Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KatonaA

KatonaA Junior szaki

Nagyon köszönöm!
    Áldott békés ünnepeket kívánok !

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Editanya51

Editanya51 Haladó

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm válaszod! A nagy kapkodásban elfelejtettem, hogy +-os kütyü.
    Szép és boldog Karácsonyt Neked és a családodnak is!

Minden farmtársamnak szintén Kellemes Karácsonyi Ünnepet kívánok!

Dolphin kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a türelmedet. A Központ orvosolta a hibát Nálad. A jóváírt ládákat a Dobozban találod egy KI/BE lépést követően.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    az Otthon az ünnepekre (+) dekort nem az Adventi kalendáriumból tudtad megszerezni, hanem a Karácsonyi ajándékcsomag része volt.
    Erről <<ITT>> olvashatsz.
    Felhősorról megnyitva a dobozt, nem fogod megtalálni, mert a (+)-os dekorok nem rakhatóak fel a felhősorra. Előbb ki kell tenni területre, learatni a plusz tulajdonságát, s utána ha törlöd, akkor lesz belőle Otthon az ünnepekre dekor, amit már fel tudsz pakolni a felhősorra.
    Amennyiben a plusz jutalmakra nincsen szükséged, akkor kihelyezést követően rögtön törölheted, de így elveszíti pluszos tulajdonságát, ami nem visszaállítható, így jól fontold meg a döntésedet.
    A Dekort a Főfarmra helyezted ki, fent középtájon nézz körül, legközelebb 2025-12-25 22:18:27-kor tudod aratni.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    attól mert törölsz egy fát, az nem tűnik el a farmodról.
    Ellenőrzésem alapján 3 db fával rendelkezel, melyek mind az Esőerdőben állnak. 1 db sima, 1 db XL és 1 db XXL fa van kint a területen. Mindhárman Füvészkertben keresendőek, nem kint területen.
    Sok sikert a kereséshez.

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Folyamatosan eltünek az aratásból és ajándékba kapott ünnepi sütik.
    Ma reggel ennyit arattam [​IMG] és a pajtában nulla darab van.
    Nagyon nem jó ebben formában, mert a hegytetőre kellene majd beadnom.

Kellemes ünnepeket!

zoldert ID: 2116615

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    megérkezett a Központ válasza, minden jutalmat megkaptál, ahol kaphattál.
    Viszont felhívom figyelmedet az Ismertetőre, ahonnan az alábbi információt kiemeltem Neked:

Kirakós mini-játék
    • Amennyiben teljesítettük a mini-játékot, 1x Koreai fenyők ládája a jutalom, illetve 4 órára Téli koreai fenyő toboza hozam bónusz. A bónusz hozama: +1. Több bónusz begyűjtése esetén kizárólag a hatóidő adódik össze, a hozam minden esetben +1 marad, nem adódik össze.
    • Amennyiben a mini-játékot bezárjuk és nem teljesítjük, nem kapunk jutalmat.
    További sok sikert!

Sali~*.* és erzsoneni kedveli ezt.
  8. freud1973

freud1973 Utánpótlás-írogató

Szia! Köszönöm szépen a gyors javítást. Kipróbáltam, minden rendben működik.

Dolphin kedveli ezt.
  9. hitchcock

hitchcock Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget.

Dolphin kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    az Ünnepi sütikkel tudod gyorsítani az időre aratható mezők érési idejét. Nem szoktad oda felhasználni? 10%-nyi érési idő csökkentés 2 db Ünnepi sütibe kerül. Egy doboznál 5 alkalommal tudunk csökkenteni, az 10 db Ünnepi sütit jelent.
    <<ITT>> tudod átismételni az Ismertetőt.

Sali~*.*, macimami1958 és zoldert kedveli ezt.
  11. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Szép napot Mindenkinek!

A Hatalmas griff eventtel kapcsolatban szeretnék segítséget/javítást kérni. Sajnos a homokóra flröppenőt nem adja nálam a játék. Nem tudom, hogy valamit én nem csinálok jól, vagy valóban nem működik. A főfarmon csak fák és állatok vannak kirakva, és az ismertetőben úgy láttam azok adják. Előre is köszönöm a választ!
    Üdvözlettel: Piroska
    Tityi-Totyi: ID 21583866

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. limara1965

limara1965 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az eszményi tél eventben a táblajátékon hiába választom a kirakós minijátékot, a játék csak kipipálja, tovább lép, viszont nem adja meg a jutalmat. Így a fa mennyiségét nem tudom növelni. ID: 51691510 Légyszi, segítsetek.

13. soosbala

soosbala Utánpótlás-írogató

A hatalmas griff event a a gazdaköri feladatok első sorában szerepelt, most nem találom, már írtam az este , hogy nem működik, de működik, de fordítva, a megszakítás -tól, ez már furcsa volt ! Most reggel nem találom ott ahol az este volt a gazdaköri feladatsor első helyén. Bosszantó, hogy 1 éjszaka alatt fejtörést okoz hova is lett ? Miért kell keresgélni, holott a másik farmon ott van, ahol este is ott volt ? Most ugyan megtaláltam, de ahova imént írtam azt nem találom. Elnézést a kifakadásomért. Üdv.: soosbala ID 19992373

14. jogrend

jogrend Junior szaki

Üdvözletem

sajnos ez a Hatalmas griff nagy mellé lövés mert ahogy olvasom nem igazán müködik nálam biztosan nem El sem engedi kezdeni pedig belehecceltem egy termény bonuszt amivel már régen le lenne tudva de igy kuka

15. 101Éva

101Éva Utánpótlás-írogató

Sziasztok Az eszményi tél eveten én is hiába választom a kirakós mini játékot a játék csak kipipálja tovább lép viszont nem lehet lejátszani és jutalmat sem ad így soha az életben nem lesz elég fám ID16278505 segítséget kérek.

16. Dolphin

Szia,
    s miért vártál 1 hetet a hibajelzéssel? Ha problémát tapasztalsz a jövőben, akkor ne várj ennyi ideig.
    Javításra került a mini-játék hibája, s jóváírásra került 1 db Koreai fenyők ládája a farmodon, melyet egy ki/be lépés után a Dobozban találsz meg.

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    pontosan mit nem tudsz elkezdeni? Az első feladat: 60 db Kacsa termelése és aratása a megadott idő alatt. A feladatot akkor indítsd el, amikor a Kacsaólak beértek. Pajtából nem tudsz beadni, frissen kell termelni a farmodon.
    Mivel nem hoztál azonosító adatokat, benézni nem tudok Hozzád.
    Sok sikert!

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha beáldozol pár szupertápot a tenyészterepbe, lesz bőven homokórád. Nálam elég volt egy teljes kör és még mindig van belőle 107.;):)

Tityi-Totyi kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    a Panaszláda nem segítségkérő / hibajelző topik, ahogy tegnap is jeleztem számodra, oda hiába írtál azonosító adatok nélkül. Ha ide írtál volna rögtön, azonosító adatokkal, akkor már tegnap is be tudtunk volna nézni Hozzád.
    A Gazdaköri küldetéseket mi tudjuk szabályozni, hogy milyen sorrendben jelenjenek meg, válaszd a "Legújabb" beállítást, s akkor a tetején lesz mindig a legfrissebb feladatsor:
    upload_2025-12-26_12-14-58.png

Ellenőrzésem alapján eddig két feladattal végeztél:
    - 2025-12-26 10:49:13-kor fejezted be a Kacsák aratását
    - 2025-12-26 10:51:03-kor beattad a Homokóra felröppenőket.
    Következő feladat az egerek termelése.

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    a Fák nem adják a Homokóra felröppenőt:
    upload_2025-12-26_13-4-6.png
    Kérd meg Szomszédaidat, hogy ezt küldjék most Napi ajándéknak, s ebben a topikban is tudsz kérni Játékostársaktól:
    <<LINK>>
    Sok sikert!

Tityi-Totyi és Sali~*.* kedveli ezt.