Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Pokimoki72, Jun 12, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. bmarcsi0

bmarcsi0 Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm szépen!

Luminary likes this.
  2. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

Kedves Moderátor!
    Elakadtam a Garázsvásárbuli event folytatásában, mert Bundás McFluff pajtásnál a befagyasztás után szürke nyíl akadályozza a továbbjutást. Minden mással elkészültem, csak ő kell még.
    Ehhez kérem a segítségedet, köszönettel:

vízinyuszi ID: 9659867

3. breki111

breki111 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálam sem lehet a raktárházakat géppel kitenni.
    breki111 ID: 35583002

Mohály likes this.
  4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!
    Folytathatod Bundás kéréseit, kattints a zöld nyílra, hogy teljesüljön a feladat!
    upload_2026-6-14_8-13-0.png

Sok sikert!

5. kapál6

kapál6 Járnitanuló

Köszönöm a fáradozásotok!A gond az hogy az első játék után 1 szintre kellet volna lépnem addig nem is zöldül ki a kérelem gomb.Majd meglátjuk hétfőn a csillagok visszaadása után ,nekem 2 hiányzik ,szerintem az csinált valami kavarodást,addig nem focizom.Nektek kitartást és jó játékot!

Luminary likes this.
  6. Luminary

Szia!

Mindkét karakternél elérted a maximális személyes pontszámot. Ami azon felül van már globális haladásba lesz számolva. Az, hogy pillanatnyilag nem látod a teljesítés után a pontokat az nem jelenti azt, hogy nem kapod meg. Hidd el, minden lépésed naplózva van, látszik, hogy teljesítetted a feladatot. A végelszámolásnál benne lesz a pontod a közösben. Ez Lóhere haladási sávja (L).
    upload_2026-6-14_8-46-6.png

Ez pedig Bundás L-es haladási sávjának az értéke.
    upload_2026-6-14_8-48-30.png

A központ tegnap kérdésünkre megerősítette, hogy nem a pontokat kell nézni, az elért jutalom jelzi, hogy teljesítésre kerültek a feladatok.

További jó játékot!

vje0315 and GA-BI-O-Farm like this.
  7. Luminary

Szia!
    Köszönjük, igen a központ már tud a helyzetről. Várjuk a javítást. Sajnos azt nem tudjuk megmondani, hogy mikor kerül sorra.
    Köszönöm a türelmedet, további jó játékot!

Othep, -ágianyu33- and GA-BI-O-Farm like this.
  8. Mohály

Mohály Haladó

Engem be sem engedett a raktárak közé, kétszer kellett ki-be lépnem ...

9. Luminary

Szia!

Minden rendben van nálad.
    A labdaszinted 5-ős és a hetedik pályát fogod kezdeni a játék naplója szerint. Az 5-labdaszintnek járó jutalmakat átvehetnéd - de, ne tedd!- ha a Kérelem gombra kattintanál.
    Az event ismertetőjében részletes leírást találsz, hogy melyik labdaszinthez milyen garantált és véletlenszerű jutalmak társulnak.
    Ez lenne a mostani - zöld a garantált, fehér a véletlenszerű - abból egyféle.
    upload_2026-6-14_9-7-20.png

Ahhoz, hogy több és magasabb szintű jutalmat kapj, el kell jutni a 8. labdaszintig:
    upload_2026-6-14_9-8-59.png

Tehát, ne vedd át addig a jutalmakat, amíg nem érsz el magasabb labdaszintet. Az utolsó pályán már nem is kell kérned, automatikusan megkapod a labdaszint jutalmát és kezdheted előlről a labda fejlesztését.
    Érdemes ismét átolvasni a Mini-játék felépítését:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ő-focis-event-2026-június.27989/#post-1512555

Sok sikert!

apumbiapa and Othep like this.
  10. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Köszi szépen, Luminary, most megnyugodtam.

GA-BI-O-Farm, Luminary and Othep like this.
  11. Li27

Li27 Junior szaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a mesterkurzusban.
    Kért a feladat szédült szántón 30 kacsa tételt. Learattam 66 db-ot és semmi.
    Köszönöm
    Gazda: Li27 ID: 30861688

12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia kedves Moderátor !
    Segítséget kérek, mert nem tudom feloldani a lakatokat. Tegnap este lelakatoltam, (ugyanis az előző este elért eredményeim -volt, nincs, reggelre lenullázódott). Ma ismét maxra próbálnám fejleszteni mindegyiket, de sajnos a lakat zárolása miatt nem tudom elkezdeni se.
    -
    Ezen túl azt is szeretném tudni mennyit sikerült eddig a közösbe beadnom, és hányszor kezdtem újra.
    Amennyiben időd engedi kérlek segíts. Köszönöm szépen !
    Marika 312
    ID: 49267527

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    Ez a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)
    Ha gondolod, addig is nézd át, hogy biztosan a Szédült szántón arattál?, biztosan Kacsát kér a feladat?

-ágianyu33- likes this.
  14. Othep

Szia.

A lakatokat nem kell külön feloldani. Amint teljesíted a feladatot, vagy megvannak a kért hozzávalók - bezöldül a kis nyíl, és megnyomhatod.
    Vagy esetleg McFluffos (Mosómedve) feladatról van szó?

Azt, hogy mennyit adtál már be a közösbe, az meg tudod úgy nézni, hogy az állatoknál az Ajándékdobozra kattintva, és alul a csillagos fülekre kattintva
    minden szintnek látod a haladását ( s,m, l = 1 csillag, 2 csillag, 3 csillag) ami egyben a feladatok nehézségi fokát is jelöli).
    A pontjaikat összeadva megtudod, mennyit adtál be.

A ''Hányszor kezdtem újra'' alatt azt érted, hogy hányszor kísérelted felfejleszteni őket maximumra?
    (Mert egyébként minden pont beszámít, csak alacsonyabb szinten az állatkák kevesebbet adnak.)

Marika312 and GA-BI-O-Farm like this.
  15. Li27

Li27 Junior szaki

Köszönöm szépen! Átnéztem, kint hagytam a kacsákat is. Már a 2. eset, de most nem akarok feladatot cserélni.

16. Othep

Köszönöm, hogy visszajeleztél. Már ellenőrzésre várakozik a probléma.
    Szíves türelmedet kérem. :)

17. Othep

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése alapján nem etetted meg a Raktárházban a kacsákat este, csak bepakoltad.
    Reggel kaptak tápot, tehát az esti aratásnál kell figyelned.

Sok sikert. :)

-ágianyu33- likes this.
  18. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szervusz Othep, köszönöm válaszod.
    Valahogyan sikerült folytatnom. Volt amit sikerült újra maxra teljesíteni. Most így állok az összesítő szerint:
    személyes jut.= I. állat = 1.115 (15/15), II. állat = 2.955 (10/10), III. állat = 6.008 (8/8), közös jutalmak=117.601.014.
    Még1X köszi, hogy segítségemre voltál, kissé belekavarodtam.

19. Othep

Szívesen. :)
    Arra figyelj oda, hogy minden állatnak van egy, két és háromcsillagos feladatpont-számlálója, nemcsak 1-1, amit most példaképp kiragadtál.
    Nem úgy van, hogy az első állat egycsillagos, a második állatt kétcsillagos, a harmadik háromcsillagos, a negyedikhez meg a közösségi rész tartozik.
    Nem. Mindegyiknek van mindhárom csillagos feladata.
    Nézd végig a kék dobozokat minden állatnál. Kísérd figyelemmel őket, és gyűjtsd a pontjaikat.
    És, ha mind a 4 állatkád maximumon van, elég csak a Mosómedvével foglalkozni a több közösségi pontért. Ha szeretnél.

A megszerzett pontokat nem veszíted el, legfeljebb az állatka szintjét. Ez annyiban számít, hogy alacsonyabb szinten lassabban gyűlnek a pontok a feladatteljesítésekért.
    Sok sikert, és kérdezz bátran.

Marika312 and -ágianyu33- like this.
  20. Li27

Li27 Junior szaki

Nagyon köszi, ez már a vég! xD

Othep likes this.