Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Segítség archívuma' started by marcsi5556, Jun 19, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Ezt nem értem hogyan gondolod?

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    Ez a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem.

A Rubinok egy része a 2. szinten szerezhető meg, a portálon keresztül kell eljutni oda.
    A csevegőben és itt a help topikokban is már nagyon sok térkép, van forgalomban. Érdemes olvasgatni, tanulmányozni az útvonalakat. Összevetni a saját térképeddel, amit a játékon belül, a bal alsó sarokban találsz. - Kazamatatérkép.
    A térképen egy téglalap = egy teremmel. A helyzeted a lila téglalap, mindig a lilával jelzett teremben vagy.
    Sylja hsz-e segíthet neked is, hogy ne kelljen mindent ismét leírni.:)
    https://board-hu.farmerama.com/thre...m-találtál-topicot.27649/page-93#post-1516503

Jó játékot. :)

kamylla64 and Sylja like this.
  3. Othep

Szia.

Valószínűleg baglyot küldött Neked a Játékostárs. :)

kamylla64 likes this.
  4. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Nem küldött.

5. Othep

Szia.

Vannak olyan ajtók, amik ugyanabban a teremben vannak, mégis másik teremből megközelítve lehet kinyitni azokat.

A csevegőben és itt a help topikokban is már nagyon sok térkép, van forgalomban. Érdemes olvasgatni, tanulmányozni az útvonalakat. Összevetni a saját térképeddel, amit a játékon belül, a bal alsó sarokban találsz. - Kazamatatérkép.
    A térképen egy téglalap = egy teremmel. A helyzeted a lila téglalap, mindig a lilával jelzett teremben vagy.

https://board-hu.farmerama.com/thre...m-találtál-topicot.27649/page-93#post-1516503

Sok sikert!

6. Othep

Szia.

A Portált kellene megtalálnod, amellyel a következő szintre léphetsz.

Sok sikert!

Sylja likes this.
  7. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Köszönöm, és természetesen türelmesen várok..

Othep likes this.
  8. gyökértelen

gyökértelen Junior szaki

Köszönöm szépen!

Othep likes this.
  9. g_andi

g_andi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ma reggelre kékre váltott a farmmunkás "Vásárlás" gombom a malacka mellett, letelt a visszaszámlálásnál a 30 nap. Megvásároltam a munkásokat, de a Boldog betakarító fejlesztése nem érkezett meg és a "Vásárlás" gombom továbbra is aktív, nem a napok száma jelent meg rajta, mint legutóbb.
    ID: 11571719; farmnév: g_andi
    Érdeklődnék, hogy mi a teendő ebben az esetben?
    Köszönöm a segítséget!

10. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    Ez a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

11. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

A növénynemesítésnél nem magyar szöveg jelzi,hogy mennyi növényt kaptam. A vásosi projektben kér olyant,hogy adjak négy ólnak tápot vagy trágyát :)

12. Othep

Szia.

Köszönjük. :)
    Jeleztem a Kollégáknak.

13. damien

damien Törekvő

Nos azért vásároltam, mert letelt a visszaszámláló és aktiválódott a Vásárlás gomb. Nem ellenőriztem percre pontosan, mert azt gondoltam, hogy a visszaszámláló jól működik, elvégre nem egy nagy feladat egy ilyen script. De most megnéztem, és az előző csomagot valóban 2026.06.04.-n 14:23-kor vásároltam. Ma pedig 08:21-kor. A kérdés az, ha nem telt le a 720 óra, akkor miért aktiválódott a vásárlás gomb? A másik kérdés, hogy akkor ez most elúszott? Mert már túl vagyunk a 720 órán, de a fejlesztést továbbra sem kaptam meg. Nem szeretnék több előfizetést vásárolni, így is kb. 4 hónapra elegendő. Ha hiba, akkor javítani kell, ha szándékos, akkor az szégyenletes!

Othep likes this.
  14. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Köszönöm mindenki segítségét,végre sikerült befejeznem az eventet..

jófarmerlány and Luminary like this.
  15. Othep

Szívből gratulálok.
    Köszönjük, hogy visszajeleztél.
    További jó játékot. :inlove:

Kuzdern, -ágianyu33- and kamylla64 like this.
  16. Othep

Szia.

Megtörtént az ellenőrzés, mely szerint korábban vásároltál, mint ahogy lejárt a 30 nap.
    Arra még nem ismerjük a választ, hogy miért volt a vásárlás már adott, mert a visszaszámlálás megszűnt.
    Továbbítottuk a problémát a Központba.
    Válaszukig további szives türelmedet kérjük.

Luminary likes this.
  17. Othep

Arra még nem ismerjük a választ, hogy miért volt a vásárlás már adott, mert a visszaszámlálás megszűnt.
    Továbbítottuk a problémát a Központba.
    Válaszukig további szives türelmedet kérjük.

Luminary likes this.
  18. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Last edited: Jul 4, 2026
  19. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. A Helgridnél az alsó szinten szeretnék visszamenni a kazamatalényekhez, de nem tudok. Meg tudnátok nézni? Köszi Gazda: RegiHU2011 ID: 24580184

20. KicsiVid

KicsiVid Junior szaki

Sziasztok, itt se tudom a 14 mezőn lévő kazamatalény elérni. Gazda: KicsiVid ID: 24706985