Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Doggyra, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. balu

balu Törekvő

Sziasztok!
    A mesterkurzus feladatát elvégeztem , de nem lép tovább. szürke lett a zöld gomb az átalakítóban de semmi reakció a feladat elvégzése után.
    Köszönöm ha ránéztek
    Farmnév: eilingsfeldbalu
    ID.:2221969

2. hzsoka

hzsoka Haladó

Sziasztok! A nyuszis eventnél a vezetékes tábláim teljesen megbolondultak! Az üzletben meg nem mutatja sem a csillagot, sem a cseresznyéket amiket már megszereztem. Már azt sem tudom, hol tartok! Megnéznétek? hzsoka ID: 31204778 Előre is köszönöm!

3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

És mit szeretnél? Már 7 db-ot beadtál. Van kint az Erdei tisztáson egy XXL-es szederfád. A Raktáradban van további 5 db Szederfa és 6 db XXL-es fejlesztés. Tedd ki területre a fákat, hogy hamarább tudd teljesíteni ezt a projektet.
    Sok sikert!

4. Luminary

Szia!

Én nem látok nálad problémát, kezdheted a következő szettet. Ha, te nem úgy látod, akkor takaríts , kérlek.
    Sok sikert!

5. godzilla10000

godzilla10000 Fórum-zöldfülű

Szia! Sajnálom később jöttem rá, hogy nem növény hanem fa.

Luminary likes this.
  6. Luminary

Szia!
    Cserélve lett nálad a projekt.
    Sok sikert!

7. Luminary

Szia!
    Semmi baj, a lényeg, hogy van hozzá fád és megoldható a feladat. Ilyenkor érdemes visszajelezni, hogy már rendben van, nem kell ellenőrzés. Akár az eredeti hozzászólásban rákattintasz a Szerkesztésre - balra, lent - és beírod, hogy megtaláltad:). Majd rákattintasz a Változtatások mentése gombra.
    További jó játékot!

8. Luminary

Szia!

Nincs nálad semmi baj, csak még nem indítottad el a folyadékot a csövekben. Amit eddig csináltál az a tervezés, vagyis, hogy hogy szeretnéd lerakni a csöveket. Akkor lesz befejezett egy pálya, ha rákattintasz az áramlást elindító nyílra - ami akkor zöld, ha van elég csődarabod a tervezett hálózathoz.
    Amikor egy pálya teljesítve van, akkor az egyessel jelölt ikonra rá fog kerülni a pipa - és így tovább. Azért nincs a boltban semmi, mert még nem teljesítettél egy pályát sem.

upload_2026-3-28_7-49-29.png

További jó játékot!

hzsoka likes this.
  9. hzsoka

hzsoka Haladó

Köszönöm szépen!

Othep, Kuzdern and Luminary like this.
  10. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Pörgettem 20-at .Azt tapasztaltam,hogy a kipörgetett csengőpengő nem adódott hozzá a már meglévőhöz.A többit nem is néztem pl a szupertáp.
    Köszönöm,ha megnézitek.
    soresne
    5111156

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Váltottál területet, úgy is nézted?
    És nézz rá kérlek a többire is, ha módodban áll.
    Jelezz vissza, kérlek. :)

soresne likes this.
  12. szikat73

szikat73 Junior szaki

Köszönöm a segitséget 8)

Othep likes this.
  13. balu

balu Törekvő

sajnos több frisítés után sem tudok előállítani és átalakítani a gyopároson

14. Othep

Szia.

Nem indulnak el, vagy nem tudod beszedni, ha elkészültek?
    Utóbbi esetben megtelhettek a tárolóid.
    Arra, hogy egy tároló majdnem teli egy narancs harang, ha teli van, egy piros harang figyelmeztet.
    Ebben az esetben használj fel az anyagokból, ültess fákat, virágokat, rakj belőlük a környilas Átalakítóba.
    A Gyopáron nem gumifalú a pajta. Csak annyit termelünk, amennyit felhasználunk.

Ha nem ez a helyzet,akkor farmnevet, ID-t hozz kérlek, hogy ránézhessünk, mi a helyzet a farmodon.

-ágianyu33- and macimami1958 like this.
  15. öcsi50

öcsi50 Fórum-zöldfülű

öcsi50 / ID 4126951 . Mesterkurzus 3 . szint , projekt 4 / 6 . 207 jégvirágot kér , de mivel a jégvirág egy eventnövény volt , nem lehet termeszteni. Cserélni nem tudom . Köszönöm a segítséget .

16. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

17. Heli1

Heli1 Fórum-zöldfülű

Heli1 vagyok, 57288887, nem tudom kiváltani az azték rezedát, így nem tudom teljesíteni a
    mesterkurzust.
    Köszönöm a segítséget

18. Othep

Szia ismét.

A feladat cseréje megtörtént.
    Egy játékból ki- belépés vagy újbóli belépés után folytathatod a küldetéseket.
    Sok sikert. :)

-ágianyu33- likes this.
  19. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Nem váltottam területet,végig vártam a pörgetést.Ki-belépés után is változatlan maradt.

20. Othep

Szia.

Köszönöm a visszajelzést.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát. Türelmedet kérem a válaszig. :)