Közlemény Hivatalos álláspont a moderátorok TOP eventeken való részvételéről

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 21.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Farmerama HU

  Kedves Gazdák!

  A korábbi években komoly visszhangot keltett a moderátorok rangsoros eventeken (ún. TOP eventeken) való részvétele.

  Épp ezért, központilag úgy határoztunk, hogy az idei évtől kezdve az alábbi szabály lép életbe, amely minden TOP eventre érvényes és az összes ország moderátori csapatára egységesen vonatkozik:

  • A szupermoderátorok és az adminok (a TL-t is ideértve), vagyis akiknek hozzáférésük van a játék admin paneljához, a TOP eventben NEM vehetnek részt a privát játékos fiókjukkal. Kompenzációként a TOP 1000 jutalmait központilag jóváírjuk nekik. Ezzel szeretnénk kizárni az olyan feltételezéseket, miszerint ezek a tagok az admin jogukkal visszaélve juttatnák magukat előnyhöz; viszont egyúttal jutalmazva őket, hiszen az egész éves kemény munkájukért megérdemlik a jóváírást.
  • A fórummoderátorok, vagyis az admin hozzáféréssel nem rendelkező tagok az event kezdete előtt nyilatkoznak, hogy kiszállnak a versenyből és kérik a jutalmakat VAGY részt vesznek a versenyben a privát fiókjukkal. Utóbbi esetben, ha mégsem sikerülne bejutni a TOP-ba, utólagos jóváírásra nincs lehetőség.
  Reméljük, hogy ezzel a megoldással el tudjuk kerülni a jövőbeni félreértéseket.

  A Farmerama Csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.