Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: -mascara-, témanyitás ideje: 12.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Csak a szédültön és csak fák aratásából jön felreppenő.

kbetti9393 kedveli ezt.
  2. kigyo51

kigyo51 Fórumelemző

Szia!
    Talán itt vannak a kuponok, legalábbis nálam itt vannak.

zsuzska1973 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. kbetti9393

kbetti9393 Junior szaki

Szia!
    Köszönöm, ezt jól benéztem. :oops:

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. imike912

imike912 Utánpótlás-írogató

És azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy a barkácscuccokat hol találom és hol tudom kinyitni?
    A pajtában mutatja az "egyéb" kategóriában, de ott nem férek hozzá.

Most nyitottam egy másik farmon szerszámosláda II-őt, amiben volt barkács xL és xxL. Azokat a pajtában sem látom. ???
    Nagyobb itt a gond, mint gondoltam.

Utoljára szerkesztett: 16.7.26
  5. Holliday72

Holliday72 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a válaszod ,további szép napot .Ezer hála

Sylja kedveli ezt.
  6. imike912

imike912 Utánpótlás-írogató

A német fórumon is írják, hogy eltüntek a barkács xL, xxL -ek ,stb.
    Nagyon remélem, hogy a szerveren gyűjtik az adatokat, mert az eventhez tartozó gazdaköriből is kaptunk. Kaptunk??
    Vagy minden megy a levesbe? Az eddigi készlettel együtt?

Közlemény a német fórumból:
    FRISSÍTÉS:

A szerszámosládák jelenleg nem jelennek meg a leltárban. Ezt holnap javítjuk. Ezután a Fogyóeszközök fülön, a Ládák alatt találjátok őket.

A segítő kuponok és a Farm Wheel pörgetések szintén nem jelennek meg jelenleg ott. Ezekhez egy külön fül lesz hozzáadva a következő frissítésben.

Jelenleg a Farm Wheel pörgetéseit és a segítő kuponokat közvetlenül az Aratógép Segítő képernyőjén tekinthetitek meg.​

ördög0 és Sylja kedveli ezt.
  7. zsuzska1973

zsuzska1973 Fórum-zöldfülű

Edit0209 kedveli ezt.
  8. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mióta a rendszer szétszedte a jutalmazó és elhasználódó tárgyakat nem találom sehol a különböző ideig tartó már meglévő illetve ma kapott farmmunkás kuponjaimat. Segítenétek ,hogy merre keressem?! Köszönöm!!!

9. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm, aranyos vagy !!!

10. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Sziasztok!
    Valahol elkujtorogtak a ládáim vagy lemaradtam valamiről? Már nagyon sok összegyűlt, gondoltam kibontogatnám őket, de legnagyobb meglepetésemre nem találom.
    Gazda: .Angyalka666. ID: 48438968
    Segítenétek, kérlek?

11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

kigyo51 és .Angyalka666. kedveli ezt.
  12. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ellenőrzésem szerint a Hajbajos nap gazdaköri küldetés 5. szint gyémánt feladatának teljesítésére használtál el 500 Farmaranyat, egyéb nagy költésed nem volt.

14. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Amit én látok, hogy 2026-07-15 07:08:39-kor frissült a városi projekt, 2026-07-15 07:30:09-kor és 2026-07-15 07:30:41-kor teljesítettél 1-1 projektet, majd aznap már többet nem teljesítettél, 2026-07-16 07:04:35-kor frissült a városi projektek, ahol is megszakadt a sorozatod.

Mivel azt látom, hogy a 4-ből 2-t teljesítettél, ezért nem tudok másra gondolni, csak azt, hogy lehet félrenézted, nagyon sajnálom.

GA-BI-O-Farm és macimami1958 kedveli ezt.
  15. 301969

301969 Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget kérek abban, hogy most az "elhasználódók" fül alatt eddig látható barkácscuccok hova kerültek, mivel mindent megnéztem, itt is próbáltam keresni választ, de sehol semmi. :( Farmnév: 301969, ID: 54652136 Előre is köszönöm!

melcsi67 kedveli ezt.
  16. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

Ismételt kérdésem lenne, a farmvisszarendező mikor lesz használható, ilyenkor event alkalmával a farm visszaállitásnál nagyon szükséges lenne- Köszönöm, ha segitséget remélhetek a megjavitásában.

melcsi67 kedveli ezt.
  17. anina63

anina63 Fórum-zöldfülű

Nem csináltam a Hajbajos nap gazdaköri küldetését, főleg nem, ha ennyi farmarany kellene hozzá. Alig vártam, hogy összegyűljön, és azt másra fordítanám. Ha kérhetném még egyszer nézd meg.
    Nagyon köszönöm!

18. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

jó reggelt hol lehet kibontani azokat a ládákat amit a felhőről kaptunk és hol lehet a csatnit meg a többi terméket használni???? normális aki ezt csinálja területeket kellene biztosítani inkább ... ez már tényleg nem játék......

melcsi67 kedveli ezt.
  19. *Cukorfalat*

*Cukorfalat* Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A szerszámosládákat hol lehet kibontani?

melcsi67 kedveli ezt.
  20. cillike01

cillike01 Járnitanuló

Kedves modik.
    még mindíg nem kaptunk választ hogy vásárlás után miért nem kaptuk meg a boldog betakarítás fejlesztést.
    tudom hogy kevesen vagytok, de legalább egy reakciót kaphatnánk. 132 es oldalon tele a jelzéssel.