Javítva Hibajavítások/változások

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára  Kedves Játékosok!

  A következő javítások/változások történtek meg a játékban:

  Oktatási feladatok frissítése
  (új regisztráció esetén fontos az új farmerek számára)
  A Gazdanapló visszakapcsolása

  Mesterségek völgyében hibás feliratok a mesterség házakon "TODO: armadillo description" -> Javítva, az adott mesterség épületére vezetve az egeret annak pontos neve jelenik meg.

  Oktatófeladatok során belépés engedélyezett több olyan területre (pl kalózbarlang) ami zárolva volt, és szükségtelen a kezdő játékos számára -> Javítva, csak a legszükségesebb területek nyithatóak meg a kezdő farmerek számára az oktatási feladatok ideje alatt.

  Egyes felhasználók fiókja Yahoo felhasználói fiókhoz kötött, ám annak megszűnése gondot okozott, emiatt a felhasználónak problémáik voltak a vásárlásokkal. -> Javítva, a Yahoo fiókokhoz nem köthető a Farmerama játék, attól nem függ.

  Prémium villában nem egyértelmű felirat a több vásárlóra vonatkozóan (arra utalt hogy a tanyaházban lesz több vásárló) -> Javítva, tanyaházba bekerült egy ikon, amivel elérhetőek a megbízások.
  [​IMG]

  Kalózbarlangban a termékcsomagok (gyógyelixír, stb.) vásárlása sikertelen volt (hiába kattintott a felhasználó a vásárlásra, nem kapta meg a csomagot, és annak árát sem vonta le a rendszer) -> Javítva, a megvásárolt termékcsomag (gyógyelixír, stb.) bekerül a pajtába, az árát a rendszer levonja.

  Növények érési idejének korrigálása, pontosítása

  Farmfotók értékelése: Nem jelent meg értékelési lehetőség, helyette hibaüzenet "Nem található új fotó" -> Javítva, fényképek megjelennek, értékelhetőek.

  Oktatási feladatok végzése közben túlbuzgó farmerek több területet helyeztek ki, amit később nem tudtak törölni, mert a teljes oktató sor elvégzése előtt nincs terület törlési lehetőség, ezért nem tudtak haladni a következő lépésre (helyezz ki tyúkólat) -> Javítva, ilyen esetekben a felesleges termőterület törölhető, megjelenik a törlés gomb.


  A frissített oktatási feladatokról a már meglévő leírást a közeljövőben aktualizálni fogjuk az Enciklopédiában.

  Köszönjük a figyelmeteket!

  További jó szórakozást kíván
  a Farmerama csapata​
   
  VVani, bubus002, Bathilda és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.