Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: -mascara-, témanyitás ideje: 12.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Sziasztok!

A városi projektem ma reggel megszakadt, ez már a második eset. Először úgy voltam vele nem írok.
    Minden este kilépés előtt ellenőrzöm, bár reggel teljesíteni szoktam a megrendeléseket.
    Szeretném, ha megnéznétek, előre is köszönöm.

GA-BI-O-Farm ID1508500
    Na és most nem engedi elküldeni a hsz. Mostanában gyakran nem tudok belépni a fórumra.
    An unexpected database error occurred. Please try again later.

Semmit nem állítok a gépen, vagy a játékon, aztán máskor meg beenged.

SnéDóri és macimami1958 kedveli ezt.
  2. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Ugyan ezt csinálja velem is, már elég rég óta.Annó többször írtam, a válasz mindig az volt hogy egy pillanatra megszakdaz internet. Nem enged lájkőlni vagy válaszolni. Ez van. Még most sem enged lájkolni.
    An unexpected database error occurred. Please try again later.
    Ezt írja ki nekem is folyamatosan. Ki-be lépés után néha engedi.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Varga-Zsuzsa

Varga-Zsuzsa Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tegnap 3 farmra vásároltam munkásokat, de még mindig nem történt jóváírás a fejlesztéssel kapcsolatban, illetve az óra sem számol vissza. A tecnikai oldalon sem látni, hogy a központ reagált volna valamit a történtekre, pedig ahogy látom, ez nem csak az én problémám. Kérnék szépen visszajelzést, hogy egyáltalán tudomásul vették a hibát. Köszönöm.
    A kérdéses farmok:
    Varga-Zsuzsa ID: 35573389
    [Szisz]0000 ID: 10931940
    vargazsuzsa67 ID: 53177334

4. gildygildy

gildygildy Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma "takarítás" volt a farmon, átrendezték az elhasználódó tárgyakat. Sajnos azóta a farmunkás kuponjaim -meg épp nyertem egy 12 órás farmunkás kupont- eltűntek. Más is járt így? Hogy kapom vissza őket? Épp most az event végén akartam rendbetenni a farmomat.
    Köszi a válaszokat!

5. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Elkezdődött az event.Event óra ok,eventnövény ok.Learattam 2 terület amarántot,egy db felrepit sem kaptam!! Megnéztem az egyebeknél a pajtában nincs! Kb 400 felrepitől csúsztam le! Kérem,hogy adják meg,nem az én hibám. ID: 8329699 kliens

6. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Ezért érdemes figyelmesen elolvasni az Ismertetőt.
    Ebben az eventben nem növények, hanem fák adják a felröppenőt.

SnéDóri, macimami1958 és rozo52 kedveli ezt.
  7. rozo52

rozo52 Törzsjátékos

Szia!
    Csak a fák adják a felröpit ill.közepes arányban a tenyésztés !

Sylja kedveli ezt.
  8. bovi67

bovi67 Utánpótlás-írogató

Amióta átalakítás történt, nem találom a farmmunkás kuponjaimat, ill. pörgetéseket!!!!
    Előbbire sürgősen szükségem lenne!! Hol találom őket??
    ID10885124

Várom a mielőbbi választ!
    Köszönöm!
    bovi67

9. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Kattints az aratógépre, a megjelenő ablakban a jobb oldalon levő kis nyilacskával (háromszöggel) tudod előcsalogatni a farmmunkáskuponokat.

A pörtéseket a városi malomból indíthatod.​

10. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Elolvastam,de átsiklottam felette...na ez nagy sz....vás.

11. Bonzó1945

Bonzó1945 Kivételes tehetség

Szeretném megtudni. hogy miért kellett így megbonyolítani a játékot? Rengeteg időt töltünk a keresgéléssel. Ez nem szolgálja a játékosok érdekeit. Meg kellene fontolni az eredeti helyreállítását. :inlove:

12. bovi67

bovi67 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ! Kuponok is megvannak!
    bovi67

Sylja kedveli ezt.
  13. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Nem vagy egyedül, én is amaranttal vártam az eventet. Lesz, ahogy lesz! Egyszóval az event növény sem fog felröppenőt adni! Bravó!

14. Holliday72

Holliday72 Fórum-zöldfülű

Üdvözlök mindenkit ! Eddig nagyon régóta élvezem a játékot .De ma eltűntek a jutalom pörgetéseim és a farmgazdálkodó bónuszaim a változtatás miatt .Az van oda írva ,hogy könnyeben megtaláljuk ,akkor most hol vannak ? Nagyon sokáig gyűjtöttem őket szeretném ha vissza kapnám . Ha nem akkor sajnos el fogok köszönni a játéktól ,mert így semmi értelme .Nem értem miért kellett ez a változás ,hogy elvegyék azt amit hónapok alatt össze szedtem ?

15. Kissdee

Kissdee Fórum-zöldfülű

Szia!
    Kattints az aratógépre, a megjelenő ablakban a jobb oldalon levő kis nyilacskával (háromszöggel) tudod előcsalogatni a farmmunkáskuponokat.

A pörtéseket a városi malomból indíthatod.​

macimami1958 és apumbiapa kedveli ezt.
  16. eperdzsem

eperdzsem Junior szaki

Sziasztok! Nagyon rossz ez a változtatás! Nem könnyebbé, hanem bonyolultabbá tette a játékot. Légy szíves írjátok meg, miért lett így?

melcsi67 kedveli ezt.
  17. Anyukája

Anyukája Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Tegnap lejárt a 30 nap és előfizettem a farmmunkásokra, vártam a Boldog Betakarító 1. fejlesztését, de nem találom a dekorációk között. Tudnátok segíteni, hol keressem? Köszi
    Anyukája ID 15296728

18. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Szia!
    A Brave böngészőben területváltáskor, konkrétan az állatüdülőbe történő belépéskor a következő hiba jelent meg:
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/07/16/2026-07-16-brave.png
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/07/16/2026-07-16-brave-02.png
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/07/16/consol-hiba.png
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/07/16/consol-hiba-02.png
    A WebGL Build test mutatja a forgó kockát.

A dxdiag nem jelzett hibát. A dxgiag.txt is meg van, de ide nem tudok, hogyan lehetne feltenni.
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/07/16/dxdiag.png

A Brave verziója:
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/07/16/brave-nevjegye-verzio.png

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Utoljára szerkesztett: 16.7.26
  19. zsuzska1973

zsuzska1973 Fórum-zöldfülű

sziasztok.

A farmunkás kuponokat hol találom.Eltüntek a fejlesztés után.
    Köszönettel? zsuzska1973
    ID:8145855

20. kbetti9393

kbetti9393 Junior szaki

Szia kedves Moderátor!
    A sem a Főfarmon, sem a szédült szántón nem kaptam " Lovagsisak " felröppenőt. Pedig a leírás szerint kellett volna kapnom. összesen 4 db-om van, pedig Amaránt volt aratva. Tudom, nem tudod megnézni, hogy mit arattam, de gondolom azt igen, hogy mennyi felröppenő jött. A meglevő 4 db Lovagsisak amim van azt a szomszédaimtól kaptam napi ajándékként. Ezt gondolom tudod ellenőrizni. Böngészőben játszom Google Chrome. Takarítás az event kezdete előtt volt.

Gazda: kbetti9393 ID: 19838141