Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Én nem látok nálad hibát. Egy dominót leraktam.

Neked is azt tudom javasolni, hogy először a mini-játék mechanikáját olvasd el!

1. Korábbi eventekben az eventmechanika ismertetése:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/győzd-le-a-hőséget.26406/#post-1453000

2. A jelenlegi eventben a változásokkal bővített leírás. Az alap lehelyezésben nincs változás. Mindig a labda a kezdőpont. Az újonnan táblára helyezett itemekhez nem lehet azonnal csatlakozni!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/egy-kis-nyári-móka.28173/#post-1521051

upload_2026-8-14_7-6-31.png

Sok sikert!

inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. rybyzke

rybyzke Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni: sem folytatni sem befejezni nem tudom a törölközős nyári játékot. Termelek, de játszani nem tudok.
    Gazda: rybyzke ID: 7676846

3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Folytathatod a játékot. Kérlek, hogy tervezd meg a lépéseidet, legyen második lerakható törölközőhalom a készletedben. Ha, kell, akkor cserélj. 1x Törölközőhalom jóváírva a törlés miatt.

Sok sikert!

inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Saci2010

Saci2010 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Néha sikerül 1 törölközőt lerakni, utána nem tudom folytatni. Frissítés után sem működik.
    Gazda: Saci2010 ID: 47214721
    Köszönöm

5. rybyzke

rybyzke Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni: van 1/440 naptejem, de az összes cserélési lehetőség elfogyott / vagyis szürkék a pontok, aminek zöldnek kéne lenni. A 3 kitehető dominómat ami mind szürke, nem tudom lecserélni.
    ID: 5910718

6. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Szia! Kínlódás ez a játék! Ki- és belépések, tisztítás után is alig-alig lehet lerakni a törülközőket!:cry::cry:

7. ági1948

ági1948 Törekvő

8. Vanyazsuzsi

Vanyazsuzsi Járnitanuló

Sajnos nem tudom játszani az Eventet mert a törölközők beszürkültek és nem változtatják a színüket
    Köszönettel Vanyazsuzsi ID 22865987

9. eperhab

eperhab Fórum-zöldfülű

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, nem tudom lerakni a törölközőket, rögtön az első pályán elakadtam az első törölköző lerakása után. eperhab ID 2216126 Köszönöm!

10. szabomiklosne1949

szabomiklosne1949 Utánpótlás-írogató

/Egy kis nyári eventhez: segítséget szeretnék kérni. Eddig sikerül több törölközőt lerakni, utána nem tudom folytatni, szerintem minhárom lehetőség alkalmas lenne. Frissítés után sem működik. Kérdésem, hogy több lehetőség esetén van-e sorrendiség?
    GAZDA szabomiklosne1949 ID:19238654
    Köszönettel

11. andika1020

andika1020 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is segítség kellene. A dominók bal oldali részét tegnap este óta nem tudom megfogni, így elakadtam a játékban. andika1020 ID 16180659 Köszönöm

12. Zoya-Jim

Zoya-Jim Utánpótlás-írogató

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni, nem tudom lerakni a törölközöket.
    Köszönöm ID1791214

13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Köszönöm a fáradozásod. 1580 Szjp. van összesen 4 helyen, majd figyelek.

14. szabomiklosne1949

szabomiklosne1949 Utánpótlás-írogató

Egy kis nyári eventhez: segítséget szeretnék kérni. Eddig sikerül több törölközőt lerakni, utána nem tudom folytatni, szerintem minhárom lehetőség alkalmas lenne. Frissítés után sem működik. Kérdésem, hogy több lehetőség esetén van-e sorrendiség?
    GAZDA szabomiklosne1949 ID:19238654
    Köszönettel[
    ISMÉT JELENTKEZEM: kérdésem, hogy a fixen kihelyezett( 1-3 db) színű törölköző NEM igazodási pont csak a játék "nehezítését" jelenti, csak a labda folytatásához lehet elhelyezni az új törölközőket? ismételten köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 14.8.26, 07:27
  15. Szamóca

Szamóca Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Kérdezném mért nem lehet lerakni a törölközöket?Köszi a választ

16. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! ID sz.5917910 köszönöm szépen.Rossz helyre akarta rakni a törülközőket, rájöttem mi a hiba, probléma nincs köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 14.8.26, 07:56
    *Zinnia* kedveli ezt.
  17. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Sziasztok. Kérek segitséget, beragadtam, semmit sem tudok csinálni, beváltani se engedi. Köszönet előre is. zsóka56 ID: 1412578

18. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Sziasztok.Használj 3 terméket azt hogy?

19. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Sziasztok. Ez nagyon egy érdekes játék, mire vissza léptem a játékba , kitisztult az játéktér, ahol elakadtam. Azért köszönet annak aki segített, és az univerzumnak. Hála:inlove:......

20. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!

Az egy kis nyári mókában sikerült elérnem, hogy ne tudjak tovább haladni. 8)Kérnék segítséget.
    Gazda: Rebcsok ID: 16601978

Köszönöm.