Visszajelzés Hogyan vidítsunk fel egy mufurcot - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ria91

ria91 Junior szaki

Sziasztok! Az előbb volt 4 dobás lehetőségem a dobókockával, meglepetésemre csak kétszer engedett dobni, utána lenullázta ,már korábban is észre vettem,hogy gyorsan elfogyott a dobási lehetőségem, de gondoltam biztos nem jól láttam, de most 100 % hogy elvett a dobási lehetőségből, és ráadásul össze vissza ugrált a játék, vibrált.. más is tapasztalt már ilyet ??

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Egy játékhoz 2 kockaszettet von le. Ez mindenkinél így van. Le van írva az eventismertetőben is! :)

csillus35 és stb_farmer kedveli ezt.
  3. ria91

ria91 Junior szaki

Köszönöm szépen, ezt nem olvastam! :)

Ninett79 kedveli ezt.
  4. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Jelenleg 9220 pontom van. ha két egyforma van, inkább az egyformákra megyek, ritkábban sorra.

PZoli64, erzsike511 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ez ugyan igaz, de számomra is teljesen értelmetlen. Úgyis kevés a lehetőség, illúzióromboló, hogy kettőt használ el egy játékhoz. Logikusabb lenne egyesével használni. Még, ha eleve megfelezték volna a mennyiségeket, tehát ugyanannyi játékot kapnánk, akkor is értelmesebb lenne a hatása...
    49 játékból van 6440 pontom.
    Talán meglesz a vége, de idegesítően lassan. Jobb lenne, ha 12 óránként érnének.

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Teljesen egyetértek veled. :) Én még a felénél sem tartok a jobb oldalon, igaz nem is hajtom magam. :) Magával az eventtel elég hamar végeztem. Meg is lepődtem, hogy kis kezdő álmodozóhoz képest elég jól ment. :D 210 ó van még az eventből, ha kerekítem is több, mint nyolc nap. :D Holnapra talán sikerül egy időbe leszednem az órákat. Utána már csak a feledékenység lesz az ellenfelem. :D ;)

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kérjél a telóddtól telefonos ébresztést/emlékeztetőt:)

HéricsBáró, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!

Annyira már nem hoz lázba sajnos, hogy ezt alkalmazzam. Pl. most az ünnepekben már nem kelek fel korán. A mai nap ez kivétel volt, mert nejem ment dolgozni, de holnap már megint pihi lesz.
    Jelenleg 420 db tűzhalra vadászok, de nem akar melegedni. :D

maszilva, -kaktuszable-, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Pedig ebből a mennyiségből kitelene pár bogrács tüzes halászlé is.. (nálam is hiányosak még a gyémánt sorok.. van amelyiken nincsen pipa)

10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia!

Hát... ha egy piacon lennénk, kitenném Neked:D Múlt héten véletlen leszedettem a munkásaimmal az 5 virágfestést is, így kénytelen voltam nullázni, ameddig a tápok és az arany futotta:oops:

Fuhur, erzsike511, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  11. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Az event befejezve.Felhősor üzembe.. :D De nem tudom, hogy hogy lehet nekem egy ezüst kulcs a raktárban...:D

fakír1020 kedveli ezt.
  12. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Egyszerűen, az első játékrész végén minden alkalommal kaptál kulcsot, de csak kettőt kellett felhasználni (egyet előre kaptunk, amivel indítottunk). Utána már csak a két másik területhez adtad be, így marad meg mindenkinek 1 db. Mivel bárki bármelyikkel kezdhette, kellett a végére mindhárom részhez az ezüst kulcs.

Arrah kedveli ezt.
  13. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Köszönöm!! Már átkupásztam mindent, hogy hátha kihagytam valamit.. :D:D

14. zsani_apja

Szia!
    Egy kis időbe beletellett, de szerintem egy helyre járunk vásárolni. ;)

Hajrá mufurc! :D :)

Tavirózsa kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Akkor írj, ha résen vagy;)
    kozsuchne

zsani_apja kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, igazad van. Tudom. Bosszantó, én sem haladok.. Sajnos ez van. :(

nolina1965 kedveli ezt.
  17. a1a4

a1a4 Haladó

Nagyon köszön
    Nagyon köszönöm a segítséged, sajnos hamarabb nem tudtam írni, mert rendetlenkedett a wifi-m. De végül tegnap este megkegyelmezett nekem és újra használhatóvá vált. A segítségeddel sikerült tovább haladnom. Mivel már a Karácsonynak szinte vége van, ezért nagyon boldog, játékos 2023-at kívánok, és még egyszer köszönöm, hogy segítettél.

Kuzdern kedveli ezt.
  18. MickiMause

MickiMause Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!
    Kellemes ünnepeket kívánok minden Modinak; játékosnak és fejlesztőnek!

Kuzdern és erzsike511 kedveli ezt.
  19. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Örülök, hogy sikerült.
    Jó játékot és BÚÉK Neked is!

Kuzdern kedveli ezt.
  20. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok! Ti is tapasztaltátok,hogy a Mufurc2 felhősor nem ad 2 csillagot?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.