Hideg uszonyok csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 10.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy hova tüntek a halak és szamár tenyészállatok, egyáltalán nem szerepelnek a piacon, minden eltünt igy nem lehet vásárolni. Köszönöm.

2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia! Egy hiba miatt,már javítják! :)

3. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Köszi, közben rájöttem, hogy csak a sztáp jelent korlátot.
    Hogy mennyit tanulok tőletek!

Gio kedveli ezt.
  4. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Pár perc és kezdünk. Nagyon kíváncsi leszek a felhozatalra!
    Sok sikert és sikeres tenyésztést mindenkinek!

csio70, Gio, -Mayacska85- és még 1 ember kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Elindítottam mind3 állatból tenyésztést és a halaknál nem vette figyelembe a bájitalt, a szamár és szarvasnál minden rendben volt. A halaknál utólag minden sorra kattintanom kellett újra, hogy italozzanak egyet :) Másnál simán ment minden? Mit csináltam rosszul?

6. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

valaki elmagyarázná hogyan kell az összes tenyészetre egyszerre kitenni a bájitalt? ha készen vannak a tenyészetek, hol láthatom az összes tenyészet eredményét? géppel szedtem le őket, de csak pár darab eredményét láttam... nem tetszik a tenyésztés:(

7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Réni tenyésztéses event elindítva.5 ólat raktam ki ebből 3 karácsonyi,és 2 ajándékos szarvas lett:D.Nagyon jópofa tetszik nagyon,csak győzzem szupitáppal.:music:

Utoljára szerkesztett: 11.12.15
    Dyny, Gio, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Szia!

Nálam a réniknél nem megy a bájital...

Csak az áttekintésnél tudtam nekik adni bájital...én nem értem

9. CrystalDmon

CrystalDmon Junior szaki

Sziasztok!
    Az új tenyésztés tetszik. Kipróbáltam, hogyan reagál a kevert tenyésztésre. Sajnos egy sem jött be, mindig az alacsonyabb értékűt vette figyelembe. A másik ami feltűnt, a kötelező után, általában mindig az alap állatot adja vissza pluszba, elvétve duplázza meg a következőt. Szerintem ilyen szempontból rosszabb lett, mint eredetileg volt.

Crystal

ViriTündi és csillag020455 kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Megjelentek a tenyészállatok a piacon, hurrá:) Köszönjük.

11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Felül kattints rá az eredményekre. Nálam az este mutatta mindet, még órák múltán is.

Gio, nemo-kapitany és lompi01 kedveli ezt.
  12. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!
    Eventet befejeztem.
    Kipróbáltam az új tenyésztést, nekem tetszik. Meg kell szokni, mint minden újdonságot....
    Viszont a boom-nál rosszabbul jöttek az ugrások, mint régen. Remélem, csak most nem volt szerencsém.
    További jó játékot, szerencsés tenyésztést kívánok mindenkinek!

Dyny, Gio, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  13. LBetti

LBetti Fórumgróf

Viszont az eladható tenyészállatok között nálam még nem jelentek meg.:oops:

csio70 és kukori80 kedveli ezt.
  14. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Sziasztok!
    Segítséget kérek: kiraktam mind a 132 tenyésztést, gondoltam utána egy katt és mindegyik megkapja az 1 db bájitalát. Hát nem! Már sík ideg vagyok, mert erre fel, elkezdtem egyenként ráadogatni, igyekeztem nem túl gyorsan, de így is igen lassan tudja követni a játék az én kattogásomat, közben meg a csúszka menet közben önálló életbe kezdett, és vissza-vissza csúszik felfelé, és emiatt van olyan tenyészetem, ahol akaratom ellenére már 2 db bájital szerepel, máshol meg semmi. Mit csinálok rosszul?

Pharmer500#2 és LBetti kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen, van egy kis bibi, nem lehet eladni, puff neki.:p
    Kilépés után már megjelent ott is:))

CrystalDmon és LBetti kedveli ezt.
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Valami nem kerek, hol elfogadja hol nem a bájitalt. Kényelmes, jó az új, de mint általában minden, elsőre nem sikerült ez a változtatás sem.

17. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Nálam is ez a helyzet eddig, 40 db tenyésztésből összesen 6 db ugrott, azok is csak egy lépcsőfokot... :cry:

gyfa és CrystalDmon kedveli ezt.
  18. imike913

imike913 Utánpótlás-írogató

Sajnos a tömeges tenyésztésnél előre kell a bájital mennyiséget beállítani 0-tól 4-ig.
    A bájitalnál vigyázni kell, mert ugyan a gyalogos módnál is előre beállíthatod, de ha többet is csinálsz, akkor ha a szupertáphoz mégy, át kell húzni az egeret a bájital fölött/*mellett. _Itt, ha elmélázik az ember, nagyon könnyen átvált a bájital mennyiség. Figyelni kell.

Gio és LBetti kedveli ezt.
  19. zsazsi04

zsazsi04 Járnitanuló

Sziasztok!
    Előre is bocsánatot kérek, nem ide tartozik a kérdésem! Valaki előrébb azt írta lehet hagyományos módon is tenyészteni, de sajnos én nem találom a lehetőséget! mindig az új házat dobja be, bárhová kattintok! Köszönöm, ha valaki válaszol nekem!
    zsazsi04

libuskafarm kedveli ezt.
  20. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Kiválasztom a tenyészteni kívánt állatokat,de nem akar működni a tenyésztések számának kiválasztása,nem kattintható. Magas ez nekem,pedig nem is vagyok szőke.

nemo-kapitany kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.