Visszajelzés Hogyan vidítsunk fel egy mufurcot - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Sziasztok! Hol lehet beszerezni a felhőre a boszorkányos gombahuckót??

2. veronika011355

veronika011355 Aktív író

30.-an jön a kerekre, ott pörgetheted ki

nolina1965 kedveli ezt.
  3. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Köszönöm szépen a tájékoztatást!!!!

Kuzdern kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Elteltek az ünnepek és az én eventem is befejeződőt:)
    7870 pontom van a kocka játéknál, van még remény a végéhez;)

maszilva, mamszi5107, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem most jön az 50. nyeremény. Ott leragadtam egy ideje. :D Mivel kivették a nyeremények közül a farmaranyfát, így egy picit sem bánt a dolog. :D ;)

stb_farmer, Domos52, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  6. mini76mini

mini76mini Törekvő

Köszönöm szépen.

7. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Neon ólak ládája I - hogyan lehet szerezni? köszönöm!!!

Tudom nagyon le vagyok maradva - most próbálom magam felzárkoztatni. Ünnepi gyertyát nem találom - hogy lehet elérni?? Köszönöm!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.12.22
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A Mufurcnál vehetsz csillagos érmékért, az egyéb fülön, kettőt, 23 érme/db. Egyébként néha jön innen-onnan nyereményként.
    Ha kész vagy a 3 részessel (kék ajtó), akkor ad 9999-t a rendszer (persze, kérni kell). Gyűjts hozzá fenyőágat a malomba dugva, jó sokat, hogy amikor odaérsz, kevesebbet kelljen felszaporításra fordítani.

stb_farmer kedveli ezt.
  9. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Az ünnepi gyertyát a lila ajtón belépve, három kulcs leadása után tudod megkapni nyolcvan alma ellenében.
    A három kulcsot a kék kapun belépve kapod meg, ha teljesítetted az ottani feladatokat.
    A 487-es bejegyzésedre a válasz:
    - Neonfényes ólak 9. eventben szerezhető
    - A Télapó szikla titka felhősor 2
    - eventekből szerezhető
    - Farmáruda 2022.04.14 - 2022.09.30.

stb_farmer kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ahogy már írtam a csevegő elején a tavaly karácsonyi event gömbdíszei is megvannak..;)
    Az eventem kész, és most mintha bátrabban adná a röpiket, most ez van a raktáramba..xD
    [​IMG] és még hol van a vége:p

stb_farmer, Fuhur, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  11. mini76mini

mini76mini Törekvő

Szia, Én is küldök csatnit szívesen, mi a farm neved?

Szaby200342 kedveli ezt.
  12. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Hogyan lehet fenyő ágat gyűjeni, sőt még a malomba dugni. Óh, jajj de le vagyok maradva!!!

13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A Fenyőág különleges kellékből 5 óránként 5 darabot ad számunkra a rendszer, ha elfogyna!
    Ha még nincs meg az összes területhez az enövény, akkor indíts egy hosszú tápkeverést. Ez után keverd be a fenyőágat. Majd ha a köveetkező enövény felhasználásához kell, akkor egyszerűen kiveszed és lekevered azt amire szükséged lesz.

stb_farmer, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  14. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Igen, sajnos.
    A központban már dolgoznak a javításon.

stb_farmer, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  15. zotya280303

zotya280303 Utánpótlás-írogató

Szia§ Ne add fel semmiképp. Tudom, hogy sok banán kell, mert a teve előtt még az anakondát is ki kell váltani, de összejöhet. Nekem is ez a két beadandó hiányzott 0 kezdő banánnal, most már csak 9 kell a gyömbérhez. A kockázás is ad tp-t meg banánt és ha átnézed a gazdaköriket onnan is lehet kivenni. Még van idő. Termelem a koszorút a fő farmon a sziget szabad, ott azt ültetek ami a legtöbb tp-t vagy banánt hozza. A papagájtoll remekül adja most még terményes ólak napja is van érdemes. Nézz körül mit érdemes és hajrá. Sok sikert remélem összejön.

stb_farmer, Kuzdern, Szaby200342 és 3 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Kész vagyok az eventtel... Reggel akaratom ellenére kipörgettem egy 100 és 200%-os terménybónuszt, pedig a kalandmacskára fáj a fogam már megjelenése óta:( És nem jön. Megjelenése óta már több mint 300 PP-t eleresztettem, és nincs hozzá szerencsém.Nem szeretem a szerencsefüggő játékokat és már hányingerem van attól, hogy a játék ezen elemei sosem, vagy csak nagyon nehezen jönnek össze. Jelenlegi event kockázós részénél is alig van kb 5-6ezer pontom. Pedig ugyanúgy megdolgozom érte, mint az akinek épp kétszer annyi pontja is összegyűlt már. Nem vagyok irígy, csak ezeket a szerencsefüggő elemeket igazságtalannak tartom.:(

stb_farmer, maszilva, jutka190226 és 7 más kedveli ezt.
  17. hamuska

hamuska Fórumszaki

Köszönöm szépen a választ,akkor van remény.

Kuzdern kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Napok óta már csak gyűjtögetem a mini játékhoz valókat, régen befejeztem(másnap, mert ugye sok volt a tennivaló az ünnep miatt). Senkit nem akarok ezzel hergelni, csak azért írtam, mert nem fér a fejembe egy dolog: miért adnak a különleges mezők 2db-ot a pókerszettből? Ha kettő kell egy játékhoz, miért vállaltak pici plusz munkát, hogy át kelljen írni? Eddig egy szett-egy játék. Most 2 szett-egy játék. Ugyanott tartunk. Én nem számolgatok(nem erősségem), de nagyon örültem, hogy kettőt gyűjthetünk be egy mezőből. Aztán jött a feketeleves, hogy ti. egy játékhoz 2 db kell. Nem tudom, így végigvihető-e a jobboldal. Ennyi cuccot letermelni, majd UTÁNA elkezdeni a gyűjtögetést, na az munka.....Soha nem vettem még kosarat, most megtettem, mert túl akartam lenni egy nap alatt a növénytermesztésen. Még így is vannak kétségeim. De aki nem vesz, alacsonyabb szintű, ne adj isten később kezdi, még sosem játszotta ezt, nem tudja, mi a malomban dugdosás és a többi, annak hiába van rá két hét. Igen, tudom: nem muszáj csinálni. Vszont az ember-főként egy gazda:)-már csak ilyen. A kérdésem viszont valószínűleg örökre megválaszolatlan marad: miért kell két szett egy játékhoz, és miért nem volt jó az egy? Vagy így elsőre kicsit emberbarátibbnak tűnt? Na bocsi, hogy hosszú voltam, pihenőidő van, az agyam is kissé pihentebb, ezért most dolgozgat.xD Mindenkinek sok sikert kívánok az event teljesítéséhez, ha valakinek szüksége van valamire, még mindig JUCUS111 a címem.

stb_farmer, Chate-farm, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  19. icumicus

icumicus Járnitanuló

Ez az event annyira nehéz, hogy már fáj.

20. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Sziasztok!
    Meg tudná valaki mondani, hogy az ünnepi libikókát hol lehet megtalálni a felhőre valót? Kiváltottam két kitevőt az egyik pályán, de kiderült, hogy nem oda való, hiába adtam ki érte egy halom csillagot. Mégis, hol lehet beszerezni?
    Köszi, ha megmondjátok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.