Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a z Ezüst feladatot teljesítetted eddig, 48 db Kristálykoponyát szállítottál be, az ajándékokat 2025-09-18 19:31:37-kor kaptad meg.
    2025-09-18 19:28:17-kor készült el a malomban 36 db, 2025-09-18 19:31:06-kor 12 db Kristálykoponya, ez összesen 48, amit beadtál.
    Az Arany és Gyémánt szinthez még kell a malomban keverned 36 + 24 malomterméket.
    upload_2025-9-18_21-2-24.png

Én nem látok Nálad problémát.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. karesz

karesz Fórum ismerője

Köszönöm, nem jól figyeltem, elnézést kérek!

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Szeretnélek megkérni, ránéznétek a lapomra? Valami felkiáltó jel van a gazdakörinél, de nem tudok rájönni, miért. Ráadásul a valamikori rackó feladatot vagy mit még mindig mutatja a sor. Kijavítanátok? Köszönöm szépen!
    Gazda: csillaglili55 ID: 31659778

4. Dolphin

Szia,
    az aktuális eventben, ha elérhetővé válik egy olyan mező, ami küldetéseket tartalmaz, akkor kapunk egy felkiáltójelet a Gazdaköri listába. Amint rálépsz az adott mezőre az eventablakban, a felkiáltó jel eltűnik.
    A Gazdaköri küldetések betöltésekor kell egy kis idő, amíg a rendszer az összes adatot, információt betölti a háttérben, ezért láthatod egy ideig a már befejezett Élet a farmon témakörhöz tartozó Rackó feladatsort.
    További jó játékot!

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. LétLM

LétLM Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A Tölgyesben a titokzatos rakományokat nem lehet learatni.

LétLM ID: 24652462

6. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján valóban nem aratható a beérett Titokzatos rakomány 1. Egyik óladat learattam a teszthez, így ott újra indult az érési folyamat.
    upload_2025-9-19_9-12-44.png
    A hibát továbbítottam a Központ részére, a javításig / válaszig türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    a Központ javította a Titokzatos rakomány 1-nél észlelt hibát, egy ki/be lépést követően már le tudod aratni a beérett ólakat.
    Sikeres nyitásokat.
    Köszönjük türelmedet!

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Minden feladatot teljesítettem, mindenhol azt írja hogy befejeztem a kalandot még sem szabadult fel a felhő.

id 43556880

Hát van itt valaki, már reggel óta nem kaptam választ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.9.25
  9. Dolphin

Szia,
    előfordulnak olyan időszakok, amikor nincs itt éppen moderátor és több időt kell várni egy-egy válaszra. Bár igyekszünk minél többet jelen lenni, hogy mielőbb válaszolni tudjunk a felmerülő kérdésekre.
    Nincs szükség több bejegyzést írni, attól nem lesz előbb válaszod. Amint vmelyik Moderátor belép a fórumra, az összes nyitott kérdést sorban megválaszolja. Türelmedet köszönjük!
    Kérdésedre válaszolva az alábbiakat látom:
    - az egyik felhősort a Haladási sávban lehet megszerezni, a 8-as szinten, ehhez 290 Puzzledarabkát kell lehelyezni. Te eddig 185 db-ot helyeztél el, tehát ezt a felhőt még nem tudtad megszerezni. Vannak még be nem fejezett Puzzlképek, készíts malomterméket és rakd ki a képeket, ezzel tudsz előrébb jutni a haladási sávban.
    upload_2025-9-22_13-51-54.png
    - a másik felhősort "Az elveszett kalap" küldetéssorozatban lehet majd megszerezni, a 4. szinten a Gyémánt feladat teljesítésével. Ez a feladatrész majd 2025-09-25 14:00:00-tól válik elérhetővé
    Az Ismertetőt <<ITT>> tudod ismételten átolvasni, megnézni, hogy melyik feladattal / küldetésben mit lehet megszerezni.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Sali~*.*, macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Köszönöm a válaszod, közben rájöttem hogy lejjebb kell görgetni és ott is vannak feladatok.

Dolphin kedveli ezt.
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok! Az eventben elakadtam a Kertek felfedezője résznél. A tegnapi napon megcsináltam a feladatot, mégsem jelöli elvégzettnek. Miért nem tudok továbblépni? Gazda: Katka54 ID: 30972674

Kuzdern kedveli ezt.
  12. nemo-kapitany

nemo-kapitany Haladó

Sziasztok!
    A szomszéd ajándékozással kapcsolatban vannak problémáim. Kimondottan FA-s ajándékozásról beszélek, és a fogadó farm a staramajka farm lenne.
    Küldő farmom nemo-kapitany ID 12056609
    Küldtem volna a staramajka nevű ID 21228117 farmra szomszéd ajándékot, de nem tudok, mert nincs rajta a listán, holott nemcsak barát, hanem szomszéd. Tegnap sem tudtam, és még azt hittem, azért nem látom a listában a staramajka farmot, mert esetleg már elküldtem az ajándékot, ezért kivette a program a listából, utána meg este elfelejtettem ellenőrizni. Ezt egyébként problémásnak tartom, hogy nem szerepelnek még a farmnaplóban sem az elküldött ajándékok. Így nem tudjuk ellenőrizni magunkat, és bizonyítani sem, hogy már pedig XY-nak elment ez meg az.
    Ma láttam, hogy tegnap sem ment a nemo-kapitanyról a staramajka farmra, ezek szerint tegnap sem volt már a listán. (A normál, napi ajándékozásnál szerepel a fogadó farmok között.)
    Továbbá nem szerepel a hfiu ID 1186451 farmon, valamint a
    domi20001004 ID 13569277 és a
    balaskodominik ID 21067801 farmon sem a szomszéd ajándékozási listán a staramajka farm.
    .........................
    Mindamellett kaptam olyan játékostól is ajándékot a három aktív farmomra, aki nemcsak nem szomszédom, de a barátlistámon sem szerepel, nem is tudom, hogy kicsoda. De ezzel nincs is gond, mert felvettem barátlistára őket és viszonoztam az ajándékukat.
    Kérlek nézzetek utána, miért nem szerepel a fenti farm.
    Előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 24.9.25
    PalMa kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Régen olvastalak...annál a feladatnál időre termelünk, biztosan így csináltad :music:

Katka54 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A Békás mennyország felhővel van gondom. Az ismertető szerint is, és a valóságban is a Tárgyak sorai közé került. Ugyanakkor bónuszt ad az ólakra, vagyis jobb helye lenne a Tenyésztési bónusz sorok közt. A tárgyak sorai felhői között ezen kívül egyetlen bónuszt adó felhő sincs.
    Nem tudom, jelezte-e ezt már valaki a központ felé, és volt-e erről visszajelzés...

PalMa, Luminary, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Igen, tudom, a részfeladatoknál megvan a pipa, hogy készen van, de az összesítésnél úgy néz ki nincsen kész. Ráadásul ott van egy időkorlát is a folytatáshoz, ami ma délután lejárt, de újra indult az óra.

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Minden feladatodon ott van a zöld pipa. Sárgával kereteztem, hogy mikor fogsz tudni továbblépni.
    Az oldalsó panel hiányzó pipái megjelenítési hibák, a feladatot már elvégezted.
    upload_2025-9-24_20-57-33.png

Sok sikert!

Katka54 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

upload_2025-9-24_21-1-27.png

Az ellenőrzés során ez a felugró ablak fogadott.
    Közben sikeresen elküldted szomszédodnak az ajándékokat, úgy látom - 2025-09-24 18:49:06 órakor.
    Korábban írtam, hogy a központ dolgozik a hiba elhárításán, ezért nem mentem be ellenőrizni a többi játékost sem.

A szomszédaid kisfarmjáról kaphatsz ajándékot. Azoknak a nevét nem feltétlenül ismered. A postán kaptál esetleg üzenetet? - mert, úgy tudnak felvenni a barátlistára. De, az is lehet, hogy tévedésből küldtek neked ajándékot, mert valamiért szerepelsz a barátlistájukon. Ahhoz, hogy ajándékot kapj, nem kell, hogy ők is szerepeljenek a te barátlistádon.

További jó játékot!

nemo-kapitany kedveli ezt.
  18. nemo-kapitany

nemo-kapitany Haladó

Szia!
    A prémiumos értesítés azért jött, mert mentett adatokkal bankolok a Farmeramában, és emiatt automatikus hosszabbításon van, aminek most jött el az ideje.
    A nemo-kapitany farmon változatlan a probléma, továbbra sem tudok küldeni róla a staramajka farmra. A többieknek el tudtam küldeni, akinek akartam, de a staramajka farm változatlanul nem szerepel a listában. Ezért nem értem, hogy a mai 18:49:06 -os időpontban hogyan láthattad, hogy küldtem a nemo-kapitanyról staramajka farmra. Mint ahogy ezért meg sem tudott érkezni sem oda.
    Szintúgy, mivel most végignéztem a másik három farmot, és a hfiu, domi.... és balasko.... farmokon szintén nem szerepel még mindig a staramajka az ajándékozhatók között.
    A központ az írásom óta ugyan futtatott le egy javítást, mert megjelent nálam egy felugró ablakban a frissítés megtörténte, amikor becsukás után újranyitottam ezeket a farmokat, de a hiányos lista nem került javításra.
    Két óra múlva meg már váltás is lesz.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. Luminary

Szia!

Elnézésedet kérem, valóban nem a küldött, hanem a kapott ajándéklistában volt. A keresőben már azt a listát mutatta, figyelmetlen voltam.

Továbbítottuk a központba a jelzett problémát.
    A válaszig/ megoldásig türelmedet kérjük.

Köszönöm.

Kuzdern és nemo-kapitany kedveli ezt.
  20. Luminary

Szia!

Némo kapitánynál már fent van a listán, de írj neki egy üzenetet, mert le lett törölve a szomszédlistáról és újra felvéve. Tehát most el kell fogadni újra. Így lehetett megoldani.
    upload_2025-9-24_23-21-47.png

A másik 3 farmon is ez a helyzet. Mindegyik szerepel már a listán.

A nemo-kapitany ID 12056609, hfiu ID 1186451, domi20001004 ID 1356927, balaskodominik ID 21067801 farmokról törölve lett staramajka játékos, így vedd fel őt ismét a fentebbi farmokon + a nemo kapitany farmról először törölve lett hfiu, domi, balasdomonik, és staramajka farm, erre figyelj oda légyszíves, hogy elmenjen az üzenet és el legyen fogadva.

Talán még belefér éjfélig, ez volt a gyorsabb megoldás.
    Sok sikert!

nemo-kapitany kedveli ezt.