Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia!
    A tegnapi hivatalosból hozom.

Kedves Játékosok!

A hiba javításra került.
    A javítás életbe lépéséhez - tehát a megfelelő szintre való lépéshez - szükséges szereznünk legalább 1 SZJP-t.

A szezonbérlettel kapcsolatos problémákat továbbítottuk.

További információk ide kattintva olvashatók.

A Farmerama csapata

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Sajnálom, hogy így lehet megoldani, próbálok segíteni.
    Nem kell semmi extra! Ha, nem is beszélitek a nyelvet a Google fordítóba beírjátok és átmásoljátok az angol, vagy német szöveget.
    Egy mondat elég. Pl. " a megvásárolt szezonbérlet nem működik" = The season pass I purchased is not working.

De, ha többet akartok írni, azt is lehet, de maximum 140 karakter. Egyszerűen kell fogalmazni.
    Rosszul írtam - elnézést - valóban minimum 140 karakternek kell lenni a levélnek.
    Akkor sem kell túlbonyolítani, egyszerű mondatokban kell fogalmazni.

A supporttal mindenképpen a játékba belépve vegyétek fel a kapcsolatot, mert akkor könnyebben beazonosítanak, egyszerűbb az ügyintézés. Az előre beírt e-mail címet módosíthatjátok, ha nem az van beírva, amit napi szinten használtok.
    upload_2026-8-18_12-55-43.png
    A válaszlevél tartalmát is másoljátok át a Google fordítóba.
    Ha, van lehetőségetek kérjetek segítséget, akár farmos szomszédtól is.

Sok sikert!

Utoljára szerkesztett: 18.8.26, 16:30
    -Holdfeny-., Lenczy, -ágianyu33- és 6 más kedveli ezt.
  3. Luminary

Doggyra kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia Luminary!
    Köszönjük, Nektek már így is sokkal több bajotok volt vele, mint kellene. Kedves szomszédom megírta a levelet németül.
    Kiegészítettem a vásárlás pontos időpontjával.Viszont nekem nem csak a bérlettel van gondom,hanem az összes szezon pontokkal
    amit eddig meg lehetett szerezni. Csak ma a megrendelőket még nem szolgáltam ki, csak részlegesen, várom a javítást, hátha
    kell hozzá az is, hogy adjak be a megrendelőknek. És így is nagyon kevés szinten vagyok.

macimami1958 és Swartsch kedveli ezt.
  5. Doggyra

Doggyra Törekvő

Sziasztok!

Kedves @Luminary modi, köszönöm szépen a cserét és a segítséget, sikerült teljesíteni. :music:

Jó játékot, sikeres eventeket és kitartást! 8)

Üdv.

6. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Szia! Másolni nem lehet, csak át írni. Egyébként a másolási lehetőség a szomszédi levelezésnél is jól jönne, de ezektől /BP/ nem várható semmi jó.:(

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Support levelet nem hozhatok ide....
    De mi a bánatos fityfirittyet csináljak akkor ha azt a választ kaptam , hogy az email címen nincs regisztrálva....
    Csak 16 éves a farmom... ugyanazt a bankszámlát használom 15 éve...
    Ja a régi email cím megszűnt, de ez eddig soha nem volt gond... egszerűen az újra kértem választ... kb 13 éve ugyanezt az emailt használom a suport levelezésnél...

Megpróbáltam átíratni a még magyar supporton... de nem igazán sikerült... Pedig még moderátor is ezekkel az adtaokkal voltamxDxDxD mégsem sikerült azonosítani és átírni az új email fiókot... :mad:

Írjak új levelet... hagyjam a régi email címet ott... s nem tudom olvasni a választxDxDxD Ez curva jóóóó:oops:>:(

Ha valakinek van ötlete szívesen olvasom!

-Holdfeny- ID: 23159877
    Szia!
    A megváltoztatott email cím ma nem elfogadott:oops: A regisztrált meg nem működik...
    Most legyünk okosak...

8. Kalapóleon

Kalapóleon Utánpótlás-írogató

Szia. A törölköző lerakási problémákra érkezett megoldás? Nálam még mindig nem lehet letenni, folyton visszadobja.
    Kalapóleon ID: 7540806

9. lorinc954

lorinc954 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Egy hibás felhősor kihelyezésére szeretném felhívni a figyelmet!
    A Tárgyak sorai között szerepel a Békás mennyország felhősor, aminek a jutalmai között szerepel a +300% TP/TTP az ólak aratásakor 4ó tétel.
    Ez szerintem az Egyéb bónusz sorok közé való!
    Kérem ennek módosítását!
    Üdv. mindenkinek
    lorinc954 gazda

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. editka55

editka55 Utánpótlás-írogató

Szia.Sajnos nem tudom a törölközőt letenni! ID:7534462

11. Mari210761

Mari210761 Aktív író

Sziasztok!
    Mennyi idő, míg a Support visszaigazolja az e-mailemre, hogy vették a problémámat? Egyáltalán visszaigazolják?
    Google fordítóval lefordíttattam angolra a szezon bérlettel kapcsolatos problémám. Egy mondat. Elküldtem, valamit jelzett, hogy nem jó, kiderült, hogy idegességemben nem írtam oda a felhasználói nevem és ID számom. Beírtam újra elküldtem. Nem tudom, hogy végül sikerült-e?
    Az biztos, hogy ennyire dühös még nem voltam, amióta játszom. A kezdetektől farmozok, 256. szinten vagyok. Először az Egy kis nyári móka eventtel volt baj, ami nem volt mókás, mert én is beragadtam, aztán furcsa volt, hogy egy kicsi farmon kapom a felugrókat, hogy mennyi szezonpontot kaptam, haladtam is előre, ezen a fő farmomon viszont nem. Megvettem szokás szerint a bérletet, azt se mutatta. Most meg levelezgetek google fordító segítségével a Supporttal... Nagyon dühítő, mert mikor vásárolok farmaranyat, prémium plusz csomagot, stb., nem gond, hogy magyar vagyok és forinttal fizetek. Elgondolkodtató, hogy érdemes-e erre a játékra költeni.
    Mindig valami újat találnak ki, a kezdetektől meglévő dolgokon meg nem javítanak. A keréken pl. a nyeremények szerintem már egy éve nem voltak cserélve. Bizonyos ólakból, fákból, terményekből, tenyészállatokból már több száz van a pajtában.
    Szép délutánt mindenkinek!
    Mari210761
    ID: 23438537

sutimami57 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Szinte azonnal jön visszaigazoló automata email... de 140 karakter minimálisan szükséges

Mari210761 és Luminary kedveli ezt.
  13. Mari210761

Mari210761 Aktív író

Köszönöm! Összeszedtem a 140 karaktert és újra elküldtem. Szinte azonnal megérkezett a visszaigazoló e-mail.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Reméljük az eredményes megoldásra is gyorsan sor kerül.

15. Luminary

-Holdfeny-. és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Luminary

-ágianyu33- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

Köszönjük, de ez a felhősor már nagyon-nagyon régen le van adva módosításra.
    Mi is csak várakozni tudunk.
    További jó játékot!

-ágianyu33- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A következőben tudok segíteni:

A szezonbérletet 2026-08-13 16:09:37-kor vásároltad meg, azóta 6x tudtál volna aratni 100 SZJP-t. Ezért jóváírtam számodra 700 SZJP-t, a kimaradandó 1 aratás miatt +100-al többet, illetve aktiváltam a szezonbérletet. Szezonpont a jóváírás előtt: 13.948, és után:
    14.648

Az e-mail címmel kapcsolatban külön nyiss egy új jegyet a supporton a FŐOLDALON, kérve, hogy módosítani szeretnéd. Kapni fogsz válaszlevelet majd a további teendőkről ez ügyben. Meglévő, használható e-mail címet adj meg az űrlapon.

Egyedi esetről van szó, ezért segítettem, a szezonnal kapcsolatos problémák megoldása továbbra is a support feladata.

-ágianyu33-, Luminary és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. SirHenrik

SirHenrik Aktív író

Üdv!
    SirHenrik 32263006
    Elakadtam,segítség! Egy kis nyári móka.
    Köszönöm szépen.

20. -Holdfeny-.

Köszönöm;)

Luminary és Ableotory kedveli ezt.