Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Technikai kérdések' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. huböbe

huböbe Fórum-zöldfülű

Kedves Adminok!
    Olyan helyzet állt elő a gépem frissített a gépem és azóta nem tudok belépni.
    A Lányom team Vieweren keresztül próbált segíteni de azóta kiírják hogy másodlagos jelszót kér. kipróbáltuk de úgy sem tudok belépni Én a saját farmomba. Másik gépről be tud lépni ID 12790983
    kérek segítséget

Kukackukac likes this.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    a gépet be lehet úgy állítani, hogy kikapcsoláskor törölje a "szemetet", akkor nincs szükség CCleanerezésre se. Nem tesz jót a gépével, aki sűrűn ezt használja. (Figyelmetlenség esetén olyat is törölhet, -ha nem az egyéni tisztítást választja -, amivel akár használhatatlanná is teheti a gépét. (Ezt a rendszergazdám mondja. Aki profi hozzáértő).
    -
    Sokat panaszkodtam én is -már több hónapja -, hogy bizonyos időszakokban lassú, sőt használhatatlan a játék. /"A felkiáltó jel"-ről már ne is írjak, már hiányolom ha nem jelenik meg a területeken középen/. Igen, ezt írtam kb. 2 hete, hogy nem nálunk van a hiba, hanem mi nem érjük el, nem tudunk csatlakozni a BP szerveréhez. Ez mostani lassulás, elakadás, kiterjedt azokra is, akiknél még akkor "hasított" a gép.
    -
    A Moderátorokat ne hibáztassuk kedves Gazdatársaim. Ők nem tehetnek arról, hogy ott "fönn" nem veszik figyelembe a játékosok panaszait. Örüljünk, és írjunk normális hangnemben, mégha szétvet minket a méreg, akkor is. (nem idézem be dögös92 hozzászólását, de nagyon sértő, amit írt / alpári stílus, jól bemutatkozott.Szégyelje magát!)

kigyo51 and Sylja like this.
  3. picinke42

picinke42 Utánpótlás-írogató

picinke42 ID: 692 49 78 Sajnos, használhatatlan a játék. Megoldás?

4. gyökértelen

gyökértelen Junior szaki

Sziasztok!
    Szomorú vagyok, Parti- pőrgetéssel játszottam, kettős gyorspörgetéssel, több alkalommal, mindig egy ajándékot adott, végül pedig egyet sem. Ez nem volt egy jó játék, hátha meg tudjátok nézni mi volt a hiba. Köszönöm: gyökértelen ID 57271846

5. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Szia!
    Távol álljon tőlem, hogy bíráljam egy rendszergazda szaktudását.
    Én 1991-2023 -ig voltam rendszergazda különböző op. és hálózati rendszereken.(dos, novell, Unix, és a windows 11-el bezárólag, gyógyszer nagykereskedő és szoftver fejlesztő Zrt-k nél, és a Bkkm-i Földhivatalnál ). UNIX hálózaton N osztályú szerveren voltam Root.

A ccleaner nem tud olyan fájlokat törölni, amik törlése e gép működését veszélyeztetik, mivel ezeket általában Bit Locker védi. (ha nincs Bit Locker beállítvaí a cclener akkor sem töröl ilyen fájlokat, még teljes tisztítás esetén sem. A sütik is fájlok.) Bármennyiszer futtathatsz ccleanert, nem árt a gépnek. Én a ccleaner mellett egy megvásárolt licenc-ű egyéb karbantartó programot is használok, ami még a regisztrációs adatbázist is karbantartja. A ccleaner ilyet nem tud. Ez a prg. egyik modulja a RAM-ot folyamatosan tisztítja, e modulja windows indításával automatikusan indul nálam.
    A Farmerama kliens egy lebutított böngésző, ami úgy van leprogramozva, hogy minden különleges windows beállítás nélkül a számítógép újraindításának alkalmával törlődjenek a cookie-i (sütijei). A DNS-t viszont nem tisztítja, ezért ezt ccleanerrel lehet elvégezni.
    Nálam ma az event indulása óta sem volt lassulás eddig, és belépési gond sem, pedig ki-be léptem a kis farmok miatt.
    Ide hozok egy fotón - ismertetőt arról, hogy miért akadozik a játék. Ezt egy gazdatárs tette fel. Ez az alábbi linken elérhető:
    Összegzés címen.

Last edited: Sep 10, 2026
  6. saraphina22

saraphina22 Fórum-zöldfülű

sziasztok tegnap este
    óta nem tudom a farmba lépni ,mi itt a baj ?? saraphina22 ID 24272174

7. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

https://board-hu.farmerama.com/threads/lassulás-belépési-problémák-a-játékban.28268/

Köszönöm.

stefano0606 likes this.
  8. Luminary

Kedves Játékosok!

https://board-hu.farmerama.com/threads/lassulás-belépési-problémák-a-játékban.28268/

Köszönöm.

Marika312 likes this.
  9. Luminary

Szia!

A gépeden lett valami beállítva, amiért arról nem tudsz belépni.
    Ezt sajnos itt a fórumon nem tudjuk megoldani.

Próbálj másik böngészővel belépni, és kézzel beírni a jelszavadat.
    Ha, vírusvédelem van a gépen, akkor ott engedélyezni kell a Farmeramát.

Mivel nem vagyok nagyon jártas a témában, így hozzáértő segítségét kérd légy szíves.
    Köszönöm.

10. Luminary

Szia!

Minden alkalommal 2 nyereményed volt a pörgetésekből.
    2026-09-10 21:46:24 órakor kezdtél pörgetni, amikor 100% TP bónuszt és 2x Csillagot kaptál. A továbbiakban csak a jutalmakat írom, az időket nem.
    • 66120x TTP
    • 20x Bájital
    • 8x KK turbótrágyája
    • 1xFenyő XXL
    • 1x Miniatűr felfordulás
    • 1xFenyő XXL
    • 8x Szupertáp
    • 20x Szupertrágya
    • 1x Tehenészet 1. szint: sárga
    • 20x Bájital
    • 36.900x Csengőpengő
    • 1x Epres muffin
    • Cukorjuhar XXL
    • Mézes keksz
    Jelenleg 173 PP-d van a játék naplója szerint.
    A beállításoknál bekapcsoltam neked az ajándékok mutatása funkciót, mert anélkül nem látod az összes jutalmat. Ha, ez zavaró neked, akkor állítsd vissza.
    upload_2026-9-10_23-57-38.png

További jó játékot!

gyökértelen likes this.
  11. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Szia!
    Ez a másodlagos jelszó a kliensnél az mentett gazdanevek és belépési jelszavak szerkesztésénél van nálad beállítva. Ez az account jelszavad amit nap mint nap használsz a belépésre a játékba. De be van nálad állítva egy elsődleges jelszó is, ami akkor hasznos, ha többen is használnak egyugyanazon gépet, például iskola, vagy munkahely. Azért lehet a kliensben elsődleges jelszót beállítani, hogy idegenek ne használhassák jogosulatlanul mások farmját.
    Én még nem próbáltam, de feltételezem, hogy a kliens mentett belépési adatainak szerkesztésével (a szerkesztés feliratra kattintva) ezt a már beállított elsődleges jelszót ki lehet kapcsolni, vagyis törölni, nem a szóköz (space), hanem a del (back space) billentyűvel. Ezt moderátor a saját gépén esetleg ki tudja tesztelni, ha szépen megkérjük erre.

Last edited: Sep 11, 2026
    Sylja and Luminary like this.
  12. Luminary

Sziasztok!

upload_2026-9-11_0-9-22.png

upload_2026-9-11_0-8-30.png

Nekem nincs *másodlagos jelszavam, de akkor ezen a területen kell lennie, amit pirossal kereteztem. Valószínű ott tudod kikapcsolni, törölni.

*Kígyó51 gazdatárs pontosította a hozzászólását, tehát itt, az elsődleges jelszónál kell törölni, ha be van állítva.
    Nagyon ritkán használom a klienst, így nekem sem volt hirtelen világos a kérdés. Elnézést kérek a kellemetlenségért.

Sok sikert!

kigyo51 and Sylja like this.
  13. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Kukackukac and Luminary like this.
  14. Luszike150150

Luszike150150 Járnitanuló

Nem működik semmi:(nálatok is ez van:sleepy:

Kukackukac likes this.
  15. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Kliensben minden rendesen működik

Luminary likes this.
  16. -Tündi72-

-Tündi72- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Olyan gondom van, hogy vettem harcsát 2 alkalommal a piacon 20-20 db-ot és nem találom sehol 5 eladó volt már csak 3 maradt ott. Mi lehet a baj. Köszönöm a segítséget. Gazda: -Tündi72- ID: 10320835

17. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Szia Luminary.
    Nálam szerencsére reggelre megjavult a belépés.
    Az eventnél van néhány kérdésem. Mit jelent pontosan, hogy gyűjts be X db kincset a hátizsákból? Többször is ürítettem de a jutalom nincs kipipálva. A lépj x alkalommal új területre 2-őt mutat, szerintem többször mentem le. És a fejezz be egy területet sem adta meg, pedig csináltam üres táblát. Nem tudom ezek az adatok visszaellenőrizhetőek-e.
    SnéDóri ID: 56643292. Köszönöm ha ránézel.

Kukackukac and macimami1958 like this.
  18. gyökértelen

gyökértelen Junior szaki

Köszönöm szépen

19. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Szia! Elméletileg végeztem az event első részével de nem tudom a dekorokat felrakni vissza visz a feladatokhoz! Mi a baj? id: 21356122 köszönöm Már rájöttem mi nem jó Bocs a zavarásért!

Luminary likes this.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Sziasztok!

170 FA vettem szerencseérme csomagot, ami 25 szerencseérme és 20 PP.
    Azt még lenyelem, hogy ugrott a 20 PP, de hogy elindítom az autómatát 3 dobással, ahol 70% káprázatos matrica,
    0% matricák ládája, 30% ragasztó. Ehhez képest ládákat kapok meg ragasztót. Ez így kész lenyúlás.
    Maradt még 12 érmém, hát várok, de hogy valós pénzért nem veszek csomagot az biztos.
    GA-BI-O-farm ID1508500

Kukackukac likes this.