Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jobbágy1

jobbágy1 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni. Farmnevem: jobbágy1 ID: 55531130. 16.43-kor arattam. A főfarmon 67, a szédültön 42 kókuszkoktél repült föl, de a rendszer nem írta jóvá. Kérem, hogy nézzenek utána.

2. Doggyra

Doggyra Törekvő

Szia!

Köszönöm a cserét, teljesítettem is viszont újra olyat kér amit lehetetlen teljesíteni (Teliholdas dolgot), tudjuk újra cserélni? Valamint nem emlékszem, h elhasználtam volna az 1 csere lehetőséget szupertápért (ha igen elnézést), mert sajnos nem engedi. A modik így szoktak cserélni ha kérjük, nem hiszem :eek: nem így emlékszem.

Köszönöm és Üdv.

3. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

Sajnos még mindíg nem jó, mikorra várható, hogy működjön? Köszönöm

4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Kuzdern kedveli ezt.
  5. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Szervusztok!
    Segítséget kérek. Nem tudok törölközőt lerakni. Két lehetőségem van, mindkettőből van, de amikor lerakom visszaugrik az ablakba. Ránézne valamelyikőtök mi a hiba?
    Gazda: Holdsarló ID: 5361092
    Köszönöm!

Elnézést kérek, megoldódott!

Utoljára szerkesztett: 17.8.26, 18:35
    aida2330 kedveli ezt.
  6. andi130769

andi130769 Junior szaki

Ennyit szenvedni egy eventtel, kész katasztrófa.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. elefánt02

elefánt02 Fórum-zöldfülű

Én sem tudok belépni. Jó lenne valami megoldás.

8. andi130769

andi130769 Junior szaki

Nem tudom lerakni a törölközőket. Visszaugrik mindig. Gazda: andi130769 ID: 13653890

9. kekhold9764

kekhold9764 Fórum-zöldfülű

Szia. Segítenél, hogy hogyan oldódott meg. Nálam nem működik.

10. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Szeretnék érdeklődni, hogy jött e válasz erre a problémára.

11. kékiringó

kékiringó Járnitanuló

kékiringó ID 52235738 Nem tudom a le rakni! Kérek segítséget!

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Na nehogy már még én írogassak a Supportra Angol vagy Német nyelven a valós pénzemért.
    Nem tudom egyik nyelvet sem és nem csak a bérlettel van gondom, egyre több napi szinttel vagyok lemaradva a
    velem megegyezően beadott, megvásárolt,elvégzett feladatok, játékosokhoz képest.
    Felháborító, amit a játék készítői megengednek maguknak!!!!
    GA-BI-O-Farm ID 1508500

macimami1958, .dina1. és TRico97 kedveli ezt.
  13. TRico97

TRico97 Aktív író

Sajnos vagy nem sajnos nálam is ez a helyzet áll fent, én sem beszélem egyik nyelvet sem. Kész vicc.
    Ha már kifizettem valamit, még én intézkedjek, hogy működőképes is legyen?
    TRico97 ID: 7631187

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. Enikő65

Enikő65 Fórumszaki

Sziasztok !
    Nálam is ugyanaz a helyzet ,bérletem továbbra sincs és megvenni sem lehet mivel egyszer már megvettem. Felháborító és tisztességtelen amit művelnek velünk. A szezonpontok is valahol a levegőben vannak csak 13 szinten állok és minden eventet megcsináltam ahol pontokat lehet kapni. Ez volt az utolsó csepp a pohárban !! Legyenek szivesek pótolni mindent !!
    ID: 1804235
    Enikő65

GA-BI-O-Farm és macimami1958 kedveli ezt.
  15. Enikő65

Enikő65 Fórumszaki

Visszajöttem és újjabb hiba a szezonnal. Beadtam amitt akartam és jött egy zöld felugró ablak ,hogy gratulálnak mert elértem a 14 szintet ,de közben 16 szinten járok !! Akkor kinél van a HIBA !!!!!! kérdezem ?? Még most sem számolja jól a szezonokat pedig élesben megy !!!!!!!

16. firekoktel

firekoktel Járnitanuló

Na ne!!!!!!!!!! 140 karakterben???????
    Megjegyzés: Csak német és angol nyelven tudunk segíteni. Sajnos más nyelveken nem tudunk megkereséseket feldolgozni.
    • Kérjük, a lehető legvilágosabban, legalább 140 karakterben írja le a problémáját. Köszönjük!

17. Doggyra

Doggyra Törekvő

Sziasztok!

Kérem valaki modi segítsen, mert már csak lassan 11 óra van hátra, h tudjam teljesíteni és megszerezni a FA -t, itt nagy szükségem van s lenne rá! Úgy érzem időbe írtam, nem tudok mást mit tenni...

Köszönöm szépen. :)

18. Sylja

Sylja Fórum félistene

Azért a farmnév és az ID-szám jó lenne...8)

Doggyra kedveli ezt.
  19. Doggyra

Doggyra Törekvő

Szia!

Korábban már megírtam és tudom, h szükséges ezen adatokat megadni:

Köszönöm. o_O8)

Sylja kedveli ezt.