Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Sziasztok!

Chrome-mal a játékba ismét nem lehet belépni.
    Sagittarius69 ID: 49043685

katimami51 és TRico97 kedveli ezt.
  2. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Köszi a válaszodat !
    Tényleg nem olvastam !

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a türelmedet.
    A Központ mindkét farmodon orvosolta a problémát, tudod folytatni a Híd fejlesztését. A beadott eventnövényeket jóváírták a Pajtádban, egy KI/BE lépést követően megtalálod.
    További sok sikert!

4. Dolphin

Kedves Játékosok!

Nem idézek be most senki, mivel többen is jeleztétek, hogy problémát tapasztaltok.
    Több ellenőrzést is végeztem most, senkinél nem tapasztaltam fennakadást.
    A Központ felé is jeleztük, válaszuk szerint nincs Központi probléma, de lefuttattak egy Cache ürítést.
    Remélhetőleg ez megoldja a problémát Nálatok is.

Amit javasolni tudunk, azok a megszokottak:
    - animációk kikapcsolása a Beállításokban
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol
    - másik böngésző kipróbálása (Firefoxot többen javasolták), vagy kliens letöltése, ha böngészőben szoktál játszani
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol

Illetve amennyiben van rá lehetőségetek, hozzatok nekünk logokat, amikor a probléma jelentkezik, erről itt találtok információt, ezeket tudjuk továbbítani a Központ részére:
    <<Leírás a hibalogokhoz>>

Mi ennél többet nem tudunk tenni, akinél továbbra is probléma van, helyileg kell megtalálni a hiba okát, ehhez kellenek a logok, amit továbbítani tudunk.
    Megértéseteket köszönjük!

Sylja kedveli ezt.
  5. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Köszönöm szépen.

Dolphin kedveli ezt.
  6. csiszardori

csiszardori Fórum-zöldfülű

Nem hiszem el, hogy ennyien írjuk le ugyanazt a problémát, akkor mindenkinek egyszerre romlott el az otthoni gépe. Nagyon könnyű így lerázni a játékosokat. A sütiket takarítsuk ki a gépünkről szöveg már nagyon unalmas.

Tune90 és Galadriel kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    egy ki/Be lépést követően próbáld meg újra átvenni a Naptár ajándékát, ha nem sikerül, jelezz vissza.
    A játékhoz kapcsolódóan pedig itt írtam: #1405
    Amíg nem hoztok logokat, addig a Központ nem tudja megvizsgálni mi okozza Nálatok a problémát, mert ezek egyediek.
    Megértésedet köszönöm!

8. anci0915

anci0915 Haladó

Sajnos nekem is az a problémám. ID:6501419

9. Dolphin

Szia,
    egy ki/be lépést követően próbáld meg újra a naptárból átvenni az ajándékot, ha nem jársz sikerrel, gyere vissza, s hozz Farm nevet és Farm ID-t is.
    A többi észrevételedhez itt írtam: #1405
    Megértésedet köszönöm!

10. Dolphin

Szia,
    ezzel nem tudok mit kezdeni sajnos.
    Mivel a problémák csak a Játékosok egy részét érintik, ezért van szükségünk a logokra, hogy továbbítani tudjuk a Közpot részére.
    Ha nem hozol logot, nem tudjuk megfejteni, hogy Nálad mi okozza a problémát.
    Kérlek olvasd el az általad beidézett szöveget és járj el azok szerint.
    Részletes adatok nélkül sajnos nem tudunk érdemben segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

11. Dolphin

Szia,
    lépj be frissen és próbáld meg újra átvenni a Naptár ajándékát.
    Ha nem jársz sikerrel, gyere vissza.
    Megértésedet köszönöm!

12. Dolphin

Szia,
    én gond nélkül be tudtam menni a Paszulyodhoz, kérlek, próbáld meg Te is újra egy ki/be lépést követően.
    Ha nem járnál sikerrel, olvasd el ezt a bejegyzésemet: #1404 és járj el eszerint.
    Megértésedet köszönöm!

13. Dolphin

Szia,
    folyamatosan Chrome-ban végzem az ellenőrzéseket, s senkinél nem tapasztaltam problémát.
    Kérlek, járj el #1404 bejegyzésem alapján.
    Megértésedet köszönöm!