Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Miről akarsz képet hozni?
    Nálam a két kifogásolt pluszos dekor nem tehető ki sem a Futtatóba, sem az Állatüdülőbe. Igen, tudom, hogy az ismertető sem írta, hogy kitehető (de azt sem, hogy nem). Bónuszt ad mindkettő, elméletileg megfelel minden szabálynak, ami erre a két helyre vonatkozik; vagyis semmi ok nincs arra, miért ne lennének kitehetők oda. Ezt jeleztem.

Kiegészítés. Kicsit tovább kutakodtam. A többi pluszos dekoromnál a Havermackó (+) nem tehető ki, de a Gyepek ura (+) vagy a Virágfestés (+) igen. Nézegettem a Dekorbázist is. Semmi szabályszerűséget nem találtam arra vonatkozóan, mely pluszos dekorok kihelyezhetők, és melyek nem. A Levéltánc (+), ami ugyanúgy TP-bónuszt ad, mint a TOP-os két dekor, kitehető. A Réparabló (+), aminek a hatása (a hatóidőtől eltekintve) pontosan ugyanaz, mint a Gyepek uráé, nem tehető ki...

Jó lenne rákérdezni, van-e valami általános szabály erre.

Utoljára szerkesztett: 3.12.25, 10:16
    galagonya51 kedveli ezt.