Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Klári47

Klári47 Utánpótlás-írogató

Tegnap este /délután/ óta a farmjaimba belépni nem tudok. Nem enged belépni, s igy a Rackót és a naptárt leszedni nem tudom. Farm nevem: Klári47 ID: 18808144

jólóbarát kedveli ezt.
  2. Goldros

Goldros Fórumlakó

szép estét nektek....
    Nekem a főfarm nem tölt be minden más igen
    .
    Gazda: Goldros ID: 16719200

jólóbarát kedveli ezt.
  3. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Pár napja nehéz volt belépni a játékba. Ha mégis sikerült, akkor nem töltött be mindent, és pár másodperc után kidobott teljesen. Újra lehetett indítani, de ugyan az a hiba jön jelenleg is. Nem lehet az eventet elkezdeni sem !
    A javítás után elölről kezdhető lesz-e ez az event ?

jólóbarát kedveli ezt.
  4. anikocska1

anikocska1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Hasonló a problémám mint a többi játékostársamnak . Az elmúlt két napban sokára vagy egyáltalán nem töltött be a játék. Az új eventet elkezdeni sem tudom . Az utóbbi időkben elég sokszor előfordul ilyen probléma .

jólóbarát kedveli ezt.