Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: -mascara-, témanyitás ideje: 12.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. racznemarcsi

racznemarcsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    racznemarcsi ID21876860 a napi projekt azt kérte teljesítsek gazdaköri küldetést. Megtörtént, de nem lett elszámolva. Kérlek nézzetek rá! Kösznöm

Luminary kedveli ezt.
  2. komámasszony72

komámasszony72 Fórum-zöldfülű

farmaranyat nem irja jová a pénzt levonta és ez miatt nem tudtam olcsobban venni aratást vetést nagyon köszönöm ez megy mar egy ideje......pedig jó lett volna féláron venni direkt nem irtátok jóvá.>:(

3. zigus46

zigus46 Haladó

Sziasztok ..nem tudom másnál is igy van vagy csak engem szivatnak a napi protectben ,hogy 1 Fa -ért cserélném a feladatot és ugyanazt adja be... és már nem is egyszer történt ,gondoltam leirom most már ez sok ami sok....

4. zsebi76

zsebi76 Utánpótlás-írogató

Szia..volna egy nagy keresem ...a gyoparvogi kis eventem kesz mar a tegnap ..de ha ra katintok a felhosor sehol...es a jelvenyek..meg kerlek szepen utana neznetek..mert mindjart vege ..es nekem csak a barna tablam van es a felhosehol...igy jartam meg 2 Racko dekoral ..nem szoktam reklamalni de ezert a felhoje muszak meg kerdezem.....ZSEBI76 vagyok ID 11248912..elore is koszonom..

5. Szamóca

Szamóca Utánpótlás-írogató

Hali,légyszives nézd már meg hova lettek a csörgődob studioim,mert csak egy sárga ólat látok.Köszönöm,id:4144918 .marcsu.

6. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Szia. A mocsáros eventben amit láda bontásból kapunk azt a beadási sorban nem írja jóvá? Állat, fatermés, növény?
    SnéDóri ID: 56643292

PaySkin kedveli ezt.
  7. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Hagyjuk már , amíg nem rakták be a gyopárra az evenetet semmi baj nem volt. Nem nálam van a hiba ne állitsátok m ár be hogy a játékos gépe a rossz és ő a hibás......... most is alig megy a játék , várni kell .. tudom ti mindent megtesztek, de lássuk már be nem nálunk van a hiba, .

Devilrose kedveli ezt.
  8. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

ID?

stefano0606 kedveli ezt.
  9. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Minek az Id , mint írtam semmi baj nem volt , míg a gyopárba nem jött az event, ez így volt a múltkor is, de akkor sem történt semmi, vége lett az eventnek és minden helyre állt. Nem szeretnék vitába szállni, mert úgysem lesz jobb, mert a BP sosem látja be a hbát csak nagyon végső esetben.. ID: 12097667 másik, meg a gyopáron nem minden területre enged kézzel fát rakni illetve vetni sem de ha van gép "munkás" minden területre enged , szóval nem hinném hogy hiba nálam van. ez is régi probléma már. de már beletörödtem .

Kukackukac kedveli ezt.
  10. Luminary

Szia!

Továbbítva a Központnak.
    Türelmedet kérem.
    Köszönöm.

PaySkin és SnéDóri kedveli ezt.
  11. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Sziasztok! Ha nem sikerül a dobás, nem kapunk vigaszdíjat? Sőt, lefagyott az oldal, van röpim, de megállt az élet! ID:6689151

kigyo51 kedveli ezt.
  12. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Szia!
    Dehogynem, kattints a kérem gombra és kapsz egy mocsári ládát.

Lenczy és Luminary kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!

Benéztem hozzád és nem tudom reprodukálni az általad jelzett hibát.
    Gyorsan, várakozás nélkül tudtam bejárni az összes területet, mindegyik simán betöltődött. Az ellenőrzést Opera böngészőben végeztem.
    Azt látom, hogy a földek animációja már ki van kapcsolva.
    Tegnap több gazdának válaszoltam ezzel a témával kapcsolatban. Neked is azt tudom írni, hogy lokálisan kell megkeresni, hogy mi lehet nálad a hiba okozója.

Ezt a két hsz-t ajánlom figyelmedbe, talán neked is segítség lehet.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-143#post-1518692
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-143#post-1518700

A gyopáros jelenség időnként előfordul, általában egy frissítés megoldja a problémát.
    Neked igazad van, nem így kellene működnie, de sajnos még mindig előfordul.

További jó játékot!

macimami1958 kedveli ezt.
  14. Luminary

Szia!

Már korábban kiváltottad a felhőt, többször nem lehet:
    upload_2026-7-23_18-27-3.png

A Rackó dekorokat a Farmárudában tudod majd pótolni. Mindig figyeld a kínálatot.

Sok sikert!

15. stefano0606

stefano0606 Fórumprofi

Én már megettem amit lehet, mostmár a BP nek kellene lépni , de nem fog. Köszönöm a visszajelzést. megvárom míg vége lesz a gyopáron az eventnek, aztán helyre áll minde. További szép estét :)

Luminary kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!

A teliholdas főfarmon van 3 kihelyezve, balra fent. Ott keresd!
    Sok sikert!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. GreenmesteR

GreenmesteR Törekvő

Sziasztok!

Nem találom a Hótündér ólat o_O

18. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

A piroskosár boltban keresd,

kigyo51, Luminary és GreenmesteR kedveli ezt.
  19. GreenmesteR

GreenmesteR Törekvő

Köszönöm !

20. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Botinártápot nem tudok keverni mert Roystonea magot kér,nekem meg Álroystonea mag van 82 db.A malomban 0 magot jelez.Megnéznétek mit nem csináltam jól.Köszönöm .julia0905. ID:10202737