Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. vihence

vihence Törzsjátékos

Kedves Sylja!
    Köszönöm szépen a válaszodat. Elnézést kérek a pongyola fogalmazásomért, de azt tudom, hogy nincs TP növelő hatása. Azt értettem alatta, hogy a TP számláló csík, szerintem nem növekszik annyival, amennyi a kitehető értéke. Köszönöm a türelmed és a válaszod. :inlove:Legyen szép estéd, napod.

Kuzdern és Sylja kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha legközelebb elérkezik az aratás ideje, akkor előtte jegyezd fel a TP-csík értékét, majd aratás után is.
    Ha nem látsz a csík értékében változást, vagy nem annyit, amennyinek szerinted lennie kellene, akkor jelezd kérlek.
    Köszönjük. :)

3. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Segítséget kérek, szeretném ha ránéznétek a farmomra, mert a matrica gyűjtő albumnál megakadtam. Úgy látom minden meg van hozzá és a növény valamint a kitehetőknél nullán áll a kijelző. Előzőnél is így csináltam, semmi gond nem volt. A fa 77%-on áll.
    User: farmer54,
    ID 20909070
    Köszönöm.

4. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Addig is szíves türelmedet kérem. :)

5. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Köszönöm! További szép estét.

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  6. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Nem engedi kiváltani a Farmbónusz láda II-őt farmpengőért a farmárudában. Rá tudnátok nézni. (Gép, sütik, minden tiszta)
    Gazda: miniowl ID: 13564106

7. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Addig is szíves türelmedet kérem. :)

macimami1958 és miniowl kedveli ezt.
  8. miniowl

miniowl Fórum hercege

Köszönöm szépen:)

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  9. njOoy

njOoy Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Használj két szupertápot ültetvény. Hol van az az ültetvény? Köszönöm, ha tudtok segíteni.

10. vihence

vihence Törzsjátékos

Kedves Othep!
    Leellenőriztem, minden rendben van. Köszönöm szépen a türelmedet, szép, nyugodt napot kívánok!

11. Bluefish

Bluefish Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A matricagyűjtő albummal vannak problémáim, a piros albumnál nincs nyíl, hogy továbblépjek.Már készítettem matricákat is, de semmi:( Láttam, hogy másnak is vannak ezzel problémája. Ha nincs egyetlen matricám sem, akkor is tudnom kéne lépni, ki kéne tudni nyitni az albumot. Emlékeim szerint már raktam le matricát ott is. ID:33690724