Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. K-móka

K-móka Fórum-zöldfülű

Esetleg van valami fejlemény??

2. hevesiricsi

hevesiricsi Utánpótlás-írogató

már egy ideje csak a kerítést adja be és nem lehet belépni 4 farmon játszom a kliens is letőltve de a belépés így is nagyon bosszantó.. nem írtam eddig bíztam benne kijavítják, de továbbra is az a tapasztalat írhatunk bármit nem csinálnak semmit a kezdetektől játszom már 6 farmot abba hagytam úgy érzem ez a négy is sok.....

Doggyra, Neni60, Devilrose és 4 más kedveli ezt.
  3. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia!

Nekem ma ugyanez volt a problémám, annyi külömbséggel, hogy ma hosszabbodott meg autómatikusan a prémem. Nekem is visszaállt a farmos bónuszra úgy, hogy az újdonság bevezetésekor a gyopárost választottam. Hiába próbáltam nem tudtam átállítani. A következő belépéskor újra meglátogattam a prémium villát és amikor arra a kis zöld ikonra kattintottam, ahol át lehet állítani a bónuszt egy pillanatra felvillant lent a lehetőség, de nem voltam elég gyors. Újra ki-beléptem, prém villa, zöld ikon és mint a villám kattintottam a gyopáros bónuszra...átváltott és azóta azt adja. Próbáld meg, hátha sikerül neked is.

Luszike150150 kedveli ezt.
  4. rudcsi24

rudcsi24 Fórum mestere

Tényleg nem lehet belépni?!? 28%-ig betölt, aztán csak tolja a birka a talicskát és ennyi! :'( Egy ideje elég bosszantó, hogy nem tölt be, de 2-3 esetleg 4 újraindítás után be tudok lépni, de most már kb 1 órája SEMMI!!! Kicsit se gáz!!

-zitu-, Devilrose és Luszike150150 kedveli ezt.
  5. Luszike150150

Luszike150150 Járnitanuló

nálam is ez van>:(

rudcsi24 és Devilrose kedveli ezt.
  6. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Újra indítottad a modemet? Ez sokat szokott segíteni.

A modem újraindításának módja:
    1. kikapcsolod.
    2. kihúzod a táp kábelét. ( vagyis áramtalanítsd), a kikapcsolás nélküli áramtalanítás a modem meghibásodását okozhatja.
    3. vársz 3 percet.
    4 visszadugod a modem táp kábelét.
    5. bekapcsolod a modemet.
    6. vársz pár percet, amíg teljesen feláll a modem működése.
    Újra indítod a számítógépet. (laptopot)

7. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Újra indítottad a modemet? Az újraindítása sokat szokott segíteni.
    A modem újraindításának módja:
    1. kikapcsolod.
    2. kihúzod a táp kábelét. ( vagyis áramtalanítsd), a kikapcsolás nélküli áramtalanítás a modem meghibásodását okozhatja.
    3. vársz 3 percet.
    4 visszadugod a modem táp kábelét.
    5. bekapcsolod a modemet.
    6. vársz pár percet, amíg teljesen feláll a modem működése.
    Újra indítod a számítógépet. (laptopot)

Luszike150150 kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép estét!
    Már megint nem tudok belépni. Csak pörög-pörög. Minden este ez van. Igazán megjavíthatnák már a játékot. Takaritottam, a gépemnek semmi baja, a hálózat röpül. Délelőtt csont nélkül játszottam.

Gazda: Galadriel,
    ID: 14659457

Végre benn vagyok! Nagyon lassú a játék.

Hát sikerült lemaradnom a teliholdasról. Nem tudtam learatni-vetni több, mint 1 óra alatt. Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 5.8.26
    rudcsi24, Neni60, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  9. eva19650120

eva19650120 Aktív író

Nálam is ez van már nagyon unalmas hogy nem lehet haladni

-zitu-, inanna11, Galadriel és 2 más kedveli ezt.
  10. terrdora

terrdora Fórummogul

A sok fizetés a lényeg amíg megy az oldal, a többi nem számít, aztán egyszer bezár a bolt és az oldal is......

rudcsi24, Böbebaba60, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  11. .hangyóca.

.hangyóca. Fórum mestere

Nem szoktam írni ha látom, hogy előttem már többen leírták a játékkal kapcsolatos problémákat. De 10 napja esténként gyakorlatilag lehetetlen belépni. Érdekes módon hajnalban hasít a farm, 10 perc alatt végzek, délután már 10 perc alatt be se lehet jutni, az estéről meg ne is beszéljünk. Épp az imént kaptam galampostát egyetlen lengyel szomszédomtól aki 15 éve játszik, és közölte, hogy abbahagyja a játékot. Meg tudom érteni, és erősen gondolkodom azon, hogy 16 év után követem a példáját.
    Ez már minden, csak nem szórakozás. Ha már fizetünk (mert ugye anélkül semmi sem megy), azért illenék elfogadható minőségű játékélményt biztosítani.
    A modem újraindítás sem hozott eredményt.:(>:(

rudcsi24, ljanika6, -zitu- és 6 más kedveli ezt.
  12. szingisati

szingisati Utánpótlás-írogató

Nálam is hasonló a helyzet. Kérem csináljanak valamit. Minek a sok event,ha nem lehet játszani, vagy vegyük meg a hozzávalót?

rudcsi24, -zitu-, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  13. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

Ismét a gyopáron az több napja az aratás alkalmáal nem száll fel a kerti ásó holott a másik felröppenőkből néha még törölni is, hog hely legyen a követkzeő aratás alkalmával, a kerti ásó két növény előállitásához is szükséges, amelyet a megrendelők nem kis számban kérnek. Mi az oka, hogy egyedül ez a felroppenő nem lesz elérhető.

soandy és Luszike150150 kedveli ezt.
  14. Devilrose

Devilrose Utánpótlás-írogató

Látom nem csak nekem van problémám.
    Ez a rengeteg event csak lassítja a játékot, ide oda kapkod az ember és ami a legrosszabb, hogy nem lehet belépni. Akkor minek?
    Gamer telefonról vagyok, azt hozzáteszem.
    Örülök, ha reggel be tudok lépni, akkor megcsinálom a szezonpontos játékot, mert nem biztos, hogy mégegyszer beenged a játék.
    Nemrég tértem vissza, de ez anno nem volt jellemző, hogy nem lehet belépni...
    Költök a játékra, elvárnám, hogy ne ez legyen mindennap...

rudcsi24, Neni60, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  15. donkartacs07

donkartacs07 Fórum bárója

Már bocs, de ez a modemes dolog egy hülyeség!
    Egy darab nyomorult oldalért "nem fogok új TV-t" venni, minden más, normális oldal jól működik csak itt van gond és nem a modemmel, hanem a Taiwani szerverrel ami kissé messze van és a tulaj nem hajlandó egy helyi szerverre költeni, de a napi 10 féle vásárlás az működik. Le lett írva sok embertől, hogy a böngészők frissítve, Ccleanerrel takarítva, és még addig is elmegyek, hogy újraindítom a gépet. Mindenféle más böngészőt senki kedvéért nem teszek fel, van belőle megbízható elég, ha valamilyen oldal rossz, az kijön a három böngészővel is, nem kell sokszorozni a hiba lehetőségeket.

Utoljára szerkesztett: 6.8.26
    rudcsi24, Neni60, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Egyelőre remek ez az új felhősorosdi... A paszulypatrónus nem aratja le a felhősorokat. Két kategóriában is próbáltam, minden szokásos "ezeket-csináld-meg-majd-megjavul" trükk után sem működik. Kézzel tudom aratni. Az összes felhősor aratását - nem véletlenül - nem próbáltam ki...

17. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Nálam nem aratja le a paszulypatrónus a felhősorokat. Remélem gyorsan javítják.

18. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Milyen igazad van..Egyetértek. Mostanában délután körül teljesen belassul vagy megálla kliens, a böngészős móka pedig csigalassúság/negyedelve....
    Nomármost semmit nem teszek csak este gép kikapcs-reggel be és lám-lám hajnalban minden villámgyors....vajon miért?

Csatlakozom én is, nem működik a felhő aratás..

Remélem legalább reggelig (nekem nagyaratás van) meglesz mert akkor...........

Utoljára szerkesztett: 6.8.26
    rudcsi24 kedveli ezt.
  19. piros53

piros53 Fórumprofi

Nem tudom aratni géppel a felhősorokat

20. Enikő65

Enikő65 Fórum ismerője

Nem lehet belépni Klienssel !! A böngésző meg olyan lassú ,hogy egy csiga is lekörözi !! Nem nálam van a hiba !!!!!>:(

rudcsi24 kedveli ezt.