Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Sziasztok!
    Meg szeretném kérdezni, hogy az Északi saga felhősor 1-et duplán kapjuk?
    Van egy nyeremény a mini játékok 22 sor -nál és van egy az Ingrid sárkányhajójánál!
    Böbebaba60 ID: 4507014

2. piros53

piros53 Fórumlakó

Sziasztok
    Északi sága 2 felhőhöz megvan minden fejlesztés és kitehetö de nem tudom a felhőt használni
    aranyhal2012
    id:1567580

3. guzmoka5

guzmoka5 Járnitanuló

Sziasztok
    Ma szerettem volna vásárolni előfizetést, 9 órától próbálkoztam,nem sikerült belépnem, állandóan lefagyott,egyik helyről sem sikerült belépnem,így nem tudtam megvásárolni. Most délután folytattam,azóta sem sikerült vásárolnom semmit,nem tudom az okát.
    Guzmoka5 id 38194572
    A többi farmomon is kipróbáltam, ott sem működik a vásárlás.

Utoljára szerkesztett: 3.12.25, 15:55
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nézd meg az Ismertetőben a megszerezhető jutalmakat, s válaszd azt, amelyik Neked szimpatikus.
    Ha a Játékostársak véleményére vagy kíváncsi, akkor a Csevegőben írj.
    A Segítségkérő topik nem csevegő!
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    vélhetően azért nem kaptál választ mert nem volt olyan Moderátor szolgálatban, aki a beérkezett kérdésekre válaszolt volna.
    A Fórumszabályzat alapján 24 órán belül kell a kérdéseket megválaszolnunk, s sajnos vannak olyan időszakok, amikor várni kell egy-egy válaszra.
    Sajnos hiába tűnt úgy, ha ma például majdnem egész nap a Fórumon voltam, egyéb tennivalóim mellett a Segítségkérő topikokhoz csak most jutottam el.
    A problémát én nem tudom elhárítani Nálad.
    Csak a megszokott dolgokat tudom javasolni.
    Ezeket itt tudod elolvasni, nem írom le újfent:
    <<Bejegyzés 1.>>
    <<Bejegyzés 2.>>

Amennyiben vásárlási problémád van, azzal a Supportot tudod felkeresni.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).

A megadott adatokkal sajnos nem találtam farmot, valamelyik adatot elírtad, így sajnos benézni nem tudok Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

kincsembogaram67 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Kicsit bővebben ki tudod fejteni a problémádat? Hibaüzenetet kapsz? Nem jelenik meg a fizetési felület? Nem tudod használni a Bankkártyádat / Paysafecard-ot?
    A vásárlási problémákban érdemben a Support tud segíteni, mi itt csak általános dolgokat tudunk javasolni, ha a Játékos leírja a probléma részleteit is.

A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírtat tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).Amennyiben vásárlási problémád van, azzal a Supportot tudod felkeresni.

Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

7. Dolphin

Szia,
    én nem találom a korábbi bejegyzésedet, amiről itt írsz. Tudsz kérlek, egy linket hozni hozzá?

Rákerestem az összes bejegyzésedre is, de a tegnap esti előtt júniusban írtál utoljára, a Viking saga 17. event csevegőjébe, ahogy azt itt a lenti képen láthatod, előtte meg 2019-ben.
    upload_2025-12-3_18-45-31.png

Én nagyon szívesen segítek Neked is a felmerült kérdésedben, de ehhez írd meg, hogy pontosan mi a problémád, s hozz Farm nevet és Farm ID-t is.
    Ez nem csevegő topik.
    A Fórumszabályzat alapján 24 órán belül kell válaszolnunk a kérdésekre, ezt igyekszünk is lehetőségeink szerint tartani. De mint tudod, mi ezt szabadidőnkben végezzük, munkánk, családunk, hobbink mellett, így időnként előfordul, hogy nem tudunk 1-2 órán belül válaszolni, hanem akár fél napot vagy még többet is várnotok kell.
    De van felvétel a Csapatba, gyere jelentkezz Te is!
    Szóval várom a linket a jelzett problémád kapcsán, amire még nem kaptál választ, vagy írd le egy új bejegyzésben a kért módon.
    Megértésedet köszönöm!

Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    a kérdéseidet továbbítottam, én nem tudok rá válaszolni.
    Megértésedet köszönöm!

9. Dolphin

Szia,
    az eventben két felhősort tudunk szerezni, itt láthatod a tulajdonságait:
    <<Ismertető>>
    Megértésedet köszönöm!

Doggyra kedveli ezt.
  10. piros53

piros53 Fórumlakó

Sziasztok
    Miért nem tudom a felhőt beüzemelni??????????????
    Minden meg van hozzá.Jeleztem ezt felétek de nem kaptam választ.
    Segítsetek
    aranyhal2012
    id:1567580

Doggyra kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    pont most kezdterm el írni a válaszomat, köszönjük türelmedet, sajnos csak most jutottam el a kérdésedig.

A felhőre szükséges Lékhorgászat dekort még nem tudtad megszerezni, hisz csak ma délutántól indult el az event második része, ahol a Mini-játékot tudjuk játszani.
    Ennek haladási sávjában fogod tudni majd a dekort megszerezni, a képet az Ismertetőből hoztam
    upload_2025-12-3_19-10-51.png

Attól mert egy kérdést többször felteszel, nem fogsz előbb választ kapni rá, csak nekünk okozol több munkát. Érdemes ilyenkor az ismertetőbe is újra bekukkantani, hátha ott megtaláljuk a kérdésünkre a választ.
    Kérjük, a jövőben légy egy picit türelmesebb (a Fórumszabályzat alapján 24 óránk van a kérdések megválaszolására, s igen, vannak olyan időszakok, esetek, amikor nem tudunk egy-két órán belül válaszolni).
    De van felvétel a csapatba, gyere, csatlakozz hozzánk, ha többen vagyunk, biztos gyorsabban tudunk reagálni, segíteni.

Sylja kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    a vásárlási problémákban érdemben a Support tud segíteni, mi itt csak általános dolgokat tudunk javasolni, ha a Játékos leírja a probléma részleteit is.

Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).Amennyiben vásárlási problémád van, azzal a Supportot tudod felkeresni.

A játékba való belépési gondokhoz itt találsz információt. Az egyedi probléma feltárásához log-okra van szüksége a Központnak, ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni, az általános tanácsokat megtalálod ezen hétfői bejegyzéseimben:
    <<Bejegyzés 1.>>
    <<Bejegyzés 2.>>

13. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Egy hiba miatt helyezhetők ki bizonyos (+)-os dekorok a házikedvences területekre.
    A hiba javítása folyamatban van, a szabály az hogy semelyik (+)-os dekor nem helyezhető ki a házikedvences területekre.

Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  14. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Hálás szívvel köszönöm a válaszod. Megoldódott a probléma. Lehet csak ránézett egy nálam sokkal okosabb, ügyesebb szaki és segített. Jó játékot, minden jót kívánok.