Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha még nem késő a segítség, vagy a későbbi játékokhoz:
    A legegyszerűbb tanács, hogy addig lövünk, amíg egyszercsak minden mező virágos nem lesz. :)
    De komolyabban: figyelj a bogarakra. A bogaras vödröket tereptárgyak felett érdemes szétlőni. Mert akkor nem tesznek kárt.
    Gabóca55 játékostársunk tanácsa:"A középső kövön lődd ki a bogaras lufikat. A vizeseket az elsőnél, Helgrid előtt nem kell lőni! Arra vigyázz, hogy a bogarasak ne jussanak át a kövön!!!''.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni.
    A gyopira pár perce vettem segítő párost, viszont ott nem mutatta, mit kaptam a Dzsinn ládából, mire visszaértem a farmon nem mutatta. Köszönöm, ha mégnézitek.:)
    GA-BI-O-Farm ID 1508500

3. Othep

Szia Gabi.

Kollégám ellenőrzése alapján az alábbiak érkeztek a Dzsinntől:
    150 db Szupertrágya,
    4 db Hajtass növényt,
    1 db Hanami piknik

GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Én azt remélem, hogy utólag megkapják a Piccolot azok, akik a játék hibája miatt így jártak. Szerintem sokan lehetnek, legalábbis itt a fórumon sok ilyen jelzést olvastam.

GA-BI-O-Farm és Othep kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Othep!
    Köszönöm szépen, hogy megnézted. :)

Othep kedveli ezt.
  6. -shephard-

-shephard- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen,hogy fáradtál vele, akkor nem vesztettem el, csak nem találtam meg :)

Luminary és Othep kedveli ezt.
  7. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok !
    Szeretném a segítségeteket kérni, mert a hatos mezőn elkeztem a játékot, onnan átmentem a 11-es mezőre, ahol már nem enged semmít csinálni. A hatos mező két szélén a minijáték pályáján két barna csík van, amit nem tudok kivirágoztatni mert nem jönnek kilőni való elemek. Így be vagyok zárva az induló mezőbe. Lehet, én rontottam el valamit? Tanácsra lenne szükségem hogyan tovább, vagy itt be is fejeztem ??? vukicsgabi ID:9542762
    Köszönöm a segítséget!

8. camilla44

camilla44 Junior szaki

Nem tudom beállítani cookikat a fizetésnél a felugró ablaknál.

bence66 kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Sajnos, nem látunk rá fizetési dolgokra.
    Így látatlanban arra tudok gondolni, hogy túl nagy a képernyőd, és ezért nem látszik egy ''elfogadom'' gomb.
    Ezért javaslom, vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)
    Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor kérlek, írd meg részletesebben, mit próbáltál, mi nem megy. Mit csináltál pontosan, amin nem tudsz túllépni.
    Illetve jó lenne, ha hoznál egy képet, hogy megnézhessük, mi a gond.

10. Othep

Szia.

Kollégám elvégzett egy ellenőrzést:

upload_2025-8-10_17-38-14.jpeg

Menj lefelé ebből a teremből.
    Figyeld az ilyen átjárókat, mert lesz még belőle.
    Ehhez nem kell kulcs, mert alapból nyitva van, a kezdőteremben lévő minijátékokat csak másik teremből tudod elérni.
    Kövesd Bombadil Toma térképét és menni fog.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503
    (Az idézésben pedig ott a teljes terv a kazamata bejárásához.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Beérettek a gyopáron a növényeim, aratnám aratóval viszont nem teszi meg. Learatnám kézzel szívesen, de mivel ez egy fizetős szolgáltatása a játéknak, nem teszem. Utána néznétek kérlek? Se chrome, se kliensben nem megy.
    Gazda: fekike13 ID: 52380041

12. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján azért nem tudsz aratni, mert tele a Raktárad és nem fér be több növény.

upload_2025-8-10_18-40-56.png

Használj fel a raktárad tartalmából. :)

feki13 kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum ezredese

Szia! :)

Köszi az ellenőrzést. Adhatna egy jelzést efelől a játék is, hamár mindenről van felugró.:(

14. Othep

Erről is van.
    Ha területet váltunk, jobb oldalt, alul mutatja:

(Minta, nem a farmodon készült.)

feki13 kedveli ezt.
  15. feki13

feki13 Fórum ezredese

Igen, de ez ne mindig jelenik meg. Én azon részre gondolta, hogy mikor rányook akkor kiírja, hogy hello ez a baj. Köszönöm a segítségedet, menten be is adtam egy két dolgot. Szép napot!

Othep kedveli ezt.
  16. -gézsu-

-gézsu- Utánpótlás-írogató

Othep és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.