Hiányzik még néhány felröppenő? Megoldás lehet a hirdetőnk!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. judit19761

judit19761 Járnitanuló

Sziasztok.
    Nagyon szépen köszönöm azoknak a gazdáknak a segítő készségét akik a Maja maszk küldésével hozzájárultak ahhoz, hogy sikeresen befejezzem az eventet.
    :inlove::)

bota493 és Luminary kedveli ezt.
  2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórumgróf

Sziasztok
    Ha esetleg van felesleges felröpi(helyed), elfér még a napi 20-ban pár darab ünnepi süti.
    Előre is köszönöm.
    pecanegra1976

-ágianyu33- és SnéDóri kedveli ezt.
  3. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

4 db, homokórára lenne szükségem. Nem szeretném learatni a főfarmot,mert akkor elveszlik a komfortba ültetett hóvirág, beszórva minden jóval. Akinek lehetősége van küldeni viszonoznámazzal amit kér érte,
    macimami1958

Köszönöm annak aki küldött. Meglett,nem kérek többet,

Utoljára szerkesztett: 26.12.25
    Othep és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. mariandri

mariandri Junior szaki

SZIASZTOK! 2db homokórám hiányzik , hogy a mogyorót betudjam adni. Köszi, aki küld! További jó pihenést, jó szórakozást4

5. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

sziasztok,hiányzik még pár gömbdisz akinek lehetősége van küldene nekem, nagyon szépen köszönöm:inlove:

Judit613 kedveli ezt.
  6. Judit613

Judit613 Fórumlakó

Sziasztok! Kuldenetek nekem gombdiszt? Nagyon szepen koszonom! :)

7. petes_laci15

petes_laci15 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Akinek lenne szabad ajándékozós helye, kérem küldjön Evőeszköz felröppenőt. Sajnos nincs pannim, és sok hiányzik még az utolsó beadáshoz.
    Előre is köszönöm szépen!
    petes_laci15

8. barracuda117000

barracuda117000 Törekvő

Sziasztok! Segítség kellene, mert nem kapok annyi pennát, hogy az az 1-es kártyát meg tudjam csinálni, addig meg nem tudok tovább menni. Kitettem 2 Páncélpannit és még kevesebbet kaptam aratáskor! 1 db pennám van most is, de 2x kell aratnom, hogy legalább 1 kártyát tudjak készíteni. Akár felröpi, akár szóbeli segítség kellene. Köszönettel: barracuda117000 ID: 56809331

9. _LiNi_86

_LiNi_86 Járnitanuló

Sziasztok!
    Pár darab Maja maszkot szeretnék kérni. Kérlek, ha van felesleged, küldj egyet.
    Köszönöm :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.