Hiányzik még néhány felröppenő? Megoldás lehet a hirdetőnk!

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. judit19761

judit19761 Járnitanuló

Sziasztok.
    Nagyon szépen köszönöm azoknak a gazdáknak a segítő készségét akik a Maja maszk küldésével hozzájárultak ahhoz, hogy sikeresen befejezzem az eventet.
    :inlove::)

bota493 and Luminary like this.
  2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórumgróf

Sziasztok
    Ha esetleg van felesleges felröpi(helyed), elfér még a napi 20-ban pár darab ünnepi süti.
    Előre is köszönöm.
    pecanegra1976

-ágianyu33- and SnéDóri like this.
  3. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

4 db, homokórára lenne szükségem. Nem szeretném learatni a főfarmot,mert akkor elveszlik a komfortba ültetett hóvirág, beszórva minden jóval. Akinek lehetősége van küldeni viszonoznámazzal amit kér érte,
    macimami1958

Köszönöm annak aki küldött. Meglett,nem kérek többet,

Last edited: Dec 26, 2025
    Othep and Sali~*.* like this.
  4. mariandri

mariandri Junior szaki

SZIASZTOK! 2db homokórám hiányzik , hogy a mogyorót betudjam adni. Köszi, aki küld! További jó pihenést, jó szórakozást4

5. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

sziasztok,hiányzik még pár gömbdisz akinek lehetősége van küldene nekem, nagyon szépen köszönöm:inlove:

Judit613 likes this.
  6. Judit613

Judit613 Fórumlakó

Sziasztok! Kuldenetek nekem gombdiszt? Nagyon szepen koszonom! :)

7. petes_laci15

petes_laci15 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Akinek lenne szabad ajándékozós helye, kérem küldjön Evőeszköz felröppenőt. Sajnos nincs pannim, és sok hiányzik még az utolsó beadáshoz.
    Előre is köszönöm szépen!
    petes_laci15

8. barracuda117000

barracuda117000 Törekvő

Sziasztok! Segítség kellene, mert nem kapok annyi pennát, hogy az az 1-es kártyát meg tudjam csinálni, addig meg nem tudok tovább menni. Kitettem 2 Páncélpannit és még kevesebbet kaptam aratáskor! 1 db pennám van most is, de 2x kell aratnom, hogy legalább 1 kártyát tudjak készíteni. Akár felröpi, akár szóbeli segítség kellene. Köszönettel: barracuda117000 ID: 56809331

9. _LiNi_86

_LiNi_86 Járnitanuló

Sziasztok!
    Pár darab Maja maszkot szeretnék kérni. Kérlek, ha van felesleged, küldj egyet.
    Köszönöm :)

Thread Status:
Not open for further replies.