Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igen, másnál is előfordul.
    Esetleg próbáld ki a linken leírtakat: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-136#post-1518162
    De olyat is olvastam, hogy magától rendbejött a helyzet.

Ha nem hozol farmnevet és ID-t, akkor sem ellenőrizni, sem a Központnak nem lehet jelezni a problémát adott esetben.

Én ennyit tudok segíteni sajnos.

cicimsincs és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Othep

3. Lita1993

Lita1993 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A kliens modulból nem enged belépni, belépést követően azt írja ki, hogy egy adminisztrátor kizárt.
    Nem gondolom, hogy bármi szabályellenest csináltam volna.
    Tudnátok ebben segíteni és tájékoztatást adni?
    Gazda: Lita1993 ID: 9349059

4. Othep

Szia.

Kattints a linkre az infóért: https://board-hu.farmerama.com/threads/kliens-űjratelepítése.28124/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. anna640328

anna640328 Fórumlakó

Sziasztok. Előre is bocsánatot kérek, ha kicsit csúnyán fogalmazok. Tényleg ennyire nyomorult lett ez a játék? Élvezhetetlen, nem lehet játszani? Az Itt a mult feladatban próbálnám beadni a békabogyót kattintok a zöld kezdés gombra, semmi, de tényleg semmi! Kilépek, belépek, frissítek, semmi. Ja és egyik területről a másikra se lehet átlépni. Üdvözletem küldöm a BP-nek. ID: 16614081 Ja, és nem beszélve arról, hogy időre tudtam belépni, hogy arassak. Legközelebb nem tudom mikor, tehát időkiesés, aratás kiesés. Még egyszer köszi BP

Utoljára szerkesztett: 25.7.26
    jólóbarát, _OrSyKa_ és eva19650120 kedveli ezt.
  6. donkartacs07

donkartacs07 Fórum bárója

Viccnek is... kérdés, sőt az összes gomb a videón meg van nyomva ahogy megyek körbe a területen és van ami működik, sok nem. Be is horpadt a nyomóbomb látni!

7. Othep

Szia.

Ha klienssel játszol, akkor ezt tudom javasolni: https://board-hu.farmerama.com/threads/kliens-űjratelepítése.28124/

Ha nem klienssel, akkor esetleg próbáld ki a linken leírtakat: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-136#post-1518162
    De olyat is olvastam, hogy magától rendbejött a helyzet.

Elvittem ellenőrzésre is a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban.
    Hétvége van, emiatt hosszabb időt is igénybe vehet, amíg választ tudok hozni.
    Szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Othep

Értem.
    Csatoltam a videódat is az ellenőrzés kéréséhez.
    További szíves türelmedet kérem. :)

9. pöttyzorka

pöttyzorka Aktív író

Szia! 1 óája nem tudok bemenni a teliholdasra. Minden más működik csak az nem.
    Köszönöm, ha ránézel.
    ID18370163

10. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia
    Nem tudtam kirakni sehova hiszen meg sem kaptam .Kb 28 db -ot kockáztam.Szeretném visszakapni ,hiszen az eventbe sok kell-

_OrSyKa_ kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Sajnos, nincs jogosultságom ellenőrzést végezni.
    Kérek számodra egy ellenőrzést, viszont mivel nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, nem tudom mikor valósul meg.
    Addig is javaslom, végezz süti- és gyorsítótár törlést a böngészőben, ha klienst használsz, indítsd újra a géped.
    Jelezz vissza, kérlek, hogy sikerrel jártál-e. :)

cicimsincs kedveli ezt.
  12. Othep

Köszönöm a visszajelzést.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát, amint írtam.
    Szíves türelmedet kérem továbbra is. :)

cicimsincs kedveli ezt.
  13. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

Sziasztok ! érdeklődöm, hogy a tegnapi "kitilott az adminisztrátor" ziccer miatt órákig nem tudtam farmjaimra 4db. belépni, közben aratások lettek volna , itt a múlt -nál pl elveszitettem egy aratásnyi mennyiséget idő lejárta miatt. Nem a mi hibánk miatt nem lehetett órágíg belépni.

14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Szia!

A malomban a tápba roystonea kell a harapós inda és a világító bogyó mellé.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Mi iránt érdeklődsz pontosan?
    Nem vesztettél el semmit. A feladat indításakor a játék ki is írja, hogy ha nem sikerül a feladat, a már learatott növények visszakerülnek a Pajtádba.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/Új-feladat-itt-a-múlt.28108/#post-1518538

aida2330, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Othep

GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. stefi30

stefi30 Utánpótlás-írogató

userID 1181494 stefi30 Kérdésem mit csináltak már megint az ajándékozással, Eddig elég volt 2 kattintás, most 3 vagy még több kell, Borzalom, hogy ez a sok fejlesztés a játék élvezetességének a rovására megy, Inkább gördülékenyebb játék lehetőség kellene,, nem a hülyeségek fejlesztése,

jólóbarát kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Nem tudok arról, hogy csináltak volna valamit az ajándékozással.
    Biztos lenne róla hivatalos, ha történt volna valami. Hétvégén még a fű se nő. :)
    A játékélmény javításához a linken leírtakat hoztam, remélhetőleg beválik valamelyik: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-56#post-1508682
    Egy sütitörlés mindenképpen hasznos lenne.

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

aida2330, Kukackukac, Othep és még 1 ember kedveli ezt.
  20. anna640328

anna640328 Fórumlakó

Köszönöm Othep, Te mindig próbálsz segíteni. Most a Bahára be tudtam lépni, de onnan vissza másik területre már nem enged. A gazdaköriben sem reagál a zöld kezdés gombra.
    Nem klienssel játszom, a javaslatod sem segít. Elengedem a játékot, nekem nem éri meg a bosszankodás. Ha holnap reggel sem megy, befejezem végleg. Reggel ültettem a békabogyót, azóta vár, hogy beadjam a feladatba. Vicc ez az egész. Még egyszer köszönöm a segítséged. Legyen szép estéd.

Othep kedveli ezt.