Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nagyon köszönöm az extra gyorsaságot és a jókívánságokat!:inlove:

Othep kedveli ezt.
  2. özséb

özséb Haladó

Szia!
    Szeretném megkérdezni mi a hiba a farmomnál.Tegnap lejátszottam 20 mimijátékot és maradt 82 főzete. Ma learattam a bahamát,kaptam 65db (82+65) Indítani akartam a játékot és a gomb alatt idegennyelven Availabe Gomes 5/20.Én ma nem játszottam le egyetlen egy játékot sem.A feladatoknál 24!80 van,ha a következő ikonra ráteszem az egeret ezt mutatja mlf.window.dicefarming.kul2026.missions.type.dicefarming.jul2026 teddynator. Az elött minden magyarnyelvű volt. Ha be akarok lépni a farmra előszö egy másik farmképe majd utána tölti be az enyémet.A telefonommal készítettem képet, de nem tudom elküldeni.Mi a teendő,mit csináljak?Bocs ha rossz helyre írtam. ID3640116

3. kola.75

kola.75 Fórum-zöldfülű

4. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Én szeretnék ajánlani neked a játékhoz megfelelő paramétereket, amit laptop vásárlásnál érdemes figyelembe venni a Farmeramahoz:
    CPU: minimum 4 GHz
    RAM:
    minimum 8 Gb
    SSD:
    512 Gb
    A video kártya, ha lehet legyen dedikált.
    A processzor típusa: ha lehet akkor AMD 5, ha nem akkor minimum Intel 5
    Sokan elkövetik azt a hibát, hogy alul méretezik a hardvert.

Az AMD processzor annyiban különbözik a sima Intel processzortól, hogy az AMD prociban rengeteg grafikus parancs van alapból beégetve, míg az Intel prociban nincs, és ezeket az Intel kiszámolja. Tehát az AMD procival szerelt laptop grafikus sebessége nagyságrendekkel gyorsabb az Intelnél.

Én is most kb. 2 hete vettem egy új laptopot, igaz Intel 7 Gamer
    Én ilyet vettem a linknél mutatott cégnél kamatmentes hitelbe. Fut rajta minden mint a villám, a Farmerama is.
    Viszont, ha esetleg ilyet veszel, akkor a windows felélesztése után mindenképpen írd fel a BitLocker kódját, ami 48 számjegy. Azért mert minden drivert automatikusan frissít ez a laptop, még a BIOS-t is. És egy BIOS frissítés után, kérheti e kódot. Ha nem tudod, hogy honnét kell e kódot kinézni, akkor a mesterséges intelligencia tud segíteni ebben, e laptopnak van sajátja, Copilot a neve. Én is ezzel találtam meg. A legtöbb windows 11 Home edition nem használ BitLocker kódot, de egy windows update beállíthatja. És akkor .... gondolhatod.
    https://www.telekom.hu/webshop/termek/MSI-Katana-15-HX-B14WEK?skuId=jsku1754663569

Utoljára szerkesztett: 27.7.26
    Kukackukac kedveli ezt.
  5. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nincs hiba a farmodon, ami megjelent a számodra az az angol template, ami akkor ugrik elő, ha terület váltásnál vagy belépésnél túl gyorsan lépsz be az event főmenüjébe, ha kilépsz, majd egy 1-2 másodperccel vissza az evetn főmenüjébe, akkor megjavul.
    Jelenleg ezt látom nálad:
    Szóval semmi probléma sincs, további jó játékot.

özséb kedveli ezt.
  6. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Volt róla publikálva a fejlesztői blog topik alatt.
    Azt itt találod: KATT
    Megértésedet köszönöm.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. Marcsi0819

Marcsi0819 Haladó

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Miért nem tudok narancsszínű matricát előállítani? Van ragasztóm (tudom, nem sok), zsetonom, sárga matricám.
    Köszönöm szépen a választ.
    Marcsi0712
    ID: 35028376

8. lenoxa

lenoxa Törekvő

Segítséget kérnék. Az imént kinyitottam egy mocsári ládát. Egy Ál-botinátort kaptam. De nincs sehol. Előtte a minijátékban kaptam 2-t, majd még 4-et. A 4 db sincs sehol. lenoxa ID: 3780398

Utoljára szerkesztett: 27.7.26
  9. RueNe1357

RueNe1357 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Már másodjára fordult elő, hogy amikor kerekkerék pörgetésen nyertem két party pörgetést, az nem adódott hozzá a meglévőkhöz, vagyis mintha nem nyertem volna semmit. Ezzel lehet valamit csinálni?

10. sadrika97

sadrika97 Fórum bárója

A pörgetés elindítása után tizedmásodperceken belül megadja a nyereményt, nem akkor, amikor megáll. Ezt figyelembe vetted és a pörgetés indítása előtt nézted, hogy mennyi volt a darabszám és nem változott?

Lenczy kedveli ezt.
  11. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

ID:7040433 tanya1026
    Segitséget szeretnék kérni a dobókockás eventél ma 1 dobás után lelakalódik.
    Néhány óra mulva tudok újra egyet dobni.
    Nem tudom mit csináljak!
    Segítségedet előre is köszönöm!
    Szép estét kívánok. Szia

12. RueNe1357

igen. utána még pörgettem 3-4-et, mindig figyelve a számlálót, és nem változott

13. Farkas_I

Farkas_I Fórum-zöldfülű

ID:32806871 Farkas_I
    Kliens-sel való bejelentkezéskor az alábbi felirat jelenik meg
    "Egy adminisztrátor kizárt"
    A hagyományos módszerrel be tudok lépni.A feleségemnek is ugyanilyen problémája van. Az Ő ID száma :57734901 felhasználó név Farkasné_Hajni
    Megköszönném ha utánna néznének!
    Tisztelettel Farkas István

14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kliens-űjratelepítése.28124/

kigyo51 kedveli ezt.
  15. RueNe1357

Bocsánat, utánaszámoltam a jutalmaknak..
    Uhh...Igen, bocsi, utánaszámoltam a jutalmaknak, és így stimmelt... Köszi, és bocsánat a kavarásért!:oops::p

16. lenoxa

lenoxa Törekvő

Köszönöm, erre nem emlékeztem. (Bocsi)

Othep kedveli ezt.
  17. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ez azért van,mert nem az ólat kaptad,hanem az állatot (ál-botinátort), amit beleszámol a feladatba. Nem mindegy,hogy ólat kapunk, vagy állatot. Ugyanígy a fánál is. Meg kell nézni,hogy a fa magját kapjuk-e, avagy a fát. Ha fát, akkor azt ki kell helyezni, a fa magját beleszámolja a feladatba. :)

jófarmerlány és kigyo51 kedveli ezt.
  18. *Zinnia*

Szia!
    Elvittem ellenőrzésre a problémádat. Amint lesz kolléga szolgálatban, hozom a választ. Addig türelmedet kérem. Köszönöm. :)

Marcsi0819 kedveli ezt.
  19. *Zinnia*

Szia!
    Kollégám benézett a farmodra és gond nélkül tudott narancs matricát előállítani.
    Próbaként egy matricát készített.

Ha, neked nem működik, akkor töröld a sütiket és a gyorsítótárat.
    További jó játékot! :)

Marcsi0819 kedveli ezt.
  20. mezeskalacs68

mezeskalacs68 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, valaki tudna segíteni egy elfogadható válasszal a Renzo- léggömb pukkasztás játékkal kapcsolatban, ugyan is legjobb esetben jön csak annyi gömb, hogy kapok 4 pontot, az esetek többségében már 100% lejárt és 80-122 pont között adott gömböt ami 2 pontra elég. Minden 7 lejátszott játék után jön annyi, hogy tudok 20 pontot csinálni de még véletlenül sem annál többet.
    Ez a jelenség nem mindenik farmra érvényes.
    Van olyan farmom amelyiken a legkevesebb pont amit csinálok 14 és a legtöbb 26 volt eddig mindig.
    Azt tudom, hogy nem egyedül vagyok ezzel a problémával így nem állja meg a helyét az a teória, hogy nem megfelelő a gépem vagy tisztítani kéne illetve nem tudom játszani a játékot. Tudom ,hogy kétszer nem kattintunk ugyan arra a gömbre ......stb.
    Köszönöm ha tudtok válaszolni ahogy időtök engedi.