Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. BLau2003

BLau2003 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálam is problémás a kert. Egyik területre sem enged navigálni a Térkép, a napraforgó csak forog, vagy a báránykák egyfolytában csak talicskáznak. Sem a Hírek oldalt, így a napi belépési bónuszt sem adja be, nem is tudom beváltani. Feleslegesen indítottam be az Aratógépet is! Már 2 órája küszködök többszöri be- és kilépéssel, mire nagy nehezen sikerül vmi (ha sikerül). Szakaszokban! Több farmom is van, uezzel a bajjal! Nálam a malom piszkosul őröl...! Az idegeimet!
    Mára be is fejeztem a kínkeserv munkát! Feladom!
    Gazda: Laura20030110 ID: 15728147

Utoljára szerkesztett: 29.11.25, 03:50
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük a türelmedet.
    A játék naplója szerint nem 40 kakadutápot, hanem 40 kígyászkeselyű tápot tettél ki eladásra 2025-11-28 09:14:19 órakor. Ebből már eladtál 16 darabot, amiért megkaptad a 4x 509.028.81 CSP-t. További 6 tétel van még kint eladásra várva.
    A 2025-11-28 17:45:33 -kor kihelyezett 25 fürjeleség is eladásra került 2025-11-28 18:08:07- órakor, tehát nagyon gyorsan lecsaptak rá a vásárlók. Ezért is megkaptad az ellenértéket, összesen 5x 9564.50 CSP-t.
    Jelenleg nálad sem fürj, sem fürjtáp nem kapható a piacon.

A dinamikus piac is működik, de amíg nagyon alacsony a kínálat és azonnal elviszik a kitett állatokat, tápokat, addig nehéz emelni az árat. Főleg, ha alapból a maximális eladási árat határozzuk meg, mivel nincs hova fejlődni.
    A saját piacomon próbálom a fürjet és eleségét eladni. Nagyon gyorsan elviszik, így mindig csak azzal a kezdő árral tudom feltenni.
    Nálam most a fürj maximális ára 29.994 CSP. Az eleség maximális ára 1.912 CSP.

Várom a visszajelzésedet, a további tapasztalatokról.
    Köszönöm.