Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A Krokitanya teliholdas ól. A raktárban csak akkor látod, ha nyitva vannak a teliholdas termőterületek is.

jófarmerlány, Luminary és kigyo51 kedveli ezt.
  2. babi358

babi358 Fórummogul

Köszi ! tényleg tehát lehet ,hogy be tudom fejezni a gazdaköri feladatot ha a teliholdas termőterület nyitva lesz. köszi, köszi

smoldering, jófarmerlány és Sylja kedveli ezt.
  3. csibe-falat

csibe-falat Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Gyűlölöm a gyopárt, a sok hiba és szivatás ami ott megy, teli minden, nem tudok aratni, sietnék, akkor gyorsan csinálj jelvényt, direkt olyat kér, amiből kevés van, az átalakító folyamatosan pont helyett egyebet ad, de megcsinálom 50-ig, hogy meglegyen a szotyidomb. Ma kiakadt nálam a béketűrésem, kért egyik megrendelő 230 gyapjúsást. Legyártottam 8 magot. Úgy vetek, hogy minden második sorban cikória van, ami emeli a mellette lévő ágyások termését + 1-el, de mivel csúsztatva van, így 7 növény lesz minden kis kockán. A nyolc magot elültettem, a legfelső sorban egy kiterjesztővel kitoltam egyet jobbra, így nem 32-szer, hanem 33-szor 7 termés jött (volna) le.
    Kivártam az idejét, aratok erre megyek beadni és ott fogad 223 (!) db növény. Ha nem veszi figyelembe a kiterjesztőt (ami akkor nem tudom mire jó) akkor is 224-nek kellene lennie, mert 8x4x7 = 224.
    Ezt már nem először veszem észre, csak a múltkori nem volt ennyire kiszámolva. Teli a púpom de tényleg!!! Csináljanak már valamit, hogy legalább számoljon rendesen a rendszer.
    Ja, és köszönöm, nem kérek ellenőrzést, mert úgyis az lenne, hogy nem úgy volt az. Pedig úgy volt, mert 0 gyapjúsásom volt és 8 magot ültettem, amúgy is a 223 prímszám, tehát sehogy se jöhet ki annyi.
    Ismétlem 0 gyapjúsásom volt, tehát ez sem lehet az oka. Kérem továbbítsátok, hogy legyen már annyi az az annyi, ha itt kínlódik vele a játékos. Köszönöm