Hideg uszonyok csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 10.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Sziasztok!

Hasonlót érzek én is :) Ráadásul lányom is kidőlt, nemrég hoztam haza suliból-orvostól, 1. óra után hívott, hogy nem érzi jól magát... ez az idő melegágya a baciknak, vírusoknak.

Az eventről.... hát khm, sok jót nem tudok írni, így akkor inkább kevest írok xD Táp, állat és aranykéz híján csupán az 1/1-2, 2/1-2, 3/1-2-3 (a party pörgetések miatt ;)), 4/1-2 feladatokat tudtam teljesíteni :cry:
    Csillagokra megint ráhajtottam, jó lenne még eljutni a plusz tenyészállatbébik rúnáig. Ehhez már csak kb. 100 csillag kell... sírjak :cry:, vagy nevessek xD?

2. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!

Sok jót ne remélj tőle...
    Nálam annyit jelentett a boom-nál, hogy a kötelező tenyészállat mellé nem 2 alapállatot, hanem 4/6 alapállatot kaptam vissza... :wuerg:

Lánykádnak jobbulást!

3. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Köszi :)
    No de a 0 visszakapott alapállathoz képest az már mennyivel jobb, nem? Mert a boom után konkrétan csak 1 db kötelezően a következő szintű állatot kaptam.... szigorúan vadszamarat és bohóchalat :eek:

4. -Mayacska85-

Igen, nyilván jobban hangzik :)
    Csak azért írtam, ne remélj utána bohóchal mellé gyémántot is xD:cry:

5. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Neee?? Franc xD Pedig azt hittem, csupa arany és gyémánt állatot adna... főleg, hogy mindig kiírja milyen aranykezem van! Szombaton konkrétan mérgemben majdnem földhöz vátam a laptopot xD

6. -Mayacska85-

Na igen, az én arany kezem is csak bizsunak minősült hétvégén xD

7. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nálam a földhöz vágás a kerek kerék forgatásakor szokott előfordulni, mikor kinézek egy jó dolgot és kapom a turbót,na ilyenkor szeretném egy kicsit a gépet megröptetni, mintha ő lenne az oka.
    Tenyésztés nálam is bénára sikeredett,igy csak a felhőt és a rávalókat szedtem ki, matricát is ott hagytam nehéz szivvel bár,de lemondtam róla.

bindi5454, vidám844, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  8. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Nekem egyedül a matrica lett meg, mint "maradandó" :)

9. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

A lánykádnak jobbulást!
    Neked meg egy nagy meleg cuppantás!
    Azt, Te döntöd el, kivel adatod meg! :D :D

Jolán74, bindi5454, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  10. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Köszönöm! :D

szellorozsa, bindi5454, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  11. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    300 szupertáp után egy kevés vásárlással kész vagyok!
    Úgy döntöttem, nem pazarlok több szupertápot és állatot.
    Sok sikert mindenkinek!

missuzy_53, szellorozsa, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  12. banfijosti

banfijosti Junior szaki

A kerek keréknél pontosan igy szoktam járni, legtöbbször a lehető legkisebb értéket adja. A tenyésztés ha még rosszabb, ugy látszik a szerencse messze elkerül.

szellorozsa, bindi5454 és sziszi1965 kedveli ezt.
  13. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nálam is. De BUMM után kitettem pár réni tenyésztést és jobb volt, mint a boom alatt, adott pluszt is bőven. Tehát a boom nem jelentett semmit szerintem. A küzdőknek kitartás, még van idő.

14. szkatya90

szkatya90 Utánpótlás-írogató

Én is elengedtem a küldetés remegő kezeit... Már csak abban reménykedem, hogy a christmas event hozza nekünk a havat is a farmra. :) Csak úgy, a hangulathoz. ;)

Hanka9911, szellorozsa és bindi5454 kedveli ezt.
  15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok::) szeretném kérdezni hogy volt szó valami bónusz-codról jutalomként...amiért volt egy kis gubanc...már megadták vagy nem?..vagy már régen lemaradtam róla??

sziszi1965 kedveli ezt.
  16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

sziszi1965, vidám844, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

sziszi1965 kedveli ezt.
  18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönjük a hozzászólásokat, találkozunk a következő esemény alkalmával.

.dina1., Gio, sziszi1965 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.