Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az ebben a Közleményben leírt tesztet elvégezted, a böngésződet ellenőrizted, frissítetted?
    Amit még javasolhatok esetleg: Ha böngészővel játszol, válts böngészőt.
    Próbáld ki esetleg az inkognitó módot. Vagy válts kliensre.
    Ha klienssel játszol, válts esetleg böngészőre.
    Ami még javíthatna a helyzeten, az az animációk kikapcsolása a farmodon.
    A Mentés gombbal tudod a módosítást jóváhagyni - ez is segíthet a jobb játékélmény elérésében:

Ableotory TL javaslatait is hozom Neked, ha esetleg kifelejtettem volna valamit:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Ha írásodat panasznak szántad, akkor legközelebb a Törzsasztalon a Panaszkönyvet keresd fel, kérlek..

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Nagyon köszönjük a képet. :)
    Továbbítottuk a Központba.

A Mentés gombbal tudod a módosítást jóváhagyni - ez is segíthet a jobb játékélmény elérésében:

Ableotory TL javaslatait is hozom Neked, ha esetleg kifelejtettem volna valamit:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Nagyon köszönjük a képet. :)
    Továbbítottuk a Központba.

-ágianyu33-, agi770 és macimami1958 kedveli ezt.
  4. agi770

agi770 Törzsjátékos

Nálam is gyengélkedik egy ideje a játék. A fennt említetteket mind megtettem. Ma reggel volt a csúcs. Egy órás kuponnal éppen le tudtam aratni az összes területet. (Azért az plusz bosszúság volt minden mellé, hogy sokszor azt sem láttam melyik területen vagyok éppen. Pl: baha terület képét hozta be az elültetett eventnövényekhez. A kavarodásban learattam egy csomó Jakcet, gyepek urát stb amit nem is akartam) Végső elkeseredésemben a telefonon akartam befejezni a teendőket, na ott be sem töltött. Holnap hozok képet, ha megint ennyire vacak lesz.

szöszi50 és Othep kedveli ezt.
  5. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Köszönöm a választ, elnézést - elfelejtettem az ID számot és a farmnevet beírni.

Köszi szépen a választ! Azért volt furcsa, mert mindegyik tájegységnek a főfarmján fordul elő. Akkor bosszantó amikor sürget az idő, mert lejár egy bónusz, vagy közel van az event vége.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.11.25, 21:02
    -BombadilToma- és Othep kedveli ezt.
  6. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Általában visszafogott vagyok, most is igyekszem...
    A játék mobilról nem megy (béta verzió, értem én... - bár fura, hogy eventeknél ha ott kezdek, bőven 14.00 után, akkor nem megy, de ha gépről belépek és utána mobilról akkor meg már megtalálja).
    Tisztítsam a gépet, ha kliensről játszok menjek böngészőbe, ha böngészőből akkor kliensre. Tegyem újra fel a klienst - ma már az se megy, azt mondja 20 perc van hátra... Nem jó a szolgáltatóm, nem jó a gépem...
    A mobilon más szolgáltatón vagyok, úgy se megy.
    Ma a második gép elé ülök le, úgyse megy. (Időnként egy harmadikról is küzdök). Elég sok más dologra is használva vannak ezek a gépek, karban vannak tartva (informatikus és hobbiinformatikus is van a családban).
    Ez a játék már nem hogy nem élvezhető, hanem bosszantó. Ez nem csak egy kirakós, hanem elég összetett stratégia, egy bizonyos szinten már csak úgy van értelme, ha rendesen csinálja az ember. Eventek, gazdakörik, TP, FP, FA vagy CSP szerzés a cél. Az eredmények maga a játék öröme. Lenne. De már csak bosszankodás, nem tudok már úgy tekinteni rá, hogy ohh csak játék, később learatok, vagy nem baj, ha ez a kör nem sikerült, mert túl sok ilyen van.
    Szerintem a hiba alapvetően "nem a mi készülékeinkben van". Sajnálom:oops:

7. rezsder

rezsder Járnitanuló

A játék élvezhetetlen. Sem az arató se más nem működik. Még jó, hogy munkásaim vannak. Örülök, hogy betölt és csodálhatom a telkem. :(((((((((((((((((((

8. nimre56

nimre56 Járnitanuló

f12-re ezt írta most

Csatolt fájlok:

9. edite72

edite72 Utánpótlás-írogató

3-4 alkalommal kell belépni (persze, ha sikerül), hogy egy területet meg lehessen csinálni. Rémálom. Azt tuti, hogy én erre a játékra egy forintot sem költök a továbbiakban!

levi5 kedveli ezt.
  10. Angyal51

Angyal51 Utánpótlás-írogató

Helló mindenki. 2013 ban volt egy event a my litle poni. abban lehetett megszerezni a felhőpalotát. de én még akkor nem játszottam a farmerámával. szeretném megkérdezni,hogy lesz e még olyan alkalom hogy ismét vissza hozzák? köszönöm a választ. Angyal51 gazda id:57396526