Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Kolléga böngészőben végezte el az ellenőrzést, mivel a Kliens mindenkinek a saját gépén fut, csak böngészőben tudunk ellenőrzést végezni.
    Minden gond nélkül be tudott lépni a farmodra.
    Többször is ellenőrizte, hogy minden területet elér-e, és még a Gyopárvölgy is gond nélkül futott.
    Nem tudunk problémáról, amely a belépést gátolná vagy egyébként akadályozná.

Amit érdemes kipróbálni, az az animációk kikapcsolása az event ideje alatt.

Ezt a Beállításokban tudod megtenni - a További beállítások fülön.

Ez követően az oldal alján a Mentésre kell kattintatni, azzal tudod az új beállítást elmenteni!

Kérlek ellenőrizd az internetkapcsolatodat.
    Ellenőrizd a csatlakozásokat is, egy meglazult kábel is okozhat problémát.
    Ha wifivel csatlakozol a hálózathoz érdemes lenne vezetékes csatlakozásra váltani, legalább a játék idejére.
    A gépeden zárj be minden lapot, csak a játék legyen megnyitva.

Töröld a sütiket( cookies) és ürítsd a gyorsítótárat (Cache).
    Böngésző újraindítása: A legjobb, ha a törlés után újraindítod a böngészőt a változások érvényesítéséhez.

Ha kliensben játszol, akkor próbálj böngészőre váltani a játék idejére.

Ez mellett Ableotory TL javaslatait tudom hozni még Neked:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    Talán találsz még benne olyat, amit nem írtam, de segíthet.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Amit érdemes kipróbálni, az az animációk kikapcsolása az event ideje alatt.

Ezt a Beállításokban tudod megtenni - a További beállítások fülön.

Ez követően az oldal alján a Mentésre kell kattintatni, azzal tudod az új beállítást elmenteni!

Kérlek ellenőrizd az internetkapcsolatodat.
    Ellenőrizd a csatlakozásokat is, egy meglazult kábel is okozhat problémát.
    Ha wifivel csatlakozol a hálózathoz érdemes lenne vezetékes csatlakozásra váltani, legalább a játék idejére.
    A gépeden zárj be minden lapot, csak a játék legyen megnyitva.

Töröld a sütiket( cookies) és ürítsd a gyorsítótárat (Cache).
    Böngésző újraindítása: A legjobb, ha a törlés után újraindítod a böngészőt a változások érvényesítéséhez.

Ha kliensben játszol, akkor próbálj böngészőre váltani a játék idejére.

Ez mellett Ableotory TL javaslatait tudom hozni még Neked:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    Talán találsz még benne olyat, amit nem írtam, de segíthet.

Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor szükséges megadnod a farmnevedet és az ID számot.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Renzónál kezdetektől nem működik rendesen a muszklis, első pörgetés jó utána már csak a felső megy az alsó nem és nem ad pontot.

4. Othep

Szia.

Nem tudunk ilyen hibáról.
    A Kolléga próbaképpen megnézte a saját farmján a játékot, és tökéletesen működik az alsó és a felső is, mind a 3 kör alatt.
    Az ellenőrzést böngészőben végezte, mivel a kliens mindenkinek a saját gépén van.
    Te kliensen vagy milyen böngészőben játszol?

Azonban nem adtál meg ID számot, így nem tudunk ellenőrzést végezni a farmodon.

pietro52 kedveli ezt.
  5. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Szia!

Sajnos csak a klienssel tudok játszani, amióta bővitve lett a számítógépem böngészőben nem indul el, mindíg valami hibaüzenetet ír ki. Van még két farmom azokon sem tudok játszani a muszklissal.

Id 27405329

6. Othep

Köszönöm az ID-t.

A Kolléga végzett egy ellenőrzést.
    Az a probléma a farmodon, hogy alacsonyra van állítva a grafika, ezért nem működik megfelelően.
    A minijáték ideje alatt állítsa át a grafikát minimum "jobb" szintre, de inkább magas-ra.

upload_2025-8-2_20-29-58.jpeg
    Azután a minijáték végeztével visszaállíthatod a megszokottra.
    A módosítások után ne felejtsd el a Mentés gombot megnyomni.

(Minijáték esetén fontos, hogy minél több képkockát jelenítsen meg a játék másodpercenként.
    Minél magasabb ez a szám ugyanis, annál símább a játék ''folyása''.
    Normál-nál csak 15 képkocka ez, azaz 15 FPS.)

7. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Sziasztok, csak a rizses éventbe nem tudok belépni. Minden játék megy. ID 9742049 -marticska-. Egyetlen egyszer sem sikerült. Várok türelmesen, elfehéredik a lap, aztán vagy kidob vagy nincs semmi. Csütörtök óta nem tudok csak vetni és aratni.

8. Othep

Még mindig nem tudsz belépni?
    Animációk ki vannak kapcsolva, ahogy javasoltuk?
    Sütiket törölted?

9. -Márticska-

-Márticska- Haladó

hHa

Be van állítva, kikapcsolja az animációt. Nem a gépemmel van a gond. Csak a rizses játékot nem tölti be. A békással is a bahással is játszom csak a rizsessel nem tudok. Nem tölti be. Régóta játszom. 241 szintén vagyok. Nem most kezdtem.

10. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Hát sajnos úgy sem működik, megpróbáltam magasra állítani akkor sem, de köszönöm hogy utána néztetek.

Othep kedveli ezt.
  11. Othep

Szia ismét.

Nagyon sajnálom.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Lehet azonban, hogy már csak holnap kapunk választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)