Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Megértem, és sajnálom.
    (10 órakor kezdődött az egytápos is...)
    Ennyit tudok segíteni, sajnos.
    A Kolléga vonaton, mobilnettel, böngészőben végezte az ellenőrzést.
    Semmi rendellenességet nem tapasztalt. Én klienssel játszom, és minden rendben.
    Egy router-pihentetést mindenképpen javaslok, illetve egy sütitörlést.
    Ha böngészővel játszol, akkor válts kliensre.
    Esetleg próbáld meg a játékot valamivel később.

2. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdésedet.
    Jelenleg azonban nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban.

Mivel hétvége van, rosszabb idő, többen neteznek, vagy farmoznak, egytápos tenyésztést indítanak. Ezek megterhelik a hálózatokat.
    Ezért javaslom, hogy amíg várakozunk az ellenőrzés eredményére, próbálkozz meg a szokásos javaslatokkal:

Végezz el egy süti- és gyorsítótártörlést.
    Ha böngészővel játszol, válts böngészőt. Vagy kliensre.
    Ha klienssel, válts böngészőre.
    Egy router-pihentetést is javaslok: előbb a gépet, majd a routert kapcsold ki.
    Pár perc pihentetés után először a routert, majd a gépet kapcsold vissza.
    Ha wifivel játszol, akkor térj át kábelre legalább a játék idejére. Kábelen erősebb a jel. Zárj be minden felesleges ablakot.
    Ha kézzel aratod a tenyészterepet, aktiválj egy farmmunkáskupont, az aratáshoz.

Kérlek, ha sikerül a problémát megoldani (remélem), jelezz vissza.

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Junior szaki

Köszi, rendben végigpróbálok mindent. Úgy látom a gyorsítótár törlése bevált. Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 14.9.25, 12:26
    Dolphin kedveli ezt.
  4. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

most szinte alig működik a farm, perceket kell várni, mire bejön egy terület, munkások, gyopár egyáltalán nem működik, óra teljesen eltűnt és hiába kattintok a nyílra, így az eventfelület is eltűnt, tenyészterepen kijelölöm a hüllőt, erre papagájt tesz a négyzetbe....szóval teljesen használhatatlan a farm
    süti, gyorsítótár törlés, 1 óra szünet megvolt, a probléma ugyanúgy fennáll. Klienst használok, böngészőből nem tudom hogyan kell belépni. De látom más is küszködik.

Utoljára szerkesztett: 14.9.25, 13:20
    szöszi50 kedveli ezt.
  5. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Nem működik rendesen a farm a birkák mindig előjönnek sokáig egy területen ott vannak nem lehet átmenni egy másik területre élmény a mai farmerozás

szöszi50 és Gólyaláb kedveli ezt.
  6. barbapapa13

barbapapa13 Fórum-zöldfülű

Katasztrófális a játék !!!!! Folyamatosan lefagy !!! Nem csak nálunk kellene a hibát keresni kedves Bp !! Ez már nem normális ami a farmmal történik !!! Csináljanak már valamit ,hogy normálisan lehessen játszani !! Mindent ki próbáltam ,töröltem ,frissítettem ,böngészőt váltottam , kliens se megy :wuerg::wuerg:>:(>:(>:(

szöszi50 és Gólyaláb kedveli ezt.
  7. Othep

Szia ismét,

Az ellenőrzést végző Kolléga szerint ezt a problémát, sajnos kívülről nem is látjuk.
    Saját tapasztalat szerint kliensben mindig csinálja ezt a játék, ha hosszú ideig bent vagyunk, így mindig frissítünk, mielőtt a tenyésztések aratásához mennénk.
    Így csak azt tudom javasolni, hogy frissíts és jelezz, ha net problémád is van; abban a topikban, ahol kell: https://board-hu.farmerama.com/threads/játékbeli-lassulások-és-belépési-gondok-–-visszajelzések-kérése.26743/

Nagyon örülök, hogy a gyorsítótár törlése segített.
    Jó játékot kívánok. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Othep

Sziasztok.

Eszerint a hirdetmény szerint járjatok el, kérlek, ha ilyen esetet tapasztaltok, és semmi nem segít: https://board-hu.farmerama.com/threads/játékbeli-lassulások-és-belépési-gondok-–-visszajelzések-kérése.26743/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

Apróság, de ha már hibák, bugok...
    Nem először fordul elő, hogy olyan területen, ahová kizárólag dekort lehet kihelyezni, ez jelenik meg...
    https://kepfeltoltes.farmgazdak.hu/image/vYpU
    Többszöri frissítés után helyreáll a rend, deeeee....
    (nem csak eventek idején, bármikor meg tudja csinálni, olyan kis ügyeske...:D)

Tulajdonképpen csak annyit szeretnék, hogy ha már a rengeteg új dologra van idő, pénz, energia, talán a meglevők stabilizálása, karbantartása is kaphatna némi figyelmet a fejlesztők részéről - nagy kérés lenne?

10. Aranylány

Aranylány Utánpótlás-írogató

11. Aranylány

Aranylány Utánpótlás-írogató

Id:53766359 Aranylány Szombaton vettem 279Faranyért szupertáp csomagt. levett dupla annyi F,aranyat, pedig 12.-én vásároltam. és még jöttek hozzá. Mai napig nem kaptam meg. Az Email címem nagyon rég megváltozott, hiába kértem a segítséget, nem tudom átírni. juhaszaranka1960@gmail.com lenne. Köszönöm a segítséget,