Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Zsuzsikan és macimami1958 kedveli ezt.
  2. hitchcock

hitchcock Utánpótlás-írogató

miért nem lehet az úriember szuvenirt kitenni sehova ?

3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Próbáld meg a főfarmra kitenni.

Kuzdern, farmerSS és Dolphin kedveli ezt.
  4. kariatida

kariatida Törzsjátékos

A városi projektben részfeladat teljesítését kéri, de üres a gazdaköröm.
    Mi ilyenkor a teendő?
    ID: 14681158
    kariatida

5. baltha54

baltha54 Junior szaki

Napi feladatként 5 szupertrágya a főfarmon, manuálisan nem fogadta el elsőre, frissitettem , nem mutatta hogy lett volna szupertrágyázás, ujra manuálisan szupertrágya , és akkor elfogadta baltha54 ID: 1865723

6. agi770

agi770 Törzsjátékos

Köszönöm a választ. Először az ültetvényen trágyáztam, mivel nem jött be elmentem a másik két területre is. Így kimaradt a tegnapi nap, de azért a kardomba nem dőlök. Majd legközelebb..

Othep kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    van olyan eset, hogy lassabban dolgozza fel a teljesítést a rendszer, segíthet ilyenkor egy területváltás is (a frissítés nem segít itt), vagy az, hogy a baloldali menüsorból megnyitod a feladatlistát. Mivel a feladatra megkaptad a pipát, ellenőrzést nem tudok mire végezni.
    További jó játékot!

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    továbbítottam a problémát a Központ részére, ez így sajnos egy hiba.
    Várhatóan új feladatot fogsz kapni, türelmedet kérem.

kariatida kedveli ezt.
  9. ádám1014

ádám1014 Haladó

Sziasztok!
    Csatlakozom én is! Miért nem lehet kitenni? A kincsesen lenne a helye a többi mellett.

Nem ott van a helye legalábbis nálam, a többi mellé menne a kincsesre, de nem lehet.

Tyrannoszaurusz-rex9 kedveli ezt.
  10. Othep

Sziasztok.

Jelenleg csak a Főfarmra tehető ki, a hibáról tud a Központ, javítása folyamatban.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezon-eventek-csevegője.18681/page-3#post-1479267

11. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Kedves Othep:)
    Segitségedet szeretném kérni .
    Vásároltam a tegnapi nap folyamán retró tárgyat Fagyöngyös puszit de nem lelem.
    Egy db van kitéve a kergekertemben de az má régota ott csücsül.
    Segitségedet előre is köszönöm:)
    Farmom: Melani6509 ID: 35910564

12. ádám1014

ádám1014 Haladó

Othep kedveli ezt.
  13. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján többféle dekort vásároltál tegnap és ma is, de a Fagyöngyös puszit nem vetted meg, ezért nem találod.
    Ha szeretnéd, a Kolléga kigyűjti, hogy miket vettél meg.

14. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Igen azt meg köszönném ha kigyüjtené miket vásároltam meg.
    És ha nem vásároltam meg akkor miért nincs a kinálatban nálam.

macimami1958 kedveli ezt.
  15. Othep

A Központtól kapott infó alapján, ha korábban már megvettél egy dekort, akkor most nem jelenik meg a kínálatban.

Az alábbi dekorokat vásároltad:

Tegnap: Boldog hódgyerek, Szörfös Miki, Karácsonyi parádé, Díszítési főpróba, Ünnepi fa, Repülő korizás, Boldog hóangyal, Hócsúszda kaszkadőrei, Karácsonyi cukorrúd
    Ma: Karácsonyi pálma, Hógolyókatapult, Vad korizás (+)

16. 100xszép

100xszép Fórum-zöldfülű

Szia!
    A Télapó szikla titkai felhősor 2-ből hiányzik a Tábortüzes barátok, a felhőn viszont nincs megjelölve vásárálásra, a kínálatban sincs benne, és már több órát töltöttem azzal, hogy az összes kihető teret többször átnéztem, a raktárban sincs. Tudnál ebben segíteni?
    Köszönöm!
    ID:38321269 100xszép

17. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Rendben és köszönöm én úgy gondolom még vettem de mindegy.

Othep kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint ezen a farmon nincs ilyen dekorod. Nem szerezted meg az eventben.

Azt viszont nem értem, mit értesz azon, hogy ''nincs kijelölve vásárlásra a felhőn''.
    Ilyen kijelölés, csak akkor van a felhőkön, amíg a velük kapcsolatos akció tart. Valószínű, hogy az erre a felhőre való dekor még a most futó Retró akcióban sem szerepel.
    Próbálj meg a hiányzó dekorhoz egy Cserenapon hozzájutni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. 100xszép

100xszép Fórum-zöldfülű

A felhőn azoknál a dekoroknál amiket meg lehet venni ott van a kosár és kockában egy plusz jel. De ennél a dekornál nem mutatja, úgy emlékszem, hogy a két másik megvehető. Ha tévednék, elnézést és köszönöm a segítségedet.