Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Teljesen mindegy hogy kábelen vagy vifin használom, ugyanaz a probléma. A netem stabil. Ez a jelenség kb. 4 hónapja áll fenn. Addig semmi baj nem volt sem a játékkal, sem a fórummal. Nem vagyok szakember, de elég súrún nézetem meg szakemberrel.

2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mi nem íródott jóvá? Ha nem tudom milyen okból nem íródott jóvá (Farmaranyfa, ládanyitás stb.) akkor nem tudom, mit kellene - vagy ebben az esetben mit nem kellene keresnem a farmodon.

3. Meriva71

Meriva71 Utánpótlás-írogató

Kedves Módik! Július 31-én megvásároltam a farmmunkásokat, néhány nappal korábban, mint lejárt volna az előfizetés. Akkor nem kaptam meg a Boldog betakarító fejlesztést és azóta sem. A vásárlást külföldre utazás miatt ejtettem meg korábban. Kérdésem, hogy emiatt most elbuktam a fejlesztést, mivel azóta sem jelent meg, bár eltelt a harminc nap. ID 18570280 Meriva71
    A választ előre is köszönöm!

4. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

A Központ tájékoztatása szerint ez szándékosan történik így és csak az olyan farmokat kell érinteniük, amelyeken nem történt valós pénzen tranzakció.

vörcsi66, monster_02 és kigyo51 kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Szerintem a BP-nél nagyon elgurult a gyógyszer !!!

Azért játszom klienssel, hogy ne legyen nyitva böngésző !

Ezt nagyon gyorsan csinálja vissza aki kitalálta, mert crómot egyébként se használok, rókázok !

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem kell hozzá chrome, az alapértelmezett böngészőt használja. Az a gond, hogy még tálcára sem lehet kicsinyíteni a böngészőablakot; még akor sem, ha már megjelent a kliens betöltőablaka, különben jön az üzenet, amit hoztál, és kezdheted elölről.
    Plusz: van, hogy nem jelenik meg a reklám a böngészőben, de beragad a kliens betöltőablaka, odabetonozva minden ablak fölé, és kész; megint csak kezdheted elölről.

fcsilla, CsipcsiAnnus és farmerSS kedveli ezt.
  7. CsipcsiAnnus

CsipcsiAnnus Járnitanuló

Sziasztok! Csak egész halkan jegyezném meg, hogy amelyik farmra/farmokra tizenév alatt sem vásároltunk semmit, még a kedvezményes első aranyvásárlási lehetőséggel sem éltünk, az valószínűleg már így is marad. Az újítás nem fog célt érni, nálam legalábbis nem, mert kizárt, hogy az agybaj elkerülése végett pénzt költsek. Ha csak nem az volt a cél, hogy a számukra értéktelen, anyagi forrást nem hozó kis farmoktól elköszönjünk, így nem terhelve a szervereket velük.
    Hiszem, hogy ezt is vissza fogják vonni a nagy felháborodás miatt, volt már ilyen. Persze ahhoz a német játékosoknak kell prüszkölni :)
    Ja, és hogy miért idéztelek? Mert azt vettem észre, hogy ha elindul a reklám, pár mp múlva bezártam és már jött is a kliens. Ha ezen változtatnak, tehát végig kell/ene nézni a reklámokat, akkor részemről ezt már valószínűleg nem nyelem be, és nem fogok arra hivatkozni, hogy mennyi év, és mennyi munka stb. ha csak a játékosok vérnyomását emelő újabb és újabb agymenést hoznak be a játékba (az egyik ilyen gyöngyszemük a projektek, hiába kérjük nem lehet kikapcsolni) akkor én befejezem. Farm nélkül is van élet :) Szép napot mindenkinek!

fcsilla, vadlo66, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

Szia!
    Nálam eddig elég gyorsan betöltött a kliens (legalábbis délelőtt - délután és este katasztrófa...). Mától kezdve kb. egy percig a játék ablaka csak egy fehér háttér; ha belekattintok, megjelenik a címsorban a "nem válaszol" üzenet. Eddig vagy 55%-nál akadt el, vagy kicsit később a kerítéses halvány háttérnél.
    Rengeteg a panasz az utóbbi hetekben a játékra. Nem tölt be, vagy nagyon lassan; ha be is jut az ember fia, akkor a farmos műveletek lassúak vagy meg se történnek, ... stb. Bár a probléma biztosan összetett, de teljesen biztos vagyok benne, hogy a játékos gépén lévő szabad memória jelentős szerepet játszik benne. Egy plusz böngészőablak tovább csökkenti a memória mennyiségét, tetézve ezzel az amúgy is meglévő problémát.
    A kisfarmokat gyorsan végig lehetett darálni, egyszerre kettőt meg lehetett nyitni. Amíg az egyikben leszedtem, amit kellett, betöltött a másik. Most gyakorlatilag ez nem megy. Át kell gondolnom a kisfarmozási szokásaimat, ha ez így marad.
    A nagy farm melletti kisfarmok amúgy használaton kívül semmiféle terhelést nem jelentenek a szervernek; az aktív farmok száma viszont velük jóval nagyobb, ami számíthat pl. a reklámbevételeknél.

katimami51, kigyo51 és fcsilla kedveli ezt.
  9. donkartacs07

donkartacs07 Fórum bárója

Nekem Telekom 2 gigás a netem, panelerdőben lakom és kettőtől fogy az oldal elérhetősége, a gépem Dell 7760 full, modem 5Gb-s, USB C csatin., vagy USB 3.1-s-n. A többit írtam.

10. CsipcsiAnnus

CsipcsiAnnus Járnitanuló

Szia! Köszönöm, hogy ezeket leírtad, jó ideje küszködök a farmmal, mivel nem igazán olvastam a fórumon másoktól, hogy nehezen jutnak be a játékba, és akadozik meg alig akar csinálni valamit, így azt hittem az én öregecske gépemmel van a baj. Mivel igazi szám.tech analfabéta vagyok, így az AI segítségével nézegettünk dolgokat meg a gépemen, és takarítottam mindent, hátha jobb lesz.
    De nem. Szó szerint leírtad az összes problémámat, ez az új fehér ablak igazán üdítő ebben a nagy melegben, már nem is kell nekünk más. Viszont arra rájöttem, hogy olyankor mikor csak a háttér van, mert odáig bejutott, de a farmot magát nem adja be, néha elég egy F5 és akkor sikerül. Van 16 olyan farmom ahol 1-2 aranyfa van, azokat szoktam leszedegetni, ajándékküldésre is jók, és időre megyek sorban, gyorsan, néha 2-3 is meg van nyitva, hogy töltődjön , ahogy írtad. Hát úgy látszik ennek most vége. Azokon nem vettem soha semmit és nem is fogok. Nem azonosak a piacommal, csak ajándék piccolókból lett rajtuk aranyfa, így szedegetem őket, régen lehetett küldeni piccolót haza a nagyra, arra jók voltak. Mondjuk most már az sincs. Érdemes átgondolni a dolgokat néha :) Valódi függőség alakult ki (nálam) pedig annyira de annyira unom már ezeket a dolgokat amiket beraknak, tényleg olyan mintha direkt bosszantani akarnának, pedig tudom hogy nem. Ez a városi projektek is.......iszonyat. Na, de mint mondják: lesz ez még így se :) Majd alakul.
    Köszönöm újra az írásod, iszom minden szavad a fórumon, mert olyan játékos vagy, akinek a hozzászólásait mindig de mindig el kell olvasni :)

11. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

Szia, szerintem süket duma az, hogy amelyik farmon nem történt vásárlás....mert nálam rendszeresen van vásárlás és én is csak böngészőből tudok belépni, a kliens ugyan azt a formát hozza nálam is mint bármelyik másik játékosnál.:(

fcsilla kedveli ezt.
  12. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Köszönöm szépen a válaszodat csak halkan jegyezném meg, két farmmal játszok, a másikon nincs ilyen gond. (remélem így is marad ) A másikon sem vásároltam.

13. -BombadilToma-

Szia!
    Arról beszélünk, hogy azon a farmon, ahol még nem történt vásárlás, reklámot kell nézni. Ha klienssel lépsz be a farmra, a reklám akkor is böngészőben nyílik meg. Ez eddig nem volt.

14. szilvikeh97

szilvikeh97 Aktív író

Szia.A tegnap este nem engedett belépni a játékba,igy megszakadt a napi belépési sorozatom amit nagyon nagyon sajnálok.Meg szeretném kérdezni,hogy jóvá lehet irni valahogyan ? szilvikeh97 id:11313872

Evita-55 és zigus46 kedveli ezt.
  15. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Pár hónapja én is 5 Gb-es RJ-45 --> USB C átalakítót használtam, de az új laptopomon már van RJ-45-ös aljzat. Bagolyban írnék neked levelet, ha megengeded, és megadod a gazdanevedet. (Internet gyorsítás, stabilizálás ügyében.)

16. Janata9

Janata9 Aktív író

Most (fél órán belül valamikor) léptem be. A VIP gazda állítólag folyamatosan megújul (= kvázi csoportosként vonják le automatikusan a havi díjat). Most mégis 9 óra a szupertáp keverése - és még nem tudom, mi minden hibádzik. A Prémium villánál van egy számláló, ami 4:17 percnél tart és számol visszsafelé.
    Már máskor is volt ilyen észlelésem, akkor sem értettem.
    Ha pénzt akartok, akkor sziveskedjetek folyamatosan biztosdítani a prémium előnyöket. Nem érdekelnek az informatikai marhaságok. Voltam informatikus, mindent meg lehet és meg is kell oldani.
    A számlámon van pénz. Reggel néztem.
    Kompenzálást kérek a kiesett előnyeim miatt!
    Gazda: Janata9 ID: 28853942

tuzlo és macimami1958 kedveli ezt.
  17. mucus252

mucus252 Fórummogul

Sziasztok! Már megint mi történt hogy alig működik a farm? Perceket kell várni amíg végre történik valami. ID:45776676, mucus252

monster_02 és macimami1958 kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Csináltam egy új kategóriát próbaképpen a paszulyon, és betettem oda néhány felhőt. Amikor a sorrendjüket szerettem volna megváltoztatni, koppantam. Ez ugyanis nem működik. Szerintem működni kellene. Egyrészt mert így logikus. Másrészt mert ott vannak a zöld gombok (illetve hun ott vannak, hun nincsenek, lsd. lejjebb). Harmadrészt meg azért, mert az oldalon a legalsó és legfelső zöld gombok részben működnek: egy oldalt lejjebb, ill. feljebb váltanak - csak a felhő marad ott, ahol volt.
    Ha a minden felhősor kategóriából váltok az újba, akkor a zöld gombok nincsenek ott, ha pedig bármi másból, akkor ott vannak.

Othep kedveli ezt.
  19. dobornyi5

dobornyi5 Fórum-zöldfülű

sziasztok, nekem még mindig nem látszik az elhasználadó fülem, pedig megnéztem az útmutató szerint is. Lehet, hogy rossz helyen keresem?

upload_2026-8-7_21-11-2.png

20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Igen, rossz helyen keresed.
    Bal oldali menüsor, láda ikon és ott vannak az elhasználandók.

kigyo51, Sylja és jófarmerlány kedveli ezt.