Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    miért vártál ennyi ideig a hiba jelzéssel? Miért nem jöttél már egy hete, mióta a problémád fennáll? Javaslom, hogy a jövőben ne várj ennyi ideig, ne akadályozd a saját haladásodat.
    A mini-játék hibajavítása megtörtént, s jóváírásra került a farmodon 1 db Koreai fenyők ládája, melyet ki/be lépés után a Dobozban találsz meg.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. ádám1014

ádám1014 Törekvő

A Tisztelt
    Szia!
    Tisztelt Dolphin! Azért idéztelek mert hozzád szól a kérdésem/kérésem? Mivel talán Te vagy most itt?
    Nem tudom használni a farmonként eltérő, és időnként felreppenő ajánlatot, ami nekem most per pillanat "Energikus Farmer 10" néven jelentkezik kb holnap reggel 6-ig? kb...
    A szokásos,állandóan használt menetrend szerint:
    ráklikkelek a farmon a hírek oldalon megjelenő ajánlatra-ezután a böngésző új ablak nyit a rendelés adataival, kosárba helyezés stb..-itt kiválasztom a PayPal fizetést-és ott valami gubanc van, mert a szokásos módon felugrik a paypal ablak-ez ok, ott beírom az email címem, eddig ok-de utána a paypal jelszó helyett ismét email cím beírást kér ez a külön felugró ablak, és ha beírom újra akkor csak homokórázik az oldal...ez teljesen szokatlan és hibára utal a számomra. Azért neked jelzek, mert egyébként külön belépve a paypal oldal hibátlan.
    Ezt ma kb 5x próbáltam, és mindig ugyanez a szitu. Mást nem próbáltam, mert internetes vásárláskor mindig csak így fizetek(paypal)itt is meg máshol is.Üzenetem meg csak azért írtam, mert mindig működött eddig ez,csak ma észleltem problémát.
    Remélem érthető voltam
    ádám1014 ID:9638669

Utoljára szerkesztett: 26.12.25
  3. Dolphin

Szia,
    most én vagyok itt műszakban valóban. Sajnos ezzel a kérdéssel a PayPal ügyfélszolgálathoz tudsz fordulni vagy esetleg a Supporthoz, ebben mi itt a Fórumon nem tudunk Neked segíteni.
    Amit javasolni tudok, hátha segít, az egy gép újraindítás, Sütitörlés.
    Megértésedet köszönöm!

macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. ádám1014

ádám1014 Törekvő

Ok!
    Köszi a gyors választ!
    Gyors voltál..Egy cigit szívtam el közben és reagáltál :)
    Ezek amit mondtál persze megvoltak(ezt elfelejtettem írni neked), törlés újraíndítás, csak gondoltam van nektek egy "forróvonal" a fizetős útvonal problémákhoz...legalább :)
    De annyira nem észveszejtő ez, majd legközelebb újra próbálom,ez az ajánlat(amit említettem) illetve hasonó jó ajánlat szinte hetente jön, úgyhogy nem sürgős.
    Mégegyszer köszönöm a válaszod! Most már ezt is tudom, hogy mi a megoldás ilyenkor legalábbis (paypal vs BP support )
    Kellemes Karácsonyt!

UI: farmerama supportnak írtam(kívácsi vagyok a reakcióra, illetve inkább annak idejére :) )

5. limara1965

limara1965 Utánpótlás-írogató

Köszön szépen a segítséget!!! ID: 51691510

6. terrdora

terrdora Fórumszaki

https://i.ibb.co/6cN4WpbR/j-t-kgy-r2szak-8-l-da.jpg
    15.38 perc körül megcsináltam ezt a területet, de nem kaptam meg az event állat ikonját sem.
    Aki tudja legyen kedves nézzen rá.
    Gazda: terrdora ID: 33192685
    Még a képét is kifotóztam a puzzlénak.

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Ganéj1

Ganéj1 Fórum mestere

Gazda: Ganéj1 ID: 22117904
    Nem működnek az állatos bónuszok szerintem. Indítottam 4 felhő állatos bónuszt, illetve 2 db aranyrekeszesbe is tettem gyorsítót, ettől függetlenül szupertáppal nagyon kevés gyorsítást észlelek.
    Az event téli pingvin 1óra 05 perc alatt lesz kész hiába frissítettem, és töröltem cookit.
    Húsvét 2012 5%
    Szárnyas ovi 5%
    Karneválkirálynő felhősor 1 10%
    Májusi játéknap 3%
    Sajtgolyó 5%
    Valentin-napi cserép 10%
    Szupertáppal szinte alig lett gyorsabb ami eléggé bosszantó, megnézné valaki?
    Köszönöm!
    Válasz????

8. jogrend

jogrend Junior szaki

Köszi de nem ma kezdtem a játékot de ha rákattintok az inditásra nem csinál semmit ,azota a céges nagygéppel sikerült de ecsesztem vele egy csomo idöt

9. Dolphin

Szia,
    ha nem hozol Farm nevet és Farm ID-t, nem tudok benézni Hozzád, így érdemben segíteni sem tudok. Kérlek, pótold az adatokat.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Hédi1956 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    ha nincs Moderátor műszakban, akkor sajnos várnod kell a válaszra. Alapban 24 óra a válaszadási határidőnk, így kicsit korainak érzem a nagy betűs kérdésedet, reklamációdat. S gondolom Te is olvastad Ableotory TL Közlményét, hogy az Ünnepre való tekintettel lehet, hogy többet is kell várnotok a válaszokra, de igyekszünk lehetőségeinkhez mérten jelen lenni és segíteni.

Az, hogy adott időpontban milyen bónuszok voltak aktívak, nem tudjuk megállapítani a Játék naplójából. Jelenleg az Arany rekeszben nincs az ólak érési idejére ható bónusz aktiválva. A felhőkből 2 db aktív még jelenleg:
    - egy 5%-os érési idő csökkentő, ami minden ólra vonatkozik,
    - egy 3%-os érési idő csökkentő, ami minden ólra vonatkozik.
    Az érési idő csökkentők csak azokra az ólakra fejtik ki hatásukat, amelyeknek a bónusz indítása után indítottál, azaz utána adtál tápot.
    Megértésedet köszönöm!

Sylja és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    ma 2025-12-26 15:59:29-kor és 2025-12-26 16:03:46-kor kaptál Kardinálispintyek ládája ládákat a mini-játékokból.
    2025-12-26 16:04:26-kor kinyitottad mindkét ládát, 1 db Téli kardinálispinty-fészek ólat és 1 db Téli kardinálispinty-fészek 1. szint: sárga fejlesztést kaptál belőlük.
    Megértésedet köszönöm!

12. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

Szia!
    Szerettem volna a griffes feladatba a kacsákat leadni,de nincs rá lehetőség.Csak megszakítás van.
    Beadás gomb nincs.Hogy tudom a feladatot teljesíteni?Köszönöm a segítséget.

Marika312 kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    a megszakítás gomb akkor aktív, ha már elindítottad az órát. Tehát már csak aratnod kell az ólakat, automatikusan beszámolja, a teljesítéskor pedig jön a felugró ablak, hogy mi a nyereményed.
    Érdemes figyelni, hogy csak csak az ólak beérésekor - aratás előtt aktíváljuk az órát, hogy ne csússzunk ki az időből.
    Remélem ezzel segítségedre voltam. (Most szép hosszú időt adtak a beadásokra, biztosan sikerülni fog teljesítened ).

Sali~*.*, Sylja és Othep kedveli ezt.
  14. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Marika312 kedveli ezt.
  15. terrdora

terrdora Fórumszaki

Igen, ez mind helyes, de a hegytetős puzzlét ( fotóját) 15.40kor mentettem a gépemre, azaz akkor csináltam meg a feladatot, de nem kaptam érte állat ikont amit kinyithattam volna. A 16 órások az hegyalsó feladat.

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/12/27/yHxx.png

16. .Lilimama.

.Lilimama. Fórum-zöldfülű

Az eszményi tél eventben a táblajátékon a kirakós mini játék többszöri próbálkozással sem sikerül. Csak pipa és tovább lép.!

ID12817676

17. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Szia! Ide is beírom, learattam a mogyorót a "griffes" kérte, de nem számolta be a játék. Kérlek lépj be a farmomra. Diti54 ID 26222139
    Köszi előre is!

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Aratás előtt elindítottad az időkorlátos feladat óráját?

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

A farmos mogyorót kell ültetni, nem a bahás földimogyorót.

Kuzdern kedveli ezt.
  20. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Hűha, köszi , ezt benéztem :)

-ágianyu33- kedveli ezt.