Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. hamuska

hamuska Fórumszaki

Köszönöm a munkádat,igyekszem megérteni,hogy mire kell figyelni.

Luminary kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nagyon szívesen segítünk, ha elakadsz. Érdemes a Matrica sorozatok csevegőjében is olvasgatni, lehet ott is találsz választ a kérdéseidre.
    Ha, minden feltétel adott, tehát van matricád, ragasztód, narancs és és piros zsetonod, de mégis elakadsz, akkor várunk vissza.
    Sok sikert!

hamuska és vihence kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Hibajelzés.

23. szintű kis farmon belépéskor átvettem az üdvözlő rendszer 5. napi ajándékát. Ennek része a szint x 800 TP. Az ablakban rendben ki is jelezte, hogy 18400 TP-t fogok kapni.
    Átvétel után megjelent a szintlépés ablaka, jelezve, hogy ezzel a 25. szintre léptem. Szokás szerint csak ez után dobta fel a jutalmak listájának ablakát, amiben szerepel, hogy miket kaptam. Ebben 20000 TP szerepelt.
    Megnéztem, és ténylegesen csak 18400 TP-t írt jóvá a rendszer, amennyi járt is.

Ilyen formában a felugró ablak hibás: már az új szinttel számolta ki az értéket. Ami csak azért problémás, mert nem annyi jutalmat kapok, mint amennyit az ablak kijelez.
    (Egyébként is: érthetetlen, hogy miért jelenik meg minden esetben előbb a szintlépés ablaka, mint azé a jutalomé, amelynek az eredménye volt a szintlépés... Ez van a játékban mindenhol, a normál szintlépéstől a Gyopáron át a szezonig.)

4. bagdilili

bagdilili Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tegnap a Gyopárvölgyben kiváltottam az 5. szinthez tartozó területet, ami néhány perc múlva eltűnt a beadott termékmennyiséggel együtt. Mi a teendőm. A segítséget előre is köszönöm.Id számom:33097381

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz arra jogosult kolléga, hozom az eredményt.
    Türelmedet kérem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

A játékból nem tűnik el semmi csak úgy magától.

Ha egy küldetésbe beadsz valamit, de nem gyűjtöd be az ajándékokat, akkor nem tudsz bennük továbbhaladni.
    upload_2024-9-14_13-44-39.png

Az összes átalakítód működik.
    Ezek sok és sokféle hozzávalót elnyelnek.

A földterület nincs feloldva. 1 db Arborista 1-es jelvény beadása szükséges a feloldáshoz, jelenleg nem rendelkezel vele.
    A kolléga nem látta, hogy valamikor is gyártottál volna jelvényt.
    408 db sárgabarackra lesz szükséged az I-es Arborista jelvény gyártásához, jelenleg 22 van a raktáradban és beérett barackfáid.

A fentiek alapján nem látszik úgy, hogy bármid eltűnt volna. :)

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Othep

Szia Toma.

Köszönjük az észrevételt.
    Továbbításra kerül az Általad jelzett hiba a Központnak..

-BombadilToma- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

Szia tudnál nekem segiteni abba hogy miért tünnek el a malomba kevert kockáim kevertem 2 félét mert vilt sárga kockám abbó 8 at a simából 5 öt és most hogy játszani akartam csak 5 maradt

9. Othep

Szia.

Kérlek, adj farmnevet és ID-t.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

HOPIHE1978 kedveli ezt.
  10. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

bocsi HOPIHE1978 ID10705929

11. bagdilili

bagdilili Utánpótlás-írogató

Id számom:33097381 Kedves Othep!
    A jelvény tegnap feloldásra került és a kért mennyiséget pedig beszállítottam. Ennélkül nem is lehetnék a barackfák mezőn a megfelelő haladási karikán. Egyébként sok éve játszom és nem szoktam panaszkodni vagy reklamálni, ha nem volna jogos. Köszönöm szépen a türelmet.

12. Othep

Köszönöm az azonosítókat. :)

Kollégám ellenőrzése szerint 2024-09-14-én (ma) 06:49:50 -kor 10 db Kockajáték szettet kevertél, majd 14:06:33 - kor 5 darabot.
    A 06:53:35 és 14:09:34 óra közötti időszakban 16 minijátékot indítottál.
    Korábban még 12 Kockajáték szettet gyártottál.
    Jelenleg 28 lejátszott minijátékon vagy túl, és az 1 db ingyenes és a malomban kevert 27 db kockajáték szett összege is 28.
    Nem hiányzik és nem veszett el a farmodon semmi.

Sali~*.*, -ágianyu33- és HOPIHE1978 kedveli ezt.
  13. Othep

Haladási karikán rúnát értesz? (A Bölcsesség ösvényén?)
    Ehhez is szükséges jelvény beadása, de nem függ össze a földterületekkel, hanem a barackfák tulajdonságai változnak, hogyha felszabadítjuk a rúnákat.

Sali~*.*, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

köszönöm szépen

Othep kedveli ezt.
  15. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

Szia. Elnézést szeretnék kérni töled hogy a figyelmetlenségemmel plusz munkát okoztam .ujra elkeztem egyrégi farmomat is csinálni ésössze kevertem a két malomba levö kockákat ,amit most vettem észre, köszönöm hogy utánna néztél . máskor jobban figyelek . legyen szép napod.

16. Othep

Semmi gond.
    Azért vagyunk, hogy segítsünk. Szép szombatot Neked is. :)

Sali~*.*, -ágianyu33- és HOPIHE1978 kedveli ezt.
  17. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok! Segítséget kérnék. Gyopároson szerettem volna kapacitást növelni a raktárban, az anyagoknál 800-ról 1000-re meg is van a 2 db műkertész jelvényem mégsem engedi. Diti54 ID 26222139 köszi előre is.

szöszi50 kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

A kolléga elvégezte az ellenőrzést:

Ehhez a bővítéshez 2 db Műkertész jelvény - 2. szint típusú jelvényre van szükség.
    Ezt Te is tudod ellenőrizni, ha az egeret a Kapacitás bővítés gomb fölé viszed.
    2 db csillag van a képen, s kék jelvényre van szükség (ha a szöveget nem figyelted esetleg).

upload_2024-9-15_19-18-18.png

upload_2024-9-15_19-19-31.png

upload_2024-9-15_19-21-30.png

Raktáradban a Műkertész jelvény - 1. szint típusú jelvényből van 2 db, illetve az Arborista jelvény - 2. szint jelvényből is van 2 db, de az sem jó ehhez a bővítéshez. (A jelvények színűkben eltérőek, s a csillagok száma mutatja a szintet.)

Az ismertetőt itt találod a témában - melyik raktárbővítéshez mire van szükség:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324697

szöszi50, Sali~*.*, aida2330 és 6 más kedveli ezt.
  19. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Köszönöm szépen. Ezek szerint elnéztem a jelvényeket :)

20. baltha54

baltha54 Járnitanuló

Matrica album készitésénél a piros matricát szerettem volna lerakni, de amint rákattintok a lerakásra rögtön forog a napraforgó, többször probáltam, nem tudom hogy hiba, vagy valamit nem jól csinálok. Köszönöm ID: 1865723