Hivatalos Szomszédkereső!

Discussion in 'Barátkeresés' started by |Tamás|, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Szanett11

Szanett11 Fórum-zöldfülű

sziasztok sajnos nem tudok belépni a régi farmomra igy ujat kezdtem.aki szeretne jelölhet bárki köszönöm

2. buccco

buccco Utánpótlás-írogató

Kicsit elhanyagoltam a játékot buccco és pamics néven várok szomszédokat 95 és 94 szinten vagyok

3. Margó081968

Margó081968 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szomszédokat keresek!

4. zsazsabazsa

zsazsabazsa Járnitanuló

Sziasztok! Szomszédot keresek.

lilike1975 likes this.
  5. Vi.ni

Vi.ni Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Keresem gyökérkefét volt játékostársam szeretném ha segítenétek megköszönném ha vissza kerülne kérlek segítsetek!!!!!!!Napi szinten kapom tőle az ajándékot ő nem tud bejelölni mivel nála játékostárs vagyok!!!!!!

6. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Kedves aranyos szomszédokat keresek :)

lilike1975 likes this.
  7. JASONKA77

JASONKA77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szomszédokat keresek a Szédült szántó kitisztításához. Nagyon örülnék, ha jelölnétek és segítenétek.

Szőkecsipike1 likes this.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ez nem segítségkérő topik. Szomszédnak csak akkor tud jelölni bárki, ha Nálad van szabad hely, ez független attól, hogy kinek a Barátlistáján szerepelsz már. Ajándékküldéshez nem kell, hogy Szomszédok legyetek, azt barátnak is lehet küldeni.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, gyere a megfelelő topikba, és hozz Farm nevet és Farm ID-t is.
    Megértésedet köszönöm!

9. MissRitus

MissRitus Fórum-zöldfülű

sziasztok van egy pár szabad szomszéd helyem, gyertek a szomszédomnak