Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. dobornyi5

dobornyi5 Fórum-zöldfülű

2. wacek54

wacek54 Junior szaki

Két farmon játszom. mindkettő 254. szintű. az egyiken baj nélkül megy a játék, a másikon öt hat próbálkozás után sem tudok belépni. Sem klienssel, sem egyéb böngészőkkel. Mi lehet az oka?
    Gazda: wacek54 ID: 12439983

zigus46 kedveli ezt.
  3. OOlivér

OOlivér Utánpótlás-írogató

Nekem is ugyanaz a problémám. Nagyon nehezen engedett be a játékba. 3-szor töltöttem le a klienst, stb. Mindent megcsináltam. Vagy be sem tölt egyáltalán. De már le is fagyott. Ez így használhatatlan. Köszönöm a segítséget!
    OOlivér ID: 53388872

zigus46 és Devilrose kedveli ezt.
  4. Sylja

Sylja Fórum félistene

5. mamóca73

mamóca73 Utánpótlás-írogató

üdv !
    Segítséget szeretnék kérni , mivel nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudok belépni a játékba így nagyon sok mindenről lekések egy- egy event során.

ID : 9024720

Köszönettel : mamóca73
    .

Devilrose kedveli ezt.
  6. vargazsuzsa67

vargazsuzsa67 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Még mindig nem íródott jóvá a tegnap aratott farmarany. 6 hiányzik. Kérek szépen segítséget.
    Előre is köszönöm. Gazda: vargazsuzsa67 ID: 53177334

7. kkovacs67

kkovacs67 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Fekete öv szabó műhelyt szeretnék csinálni.
    A műhelyben nem adja be a tatut.
    Hol találom.
    ID:25253040

8. gizmócska

gizmócska Fórum-zöldfülű

Hello! A kokca-játékban ma learattam 176 1x1-es mezőn. Mezőnként 11 db bogárszemű bokort, amit nem írt jóvá a játék. Sőt tegnap este már a mocsári sárkányka növényből meg lett a 7200 db-om, az ajándékot is megadta a program, most pedig láttam, hogy ez nincs meg, 6388 korábbi darabszámot mutatja. Mi történt? Kérem a segítséget, hogy jóváírásra kerüljenek az elért eredményeim. Köszönöm.
    farmnév: bubu591. ID számom:41923229

9. kigyo51

kigyo51 Rutinos

10. kkovacs67

kkovacs67 Utánpótlás-írogató

11. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok!
    Kedves Othep! Van fejlemény ezügyben?
    upload_2026-8-4_13-52-45.png

12. vargazsuzsa67

vargazsuzsa67 Fórum-zöldfülű

Megoldódott a probléma, megkaptam a hiányzó farmaranyat.

13. rekucya

rekucya Járnitanuló

Szép napot mindenkinek, van egy gondom, nem íródott jóvá a farmaranyom, és sajnos nem az első eset. ÍD 8254237 Lesz végre valami fejlemény a farmarany ügyben? Le lehetne futtatni egy szkripet, sokaknak ez a gondja!

Utoljára szerkesztett: 6.8.26
  14. katica063

katica063 Fórumlakó

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! A mocsaras játéknál 3db 3, 2db 6-ost dobtam, de hiába kattintok a kérelem gonbra , nem történik semmi! Lefagy.Ha kilépek elveszítem? Kellene még pár növény, de így, hogy?

15. elvtars

elvtars Fórum-zöldfülű

Nem tudok belépni, 55% nál megáll és már tegnap is egyik helyről a másikra is 5-10 perc mire megmozdul ( vagy újra kell indítani ) takarításvolt már.

Devilrose, rudcsi24, zöld555 és 2 más kedveli ezt.
  16. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Nekem már egy hete ezt csinálja, a válasz mindig ugyanaz. Pedig nagyon sokan vagyunk így. Ez már nem lokális hiba, de nem csinálnak semmit a BP-nél. Szerintük csak nálunklehet a hiba.

Devilrose, jólóbarát, rudcsi24 és 7 más kedveli ezt.
  17. mári-néni

mári-néni Fórum-zöldfülű

A játék már nem a szórakozásról szól hanem egyenesen idegesítő !!! Gondolkodóba ejt ha így marad akkor kicsit felejtős lesz számomra így tízen egynéhány év után. -.-

Devilrose, rudcsi24, Böbebaba60 és 4 más kedveli ezt.
  18. Luszike150150

Luszike150150 Járnitanuló

Minden terület után ki be lépek :mad:nehezen tölt be :sleepy:vagy egyáltalán meg sem mozdul>:(

Devilrose, rudcsi24 és macimami1958 kedveli ezt.
  19. zsuvusz

zsuvusz Utánpótlás-írogató

Nálam is ez van.Délelőtt minden ok,délután képtelenség játszani.

20. terrdora

terrdora Fórummogul

Ezek a felesleges dolgok esetleg még bejönnek teljesen feleslegesen, de kezelni a lapokat nem lehet vagy nagyon nehéz!
    Fél órája játszok a böngészőkkel, hogy a játék betöltődjön, és a teli holdast visszapakoljam legközelebbre.

Devilrose kedveli ezt.