Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. lenoxa

lenoxa Törekvő

Segítséget kérnék. Nem tudom, mi történt, eltűnt az összes almafám. Nem tudom, mennyi volt, de egy halommal. Most ki akartam rakni párat, és nincs egy sem. lenoxa ID: 3780398

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Amit leginkább el tudok képzelni, hogy bedobtad a Gyopárvölgyben a Zöldüzemanyagos Átalakítóba.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban.
    Hétvége van, emiatt hosszabb időt is igénybe vehet, amíg választ tudok hozni.
    Szíves türelmedet kérem. :)

Kukackukac és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

AZ rendben hogy törölték de a kérdésre miért nincs válasz?

4. Othep

Szia.

Kicsit lejjebb kellett volna görgetned, vagy a fórum jobb felső sarkában az Értesítések fülre vinni az egered, ami akkor lenyílik, és megnézheted, ki válaszolt a hozzászólásodra.
    Kattintasz a zöld szövegre, és a kattintás odavisz.

Két választ is kaptál, belinkelem Számodra:
    Moderátori: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-151#post-1519294
    Játékostársad: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-151#post-1519284

SnéDóri kedveli ezt.
  5. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Othep kedveli ezt.
  6. clarjud

clarjud Utánpótlás-írogató

Sziasztok! kb 3 napja nem enged belépni a játék, azt írja ki, hogy "Egy adminisztrátor kizárt..." Most sikerült a régi úton bejutni, de van egy másik néven futó játékom, arra is ugyanezt írja ki. Köszi a választ

7. stefi30

stefi30 Utánpótlás-írogató

8. Othep

Szia.

A Hirdetményt a problémáról itt tudod elolvasni: https://board-hu.farmerama.com/threads/kliens-űjratelepítése.28124/

kigyo51 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. pöttyzorka

pöttyzorka Aktív író

Szia! Most hogy elindult a vidámpark már a hírek felületét se tudom megnyitni. Ha így haladunk holnap már be se tudok lépni. Miért kell egyszerre annyi játékot elindítani?

10. Othep

pöttyzorka kedveli ezt.
  11. Othep

Szia,

Kollégán ellenőrzése alapján 2026.07.11-én, 11:18:11-kor beadtál 43 db almafát a gyopár újrahasznosítóba/ álalakítóba.
    Előfordulhat, hogy korábban is adtál be, de 4 hónapot néztünk vissza.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

Kérdésem az lehetöség a farm visszaszerzésére vagy itt befejezödött számára a játék?

13. Othep

SnéDóri és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. pöttyzorka

pöttyzorka Aktív író

Othep kedveli ezt.
  15. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

Szia nála csak az a baj hogy pár honapja megváltozott az imail cime és mivel a jelszot már 15 éve használta( megjegyezve) igy most ujrainditásnál nem tudta .kért másikat de az a régi imailra jött (kérdés tud e az ujra kérni jelszotmivel az hiányzik

16. Hajnalka

Hajnalka Utánpótlás-írogató

A pékségben keverhetők az Event bónuszok: kliensben nem-böngészőben igen------------->>ez bug vagy mi fene mert az event leirásban nem szerepel....

KépNévBónusz
    leírása
    Bónusz
    mértéke
    Bónusz
    hatóideje
    [​IMG]Bogárszemű bokor bónuszNagyobb hozam a növényeidnél: Bogárszemű bokor+100:30 óra
    [​IMG]Mocsári sárkányka bónuszNagyobb hozam a növényeidnél: Mocsári sárkányka+200:30 óra
    [​IMG]Álroystoneapálma bónusza S Nagyobb hozam a fáidnál: Álroystonea magja+200:30 óra
    [​IMG]Álroystoneapálma bónusza LNagyobb hozam a fáidnál: Álroystonea magja+400:30 óra
    [​IMG]Ál-botinátortanya bónusza SNagyobb hozam az óljaidnál: Ál-botinátor+100:30 óra
    [​IMG]Ál-botinátortanya bónusza L Nagyobb hozam az óljaidnál: Ál-botinátor+200:30 óra

17. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nagyon köszönöm a segítséget!:inlove:Töröltem böngészőt, klienst, a háttérből is, mindent is.
    Újraindítottam, újra telepítettem, de most Firefoxot tettem, a klienst is felraktam újra.
    Újraindítás, most megy.
    Közben kitaláltam, lehet laptopot cserélnék. Volt egyszer egy poszt a rendszer javaslat/követelményről.
    Nem találom, ha esetleg Te ismered a helyét;):inlove::pmegosztanád velem?
    Nagyon köszönöm!
    További szép estét!!!:inlove::)

18. Othep

Szia.

Talán ez segíthet a Nagymamádnak: Segítség elfelejtett jelszó böngészőből való kinyerésére

Ha nem sikerül, akkor a Supporthoz kellene fordulnia.

A játék főoldaláról is fel tudja keresni a Support-ot: farmerama.com
    Ott, ahol regisztrálni kell. De természetesen nem regisztrál, hanem le kell görgetni az oldal legaljára, és jobb oldalon, ahol a kakas van, a zöld növény belelóg a nagyon apró betűs ''Support'' feliratba. Ide kell kattintania.

Az itt megjelenő űrlapon
    1. A legördülő sávon válassza ki, mivel kapcsolatos a probléma.
    2. Az e-mail címet, amire a válasz érkezzen.
    Olyan címet adjon meg, amit rendszeresen használ, hogy megkapja a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is lehet írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    Legalább 140 karakterrel írja le a gondját.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütközne a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vegye kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza lehet később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj(atok) erről a fórumon.

A supportról itt tudtok bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

kigyo51 kedveli ezt.
  19. Othep

Szia.

Vizuális hiba, a Központ jövő hétre ígéri a javítást.
    De nem kattintható, nem történik semmi, azon kívül, hogy ott van. Vagyis a játékot nem befolyásolja.
    Szíves türelmeteket kérjük.
    További jó játékot. :)

kigyo51 kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Hoztam Számodra a hivatalos hirdetményt.
    De ez csak a minimum, tehát célszerűbb ennél jobb paraméterekkel bíró gépet beszerezni.
    Hiszen a minimummal elindul, eldöcög a játék, de azért nem nyújt magas szintű játékélményt: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-nyílt-béta-teszt.20021/

És hozom Neked Luminary Kolléga írását, amolyan napi tapasztalatként: https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10981/page-5927#post-1440389

Sok sikert a cseréhez, szép estét. :)

Kukackukac kedveli ezt.