Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A játék naplója szerint 2025-08-07 20:53:40 órakor nyitottad ki a 28-as ládát és megkaptad a 420 Szezonjutalmpontot.
    Jelenleg a 37. szinten vagy, még 587 Szjp. kell a szintlépésig.
    További jó játékot!

2. blogger55

blogger55 Törekvő

ID 8981872 HELDRIG játékban elakadtam blogger55
    Lehet ujra kezdeni ,vagy itt vége.....

3. Luminary

Szia!

Ebben a termben már nincs tennivalód. Alul, középen van egy átjáró, ott tudsz kimenni. kattints oda és átkerülsz a következő terembe. Ha, nem látod, akkor vedd kisebbre a kijelző méretét.
    Ha, elhagytad ezt a termet, akkor kövesd a sárga nyíl vonalát. A Kazamatatérképre ( bal alsó sarok) kattintva tudod nyomon követni, hogy éppen hol jársz.

A továbbiakban használd @-BombadilToma- haladási térképét, hogy ne tévedj el te sem a kazamatákban.
    Érdemes figyelni a saját térképeden a ládákra. Ahol látszik a láda képe, ott még zárt ládák vannak, amit ki kell nyitni. Az ismertetőben találsz egy ládás táblázatot, hogy melyik ládát hol találod és mi a tartalma.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-2025-augusztus.26648/#post-1460249

Sok sikert!

4. blogger55

blogger55 Törekvő

Köszönöm

Luminary kedveli ezt.
  5. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Eljutottam egy mezőre, ahol a portál aktiválásához a végpontját kellene megkeresni. Fogalmam sincs ez mit is jelent. Probáltam visszamenni az előző mezőke, de csak körbe-körbe járok. Számomra ez teljesen érthetetlen egyelőre.
    Szeretnék egy kis segitséget, útmutatást kérni. Az event ismertetőt hiába olvasom, nem segít.
    Köszönöm, ha tovább tudtok navigálni.

6. Luminary

Szia!

Aratási logunk nincs.
    A Répás -almás csatnid még több, mint 10 napig aktív, hisz utóljára 28-at indítottál.
    2025-08-07 20:17:47 órakor vetted át Rackó napi ajándékát, tehát a +1 növénybevételi bónuszod 2025-08-07 23:17:47 -ig volt aktív.
    A felhasznált KK szupertrágya és Szupertrágya alapján a felszaporításkor 2x2-es földekbe ültetve 10 db/ földterület volt a hozam.
    10x10=100 Ezt követően 49+51 területet ültettél be. Ebből 88 db lehetett 2x2-es. Aratás előtt vetted ár Rackó ajándékát, tehát 11/db, vagyis 88x11=968 Ezután váltottál 1x1-es földekre. A főfarmon 202, a Szédültön 192 földkocka lett lerakva és beültetve 2025-08-07 20:18:26 órakor. Ennek a hozama a RACS+KK+1 bónusz : 394x8=3152 Visszaültetés után: 3152-394=2758
    2025-08-07 21:49:48 órakor ismételten arattál, ezzel a 8db-os hozammal. 2758+3152=5910. Visszaültetés után: 5910-394=5516 De, itt már csak Szupertrágyát használtál, nem volt KK fogyás a játék naplója szerint. Az, hogy ezt a tételt pontosan mikor arattad, nem látom - hisz ahogy mondtam, nincs aratási logunk. Ha, 2025-08-07 23:17:47 után, akkor a hozam már csak 4 db/ földkocka.
    Ebből a malomban bekészítve 30 malomtermék 2025-08-07 23:35:36 órakor az - 6300 eventnövény. 23:35-kor ültetted be újra a két területet, mivel előtte fellröppenőért nulláztál. 6300+394=6694 és még 178 db van a raktárban.
    Hangsúlyozom, nem tudom megnézni, hogy mikor és mennyit arattál, csak hozzávetőlegesek a számok a felhasznált trágyák alapján.
    A másik farmon is csak hozzávetőleges számokat tudnék mondani, így attól most eltekintek.
    További jó játékot!

sutimami57 és PaySkin kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nem szoktam segítséget kérni, de már el szakadt a cérna. Az evettel kinlódok, fél éjszakát itt ültem, és nem tudok haladni. Vannak helyek, ahol nem indul el a lövöldözés, mert a madár nem hajlandó rá menni a lila gombra. A 6-os szobába már számtalanszor jártam, és nem tudom indítani a szélén a sort, ott van az egyik kütyü a halashoz, és nem tudom le szedni. Hétvégén nem leszek, és ideg bajosan fogok el utazni. A másik problémám az, hogy az egyik ládáról nem jött az átvevő ablak, valami mágikus kitehető volt benne, de nem adta be az átvételes ablakot. sutimami57 ID 45724624
    Köszönöm, ha tudtok segíteni.

8. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Szia!

Köszönöm, azért töröltem, mert közben ma reggel, miután a fiam felkelt, közölte hogy nem tette rá a második körre a KK-t, mert elfelejtette! Aratáskor már lefeküdt, természetesnek vettem, hogy 8 a hozam, ezért írtam be még este.
    Elnézést kérek ezért, tudom rengeteg dolgotok van, így most feleslegesen raboltam az idődet! Köszönöm, hogy megnézted!
    Szép napot kívánok!

sutimami57 kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!
    Nyugalom, az egész nem ér annyit, hogy ez miatt idegeskedj! Ráadásul, amikor fáradt az embernek a szeme, az agya méginkább nem sikerül. Aztán pihenten pikk-pakk megcsinálja, ami addig lehetetlennek tűnt. A térképed alapján jelenleg a sárgával keretezett teremben vagy. Ráállítottalak a tüzelőállásra. (Nálam is előfordult, hogy valahogy a lila tüzelőállás mellől lövöldözött a karakter - nem is értettem, hogy hogy csinálja. Lehet én mozdítottam el valahogy a tüzelés előtti pillanatban.)Ha, kész vagy a lövöldözéssel, akkor a sárga nyilak irányában menj vissza a 6-os terembe, hogy ott is játszhass még egy kicsit és átvedd az ajándékot.
    upload_2025-8-8_8-52-48.png

Eddig minden kinyitott ládából megkaptad a jutalmat a játék naplója szerint.
    upload_2025-8-8_9-16-36.png

Visszamehetsz a zöld nyíllal jelölt útvonalon is, hogy kinyisd a 4 portált lezáró utolsó ajtót és szabadabban mozogj a portálok által.
    upload_2025-8-8_9-6-18.png

Használhatod @-BombadilToma- útvonaltervét is.

Sok sikert!