, sőt a nekem kellett újra kipakolni a termőtalajokat is. A nüvények darabszáma drasztikusan lecsökkent is ingen krvés volt a pajtában is. Most is nincs egy egész területem bevetve. Az előző aratásomból származó termények elvesztek.
    Tudunk ezzel a helyzettel mit kezdeni?
    Farmnév: *Csillagpor*
    ID:11536935

11. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Sziasztok !
    Azt vettem észre hogy azoknak az állatonak a tápja amit beadtam a TOP.ba jócskán megcsappant !!!!:wuerg: Mindenből volt bőven táp !! És nem tápot adtam be !! Tudom mit csinálok !! Kérem vissza !!!!!!!>:( Gondolom nem véletlen hogy Fürj tápot NEM lehet keverni !! Valami nagyon nem stimmel a malomban és a Bp.nél. Össze vissza kavarnak mindent ,hogy lehet így játszani ??? >:(>:(

Marika312 kedveli ezt.