Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: -mascara-, témanyitás ideje: 12.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sozinho

Sozinho Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Elültettem az event növényeket, de learatni már nem tudtam, mert más növény volt helyette, viszont az ültethető mennyiségeket lenullázta.
    És ezeket sem találom sehol:
    • 1x Ál-botinátortanya
    • 1x Ál-botinátor táp
    • 4x Álroystoneapálma
    Sozinho ID: 1857430

Utoljára szerkesztett: 23.7.26
  2. Ganéj1

Ganéj1 Fórum nagymestere

Az oldal klienssel firefoxxal és chrommal sem elérhető!
    Köszönöm a játékot! Így ezt nem lehet!

Devilrose kedveli ezt.
  3. minifigures2

minifigures2 Fórum-zöldfülű

Kész kabaré már ez a nem lehet belépni lassan 3 napja a játékba állapot. Ahogy elnézem nem is nagyon izgat senkit. A support még nem is válaszolt a megkeresésemre. Én balga még vettem farmmunkásokat is..most nyugiban pasziánszozhatnak, mert nem lehet hozzájuk férni.

Szia! Bocsánat, hogy beleszólók, de miért az az alapfelállás, hogy a játékos technikai felszerelése a hibás ha a játékba nem lehet belépni? Miért mindig a felhasználót veszitek elő, ha döcög a játék? Értem, hogy védeni kell a mundért, de abba azért gondolj bele, a tegnapig a szolgáltató biztosította a sávszélességet és ma nem?A tegnapig elég volt a RAM ma már nem?És vagyunk egy jópáran akik folyamatosan mondjuk se kliensen se weben se firefox se chrome se edge se opera nem elég , hogy belépjünk a játékba. És neked az jut eszedbe, hogy előfizetés meg megosztott net és kicsúszott a csatlakozó? Mi például hatan játszunk több háztartásban, nem egy hálózaton vagyunk , 4 laptop két asztali pc-n , RAM rendben sávszélesség pipa, be is van fizetve, csati szinté a helyén, és kliensen vagyunk de valamennyi op.rendszeren is végigmentünk. Nem tudunk belépni, 3 napja. NA akkor hol a hiba? Még mindig töröljem a cookikat vagy szól végre valaki a központnak, hogy entschuldigung, das Farmerama ist kaputt?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.7.26
  4. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérem az összes farm ID számát.
    Köszönöm.

5. Luminary

Szia!

Ezt a Teliholdason találod, csak ott tudod termelni. Általában, amíg nincs elég táp hozzávaló szupertáppel érdemes etetni. Az 1 db látszik az ólnál, hogy megkaptad.

upload_2026-7-23_22-59-37.png
    A fákat pedig a Bahán találod:
    upload_2026-7-23_23-3-6.png

A táphoz Ál- Roystone mag kell, de előbb el kell ültetned a fákat a bahán.
    upload_2026-7-23_23-6-17.png

A haladási sávban látszik, hogy az első aratásodból a növényeket megkaptad - ez a malomban is látszik, amúgy, csak itt a képen kitakarja a szövegbuborék.

Csak a kockázással tudsz magot szerezni és amit learatsz az nem ültethető vissza.
    Az ismertetőt itt tudod elolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei-2-2026-július.28112/

Sok sikert!

Sozinho és kigyo51 kedveli ezt.
  6. Luminary

Szia!

Látom, hogy az írásod után 15 perccel sikeresen kevertél 10 tápot, így a kérdés megoldódott...
    További jó játékot!

7. zselike

zselike Járnitanuló

Sziasztok !Tegnap este óta nem tudok kockázni mert lefagyott a játék.Bármit csinálok semmi.A kérelem gomb zöld de nem működik.
    ID 43960544

8. Luminary

Szia!

Be lett fejezve a megkezdett játék, most már tudod folytatni.
    A jutalmad:
    3x Ál-botinátortanya
    1x Ál-botinátortanya 2. szint: narancs

További jó játékot!

9. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Sziasztok! Jó reggelt! Tegnap kiraktam a kacsákat a főfarmra, ma reggel indítottam az órát (ettem minden jót) és nem történt semmi. :-(

-Szemecske- ID:30023877

10. Luminary

Szia!

A feladat nem kacsát, hanem libát kér. Cseréld ki az ólakat lúd ólra :)

Sok sikert!

Swartsch és SnéDóri kedveli ezt.
  11. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

kigyo51 kedveli ezt.
  12. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Bocsi! Sorry! :-(

Luminary kedveli ezt.
  13. -kisst65-

-kisst65- Fórum-zöldfülű

Szia!
    Az alpesi kunyhó feladatban rengeteg feladatot megcsináltam de nem ad lapokat. Nem tudom megnézni pontosan mi a neve.
    USER ID:24938168

14. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni , hogy miért nem tudok a bahán lévő állataimnak tápot venni a piacon ? ID :16942717

15. Szamóca

Szamóca Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.7.26
  16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Tudsz venni, jelöld be a bahás kunyhót jobb oldalon, ha zöld lesz, tudsz venni bahás tápokat is.

Sylja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. zselike

zselike Járnitanuló

Köszönöm szépen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.7.26
  18. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Szia ! Újra én vagyok , venni idáig is tudtam , le is vett egy csomó pénzt , panda , tigris tápot vettem , de mikor etetni akarok azt jelzi hogy nincs tápom .

19. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

inanna11 kedveli ezt.
  20. kukori149

kukori149 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Learattam a ludakat, de nem írta jóvá a játék.
    Hibásan működik az event indítása is, pedig tegnap még jó volt.

kukori149 ID: 26328037