Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: -mascara-, témanyitás ideje: 12.7.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Valószínűleg most elég forgalmas az internet, így hétvégén, illetve sokan eventeznek.

Javaslom az alábbiakat, hogy javuljon kicsit a játékélményed, nagyjából ebben a sorrendben:

- CCleaner-es géptakarítás (ha ismered), vagy süti- és gyorsítótár ürítése
    - Böngészőváltás, esetleg próbáld ki a klienst
    - Zárj be minden felesleges ablakot a gépeden
    - Földek animációjának, ablakanimációk kikapcsolása, legalacsonyabb grafikai minőség választása a Játékbeállításokban a Standard beállítások / További beállítások füleken, hogy ''ne egyen annyi memóriát a gép''. - Ezek elvégzése után ne felejtsd el a Mentés gombot megnyomni.
    - Mivel a megnövekedett internetes forgalom megterhelheti a hálózatokat, ezért ha az előzőek nem vezetnek eredményre, a gép illetve a router újraindítását is javaslom.
    (Először a gépet kapcsold ki, utána a routert. Majd néhány perc pihenő után kapcsold vissza a routert, aztán a gépet.)
    Az is segíthet ilyenkor, ha áttérsz vezetékes netre a Wifi helyett. Legalább a játék idejére.
    (Egy nagyon egyszerű dolog, de valakinek ez is okozott már problémát: nézd át, hogy minden csatlakozó rendesen be van-e dugva.)

Ha semmi sem segít, még néhány javaslat Ableotory kollégától:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-136#post-1518127

Farmnév és ID-szám nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni, vagy a Központnak jelezni a problémát.

Ezek nélkül írásod nem hibajelzés, csak panasz, és nem a Segítségkérőben van a helye..
    A Panaszkönyvet a Törzsasztalon találod meg.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -pekudli-

-pekudli- Törzsjátékos

Bejutottam a játékba, és majdnem mindent le is tudtam szedni és amikor a szigetre mentem volna csak úgy kidobott a játékból.Mostmár nem is tudok belépni és csak forog és forog a virágocska.
    A másik gondom meg, hát nem is tudom, mert elkezdtem szedni a világító toronyt és egyszer csak eltűnt a kihelyezetteknek a fele. Olyan szépen lassan törlődött.Megijedtem, de átléptem egy másik helyre és vissza a világító toronyhoz és újra előkerültek a kihelyezettek.Igen és ez már nem is először fordult elő.Nem tudom mi lehet a gond vele.

eva19650120 kedveli ezt.
  3. eva19650120

eva19650120 Aktív író

Én sem tudok be lépni sajnos

4. Othep

Szia.

Az ''eltűnés'' a játék lassú betöltődésével lehet kapcsolatban.

Kérlek, próbáld ki a linken leírtakat: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-136#post-1518162

Ha semmi sem segít, és hozol farmnevet és ID-t, akkor el tudom vinni a problémát ellenőrzésre.

Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban. Amint lesz hozom a választ.
    A hétvége miatt azonban ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Szíves türelmedet kérem majd.

5. Othep

Szia.

Kérlek, próbáld ki a linken leírtakat: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-136#post-1518162

Ha sem mi sem segít, és hozol farmnevet és ID-t, akkor el tudom vinni a problémát ellenőrzésre.

Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban. Amint lesz hozom a választ.
    A hétvége miatt azonban ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Szíves türelmedet kérem majd.

macimami1958 kedveli ezt.
  6. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

7. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Sziasztok!
    Az Othep által leírtakat mind elvégezve sem tudok normálisan belépni, majd aratni. Folyamatosan frissíteni kell, majd csupán percek kérdése, mire egyik területről a másikra be tudok lépni.
    Valamit nem lehetne ezzel kezdeni?

8. Othep

Szia.

Meg kellene jelennie a szokásos szaggatott vonalnak a figura és a kapu között.
    Amíg ez nincs, nem tudsz lőni.

9. Othep

Szia.

Ha hozol farmnevet és ID-számot, akkor el tudom vinni ellenőrzésre a problémát.
    De az ellenőrzés eredményére mindenképpen várni kell, mert jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Azt pedig biztosan tudod, hogy mi semmiféle javítást elvégezni vagy megsürgetni nem tudunk, sajnos.

10. macimami1958

Ez az, hogy miért nem jelenik meg? Vagy 10 percig próbáltam. Alatta és szembe vele lévő bábunál megjent és villogott a két bábu, de oda sem tudtam lőni. Ilyen még nem történt. Mivel kikellett lépnem, odavezett 3 érme. A következő meccs simán lement.

11. Othep

Sajnálom. :(
    Rákérdeztem a Kollégáknál, hátha van valakinek ötlete.
    De hétvége van, nem tudlak gyors válasszal biztatni.
    Szíves türelmedet kérem. :)

12. macimami1958

Várok türelmesen, de már elkönyveltem a veszteséget. 1 óllal kevesebb, belefér.

Othep kedveli ezt.
  13. kroki57

kroki57 Járnitanuló

Ma reggel fél 5 tájban betakarítottam a keserű pengéket, 202 területről répás-almás csatnival, tehát elvileg 202x4-et. A raktáramban viszont csak 650 db van. Elnéztem valamit? Kérlek, segítsetek. Köszönettel Kroki57.

14. 741107

741107 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni mert az eventet nem tudom befejezni mivel mindig azt jelzi,hogy az Egy igaz lovag 3 feladat nincs befejezve. Többször ellenőriztem be van fejezve. Előre is köszönöm a segítsége. 741107 I:D:.53707170

15. Othep

Szia.

Nem lehet, hogy aratás közben lejárt a csatnid? Esetleg adtál be a feladatba a Keserű pengéből?
    Farmnév és ID-szám nélkül azonban sajnos, nem tudunk ellenőrzést végezni. Kérlek pótold az adatokat.

16. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    Ez a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

17. Othep

Szia.

Nem volt a játékban lassulás, tegnap. A fórumról van még mindig visszajelzés, hogy nem működik rendesen időnként. Az internet instabil legtöbbször, amikor ilyen visszajelzés van.

18. pokocska

pokocska Járnitanuló

Sziasztok reggel megvettem a focis örület 4-es ládáját és még mindig a király-csúcs talányos ólat nemtalálom

A FA a felhö minden meg van csak a király nincs sehol

pokocska 35765138

19. Othep

Szia.

Kollégám is úgy vélte, amire én is gyanakodtam:

A leírásod alapján internet hiba volt. Ezt nem tudtuk volna tegnap sem ellenőrizni, mert az ellenőrzést végző Kolléga hálózatában nem volt hiba.
    Köszönjük a türelmedet, kellemes hétvégét. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Othep

Szia újra,

Továbbítottuk a problémát a Központba. Nem tudom, hogy mikor reagálnak rá, ott is nyár van és hétvége.
    További szíves türelmed kérem a válaszukig. :)