Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Segítség archívuma' started by -Holdfeny-., May 15, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kézzel ki tudod tenni elvileg, csak építőmunkásokkal nem. A javítás még tart.
    Itt egy közlemény a hibáról: https://board-hu.farmerama.com/threads/dekorfejlesztés-építőmunkással-hiba.27932/#post-1511578

-ágianyu33-, Sylja and cicimsincs like this.
  2. _Samysamy_

_Samysamy_ Fórum-zöldfülű

Sylja and *Zinnia* like this.
  3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az I-6-os területet még nem tudod feloldani. A legelső hozzászólásodban most láttam, hogy még a 33. szinten jársz. Legkorábban a 34. szinttől oldható fel az a terület. Mindig az, ahol a heverésző bagoly van a tábla aljában. Most makacskodik és nem mutatja meg a tábla szövegét. Javaslom, hogy egy süti törlést és gyorsítótár ürítést iktass be, ha nem mostanában volt. Ha, azután sem akarja a tippeket mutatni jelezz vissza, kérlek!
    Alice Gambstar feladatát akkor tudod teljesíteni, ha eléred a 34. szintet. Addig ott fog várakozni a téren.
    A korábban megadott linken tudod követni a területek feloldását.
    Sok sikert!

zali1111 and -ágianyu33- like this.
  4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az ellenőrzés során minden területre ki tudnám tenni manuálisan a raktárházakat.
    Kérlek végezz el egy takarítást, töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat is! Ha, ezek után sem sikerül, akkor hagyj szabad helyet a raktárházaknak és írd meg, hogy mi legyen kirakva. Természetesen, csak, ha igényled.
    upload_2026-6-5_23-51-6.png

További jó játékot!

5. apcimama

apcimama Aktív író

Miért nem kapok választ??????

6. kajzoli

kajzoli Fórum-zöldfülű

Üdv, csak egy olyan kérdésem lenne, hogy eddig a farmmunkások minden oldalon automatikusan megjelentek, de tegnap óta, ahány mezőre átlépek mindig újra kell kattintani rá. Ez újdonság, vagy valami hiba lehet?

Köszönöm!

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Központ tájékoztatása szerint a Farmmunkások bezáródása területváltáskor NEM hiba.
    A jövőben így fog működni, így lett tervezve.
    De tájékoztattuk a Központot a sok negatív visszajelzésről a munkásokkal kapcsolatban.
    További információig türelmeteket kérjük.
    Hivatalos: https://board-hu.farmerama.com/thre...ás-előfizetés-2026-június.27942/#post-1511880

-ágianyu33- likes this.
  8. Othep

Szia.

Ha sok hozzászólás születik, néha előfordul, hogy egy-egy kimarad a válaszadásból.
    Elnézésedet kérjük. :)
    Mivel nincs naplónk arról, hogy mennyi TP-t aratunk, sajnos nem tudnánk visszaellenőrizni, hogy az egész farmom mennyi TP-t arattál.
    Egyedül a Múzeumokról van a játéknak naplója, 1 hétre visszamenően..
    Nem felejtetted el aktiválni a szokásos bónuszaidat?
    Javaslom, hogy figyeld meg néhány napig az aratásokat, jegyezd fel az eredményeket, és ha továbbra is problémát tapasztalsz, jelezd, és hozd az adatokat is.

-ágianyu33- likes this.
  9. apcimama

apcimama Aktív író

Nagyon szépen köszönöm. Én azért vettem észre ,mert napi szinten vezetem,és figyelem a bómuszaimat is. Mégegyszer köszönöm ,hogy
    válaszoltál.Üdv apcimama

Othep likes this.
  10. -Sáfrányka-

-Sáfrányka- Utánpótlás-írogató

Szép estét!
    Olyan kérésem lenne, hogy valamelyik kedves modi rá nézne a farmomra? Nem tudom a farmrendezőben a jelenlegi állapotokat egy területen sem elmenteni. Előre is köszönöm!
    -Sáfrányka- ID: 20527761

11. Othep

Szia,

A farmvisszarendező működik.
    Bár nem látod a mentett képet, de mentésre kerül. Adj neki egy címet, hogy tudd kb. mi van rajta.
    (A Központ is tud erről a hibáról.)

Sok sikert.

12. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Már többször írtam arról, hogy nem tudom használni a fórumot a rendeltetésének megfelelően. Sokszor nem tudok lájkolni és válaszölni sem. Azt írja ki hogy regisztráljak vagy jelentkezzek be. Ezelőtt ilyet nem csinált. Ilyenkor kilépek a fórumról majd be. Ekkor enged1 lájkot, majd ismét kiírja hogy nincs jogosultságom. Teljesen ki vagyok idegileg. Előre írom, hogy nem tudok fotót készíteni, buta vagyok hozzá és segítségem sincs hozzá. Valamit csináljatok, kérlek szépen benneteket.
    macimami1958
    31461846

13. Szemi19

Szemi19 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Szeretném megkérdezni hogy miért nem tudom kirakni a vadaskertet sem az ültetvényre, sem az esőerdőre? Kiegészíteném a kérdésemet: sem a vadaskertet, sem a műhelyeket nem tudom kitenni egyik területre sem. Valamiről lemaradtam? Köszönöm ha megnézitek.

Szemi19 ID:3078669

Last edited: Jun 6, 2026
  14. Othep

Szia.

Kézzel próbálod kirakni őket?
    A Munkások jelenleg javítás alatt vannak.

-ágianyu33- likes this.
  15. Othep

Szia.

Nem vagy buta, csak nem tanultad meg a képfeltöltést, és ezért nem értesz (még) hozzá. :)
    Sokat segítenél a képpel.
    Itt a linken adok egy kis segítséget: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-29#post-1498228

Elég a ''vagy pedig''-ig megcsinálni, az az egyszerűbb.

Ha esetleg nem találnád a képernyőfotózó gombot, akkor pedig itt a segítség: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-29#post-1498254

Biztos vagyok, hogy sikerülni fog, próbáld meg bátran. :)

Sylja and macimami1958 like this.
  16. Szemi19

Szemi19 Utánpótlás-írogató

Erről az információról valami miatt lemaradtam. Köszönöm a segítségedet

Othep likes this.
  17. macimami1958

https://kepkuldes.com/image/te7rlt0

Nagynehezen, de sikerült. Köszönöm szépen a segítséged

SnéDóri and Sylja like this.
  18. Othep

Szia újra,

Hát nagyon ügyes vagy, gratulálok! :) Biztos voltam benne, hogy sikerülni fog.
    Viszem is a Kollégáknak. Köszönjük.
    A hétvége miatt lehet, hogy egy kicsit többet kell várni a válaszra, de amint lehet, jövök vele.
    Addig se idegeskedj miatta, biztos nem teszel semmi rosszat. :)
    Szives türelmedet kérem.

macimami1958 likes this.
  19. macimami1958

Türelmesen várok!
    https://kepkuldes.com/image/te74oZe
    Most ez jött be.

Othep likes this.
  20. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Nem tudom jelezte e már valaki nem olvastam vissza. Mivel altatom az új bahás fát a Rózsaszín trombitafát, így a gyopároson a humuszos átalakítóba szerettem volna bedobni, mire tapasztaltam, hogy bizony nincs is a listán. Ez véletlen műve, hogy nem lehet betenni és átalakítani? Ezt is így találták ki? :p :D

macimami1958 likes this.