Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha frissítést / ki-be lépést követően sem látod, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül, nem tudok segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

2. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Még 8.40 -kor írtam a 288hsz-ben hogy szerintem nem kaptam meg a10 órás növény után learatott mennyiségemet! Másik farmomon akkor kezdtem a szaporításhoz amikor itt már teljes kört arattam. Ott mégis több növény van mint ezen a farmon! Hova lett a különbözet?! Betudtam esetleg adni más feladatba!? Kérhetek 1 ellenőrzést? Köszönöm szépen id:21356122

3. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Most sikerült. Köszi.

4. macimami1958

macimami1958 Haladó

Sziasztok. Én állandóan a chrommal játszom. Nekem nincs és nem is voltak problémáim. Ami volt az meg a saját butaságomból fakadt. 10 éves laptomon játszok win 10-esen. A netem sem gyors, mégis múködik rendesen. Csak ennyit szerettem volna leírni.

Synodendron kedveli ezt.
  5. gabibenk

gabibenk Utánpótlás-írogató

a gyopáron nem működik az átalakító, és a megrendelő, nem lehet egyiket sem megnyitni, már többször lépkedtem ki-be , nem segít az sem gabibenk ID 8856164

6. macimami1958

macimami1958 Haladó

Nálam is, de ha ráviszem a kurzolt mutatja hogy ott van. Le is tudom aratni és bevetni. Szerintem ez még nem olyan nagy hiba hogy folyton ellenőrzést kelljen kérni. Ezzel csak több munkát adtok a modiknak. Értsétek meg, hogy a központ válasza nélkül nem tudnak mit kezdeni. Legyetek egy kicsit törelmesebbek.