Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Technikai kérdések' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Enikő65

Enikő65 Fórummogul

Nem lehet belépni a farmra !!!!!!

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam a Firefoxon betöltött, most jártam végig minden területet, egyenlőre ok. Pár perc múlva kell arassak, remélem
    menni fog.
    Kicsit lassabb mint a Kliens, de ment minden rendesen.

3. Enikő65

Enikő65 Fórummogul

Engem a chrom engedett be ,de nagyon lassú !!

4. iciripicirii

iciripicirii Járnitanuló

ID9001287 Sziasztok! Vettem 6 db TNT-t miután a Smaragdok barlangaja aktíválódott de a Küldetésekben nincs pipa, jóváírás. Nem merem továbbvinni az eventet hátha a többi teljesítés sem lesz elismerve... Fáradozásotokat köszönöm iciripicirii

5. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Készíts még 1-et és használd fel, akkor megkapod a pipát a küldetésre.
    Sajnos, csak így működik ... :(

Kukackukac2 and GA-BI-O-Farm like this.
  6. rudcsi24

rudcsi24 Fórum mestere

Ez most komoly?!?! LEHETETLEN JÁTSZANI!!!!! És ne jöjjön senki nekem azzal, hogy takarítsak, meg tisztítsak, mert visítok!! TISZTA MINDEN!! Csak ezzel a ....-s játékkal játszom, vagyis játszanék a gépen, és az utóbbi időben csinálja ezt NAPI SZINTEN!!! Felháborító!!!!

7. teréz65

teréz65 Aktív író

Sajnos én sem tudok belépni!

8. ocsikj

ocsikj Fórum-zöldfülű

9. emeske67

emeske67 Utánpótlás-írogató

Nem lehet belépni!!!

10. Mari210761

Mari210761 Aktív író

Sziasztok!
    Ma délután a Vegán vízió event során vásároltam 4 db Irena titokfát, amiket az Erdei tisztáson raktam ki. Továbbá vettem még 4 db Usedom bahás titokfát, ezeket a Zuhatagok szigetére raktam ki. Mind a 8 titokfa helyén a kihelyezéstől kezdve virágok pörögnek. Hiába frissítettem, ki-beléptem, Kliensről Edge böngészőre váltottam, majd vissza Kliensre, stb., de semmi nem változott. Aggódom, hogy ha kifejlődnek a titokfák, mi fog történni.
    Mari210761
    ID: 23438537

teréz65 and melcsi67 like this.
  11. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

nem működik, belépek és egy területre beenged, utána sehova

12. vampire_hunter

vampire_hunter Fórum ismerője

Sziasztok!
    Mi történt? Kb. 1 óra volt mire bejutottam a farmomra. De aratni-vetni nem igazán sikerül. Takarítást elvégeztem a gépen, böngészési előzmények, sütik törlése stb.

13. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórum biztosa

Sziasztok!Valami oknál fogva nagyon lassú vagy egyáltalán nem lehet játszani.

14. valika5050

valika5050 Járnitanuló

Sziasztok!Nem tudok belépni a farmra.Már többször próbáltam de nem enged be.

15. melcsi67

melcsi67 Törekvő

Szia,nálam ugyanez,ugyan ha rámegyek ,mutatja,de csak a napraforgó pörög rajta.

Mari210761, Kukackukac2 and teréz65 like this.
  16. Luszike150150

Luszike150150 Járnitanuló

Nálam is ez van>:(

17. Luszike150150

Luszike150150 Járnitanuló

Nálam is>:(

Kukackukac2, rudcsi24 and teréz65 like this.
  18. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Nem lehet délután játszani !!!!!!!!!!!!!!!!

19. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Nem lehetne hogy ezt a bagázst akik a BP nél vannak kirúgni ? Mert ha én rosszul végzem a munkám , mehetek a.. ba de ezek évek óta elcseszik a játékot és még mindig ott vannak...... nem lehet belépni, nem az én/mi hibánkból.. nem kell itt semmi tisztitás meg miegymás, rendbe kellene tenni , a fejeket kelene cserélni, ha ezért a munkáért ezek ott pénzt kapnak, ajánlják fel , vagy ne is vegyék fel, mert 0 forint 50 fillért ér a munkájuk,,,,,, >:(

20. Flowers66

Flowers66 Fórumszaki

Teljesen egyetértek!!! 16 év játék után felháborító , hogy tesznek a játékosokra, fejlesztés nulla, én takarítsam a tiszta, rendezett normális gépem, amin minden más működik, csak ez a sz@r nem..............>:(>:(>:(