Visszajelzés Horror moziéj - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 2.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 4.10.24.
  1. 1

38 szavazat
    17.8%
  2. 2

3 szavazat
    1.4%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

4 szavazat
    1.9%
  5. 5

11 szavazat
    5.1%
  6. 6

8 szavazat
    3.7%
  7. 7

4 szavazat
    1.9%
  8. 8

15 szavazat
    7.0%
  9. 9

26 szavazat
    12.1%
  10. 10

105 szavazat
    49.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kuekev

kuekev Járnitanuló

juliannakoczkas, genka53 és Sylja kedveli ezt.
  2. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm a számolásokat.

Kellemes könnyű event.
    Kifejezetten örülök, hogy ilyen hosszú ideig lesz nyitva a Teliholdas, mert a Gyopár miatt már nagyon elfogytak a Teliholdas termések.

Mindkét növény (Piros tekercsvirág, Kék tekercsvirág) érésideje alapból 5:30 vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58
    Napi négy körrel számolhatunk reálisan.

A rendelkezésre álló terület a Teliholdas farm 202 db 1x1-es terület.
    Egy kör szaporulata csak csatnival 606 db növény.

Összesen 7.480 Piros tekercsvirág kell.
    7.480 / 606 = 12,34 --> 13 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    Ez négy nap alatt letermelhető.
    A 13. körben már termeszthetjük vegyesen a két növényt.

A Kék tekercsvirágból 3.540 db-ot kell beadnunk.
    3.540 / 606 = 5,84 --> 6 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    Ez két nap alatt letermelhető.

Köszönöm Dolphin a javítást.
    Újraterveztem a játékomat.
    Egy kis kosarat tervezek venni.

A növényeket még holnap le akarom termelni. Indítok egy Jack-et, megveszem a Szuper betakarítás csomagot, használok Kacsa katát.
    A termelést gyorsítom szupertrágyával (Fehér ártatlanság, Karácsonyi süti, felhő) és pörgetek.
    A cél 13 növény egy db 1x1-ről. (Csatni 4 + Jack 2 + Szuper betakarítás csomag 3 + Kacsa Kata 3 + pörgetés 1.)

Bekeverek 40 db-ot Piros tekercsvirágnak. (Marad 40 Üres tekercs.)

A Piros tekercsvirágok:
    A növényeket három körrel állítom elő. (Plusz a felszaporítás.)
    2 x 12 x 202 + 13 x 202 = 7.474 db növény.
    (Látszólag hiányzik 6 db, de a felszaporításnál 40 db 2x2-be vetek.
    a termés 40 x 13 = 520, amiből 202 a visszavetés, marad 318 db.)

Kék tekercsvirágok:
    Itt már nem kell Kacsa Katát használnom elég a 10 db növény az 1x1-en. (Csatni 4 db + Jack 2 db + csomag 3 db + pörgetés 1 db.)
    Bekeverem a 40 db "maradék" Üres tekercset Kék virágnak.
    9 x 202 + 10 x 202 = 3.838 db
    Itt elég két kör. (Plusz a felszaporítás.)

A felhő tetszik. Naponta aratható (20:00)

Kapunk egy szép nagy 1.000 %-os bónuszt a Teliholdas tárgyakból.
    + 1 db Zombijuh (Hatóidő 2 óra)
    1 db Rémséges dolgok ládája 3.
    Rémes dolgok ládája 3[​IMG]szentjánosbogártáp, vendigó, tintahal, vízköpő, trolofánt, pokoli kutya, horrorparadicsom, zombijuh, macskatündér, trutyiszörny, molylepke, sötétlő szentjánosbogár, vendigóeledel, tintahaltáp, vízköpőtáp, trolofánttáp, pokolikutya-táp, horrorparadicsom táp, zombijuh-eleség, macskatündértáp, trutyiszörnytáp, molylepketáp, szupertáp- A Frászos este az autósmoziban eventben került a játékba- Adsz vagy kapsz felhősor
    - Winnie Sandercin kunyhó
    - A Táblajátékest - 2023. november event nyereménye
    - és más eventekből szerezhető
    - Nyolckarú szörnyszitter gazdaköri feladat
    Sok sikert, jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 25.9.24
    kmandy, DetoiX, maszilva és 22 más kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Sajnos elgépelés történt az event ismertetőben, amit nemrég észleltem, s már javítottam is.
    Az Autósmozis kosár XL kosárban 2 db "Rém" rémítő talányos fát lehet szerezni.

Elnézést kérek az okozott kellemetlenségért! /nem tudom, hogy sikerült elgépelnem a számot :-(/

maszilva, Sali~*.*, smoldering és 18 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem szégyen hibázni.
    Mindenkivel előfordul, hogy hibát vét.
    De ha hibázunk, akkor rendbe kell hoznunk a vétséget, hogy büszkén tovább léphessünk rajta.

kmandy, Tittie, rudcsi24 és 16 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Előfordul;)
    Most kis kosarat terveztem venni... De még ezen is gondolkozom;)
    Köszi a javítást!

juliannakoczkas és genka53 kedveli ezt.
  6. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nem tudom mi az a kicune...szerintem nekem nincs olyan...köszönöm.
    .

7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok!

Én most sem veszek kosarat, hiszen rengeteg szupertrágyám és KK szuperom van, ha a keréknél sikertelen leszek, akkor még ott vannak a polcos bónuszok a felhőkről és eventekből kapott bónuszládákból. A Jackek is sorakoznak, bár azokkal nagyon fukarul bánok, hisz elállnak még azok tovább is, ;) kár elpazarolni ilyen laza eventre, a Piccolo ládákból meg igen gyatrán jön. :oops:
    Komfort talaj nincs a TH kertben, úgyhogy csak sima földben lehet gondolkodni az ültetés ügyében.
    Mivel a közeljövőben nem lesz szükség más célra a szupertrágya hatékonyságát növelő felhőkre, kivételesen most mindhárom felhőt aktíválom az event megkezdése után. Ezáltal az alap esetben 5:30 -as érésidő levihető
    24 percre a három felhővel, vízzel, trágyával, szupertrágyával, karácsonyi sütivel, és fehér ártatlansággal. Kettő felhővel pedig kerekítve: ~ 36 perc/kör. Mire a három farmon végig-érek, nemsokára arathatom az elsőt. ;)
    Így már csak a termés mennyiségi bónuszok határozzák meg, hogy meddig tart az összes event növény letermelése.
    Érdemes végig-ballagni a ládabontásokon, különös tekintettel a rémséges, boszorkányos, teliholdas stb. elnevezésű ládákat illetően. :)

zoldert, szellorozsa, PalMa és 14 más kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Nyugodalmas jó éjszakát!
    Csak az nem hibázik aki soha nem tesz semmit. A dolgos-szorgos gondolkodók,játékosok bizony-bizony néha-néha megbotlanak.
    Velem a játékban elég gyakran megtörténik,olyankor nem győzöm "dicsérni" magam,igaz egy ideje már túl szorgos se vagyok.

A teliholdas küldetéseket nagyon kedvelem ,a hosszabbított nyitvatartás nekem külön öröm. A lassított tempómban se lesz gond befejezni az eventet,.......ami mostanában egyre ritkábban sikerül............."Több is veszett Mohácsnál!"

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek figyelj a befejezés időpontjára! Az aktuális event időtartama nem azonos a teliholdas területek nyitvatartásával.

Az event kezdete várhatóan: 2024. szeptember 26. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. október 02. (szerda) 22:00
    Megértésedet köszönöm, sok sikert a Horror moziéj eventhez! :)

PZoli64, Sali~*.*, -ágianyu33- és 8 más kedveli ezt.
  11. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Gyakorlatilag már null perc szünet van két event között?

genka53 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Mire gondolsz?
    Az, hogy a Teliholdas területek kinyitnak, elengedhetetlen az ott zajló event miatt. A nyitásról és a nyitvatartás idejéről itt adtunk hírt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/telihold-event-hosszú-időtartamban.25426/

Az aktuális event teliholdas területen zajlik - a Horror moziéjről itt adtunk tájékoztatást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/horror-moziéj.25433/

Sok sikert!

vihence, vasaló57, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  13. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján a Haladási sáv jutalmaiban változás lesz, a táblák frissítése központilag történik meg.

Mindhárom oszlopba érkezik még plusz ajándék: többnyire a Matricás album sorozathoz kapcsolódó ajándékok, de lesz még többek között Farmpengő, Szupertrágya, Munkáskupon, Party pörgetés, Kacsa Kata szupertrágyája is.

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Fuhur, maszilva, DevilMókus és 22 más kedveli ezt.
  14. genka53

Szia, sziasztok!
    Köszönjük a jó híreket!
    Szép napot mindenkinek! :D:inlove:

Kuzdern, Swartsch, vihence és 4 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Kedves Játékosok!

A táblázatok frissítése megtörtént:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/horror-moziéj.25436/#post-1404435

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek!

Kuzdern, vihence, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  16. genka53

Szia!
    Te már semminek nem tudsz örülni? :):inlove:
    Papírforma szerint szerdán este vége az egyiknek, és csütörtök délután kezdődik a következő. :)
    Van, akinek napok telnek el a két event között, ha extrák felhasználásával már csütörtök este, vagy pénteken befejezi az aktuális, csütörtök délután kezdődő eseményt. Utána már szabadfoglalkozás van a következőig. :)
    A
    BP lehetőséget ad a játékra, viszont a módszert, a ráfordított időt, energiát, stb. mi magunk határozzuk meg. :D:inlove:
    Sikeres játékot! :inlove:

levi5, Kuzdern, vihence és 9 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A lehetőség jó:inlove:

Ma jó lenne lezavarni az eventet... De majd a VV dönt;)

genka53 kedveli ezt.
  18. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Kedves Luminary!
    Figyelemfelhívásod köszönöm.Ebben remélem nem hibázok......2010 december 26-ától játszom ,kicsit-nagyon megszállottan.Nem ez az első hosszú időtartamú teliholdasom, de az én koromban és körülményeimben már semmi sem biztos

Egyébként nagyon meglepődtem,és megörültem, hogy aktív a hrsz-em,mert amint éjjel elküdtem eltünt és kaptam egy kellemetlen értesítést.hogy "küldj egy érvényes hozzászólást".....nem értettem az egészet,ilyennel még nem találkoztam...a jövőben sem szeretnék!......Füstölögve tértem aludni.....azért rémálmom nem volt.

Utoljára szerkesztett: 26.9.24
    DevilMókus, Kuzdern, vihence és 4 más kedveli ezt.
  19. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Horror moziéj event élő, online!

14 óra után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően kezdjetek hozzá az eventhez, malomtermék keveréshez és az event növény ültetéshez a Teliholdas főfarmon!

Ne feledjétek, a kezdő event növényt a malomban kell elkészítenünk, az 5 óra múlva érkező Üres tekercset pedig célszerű a malomban dugdosva "szaporítani".

A Játékostársak segédleteit itt gyűjtöttem össze:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/horror-moziéj-csevegő.25434/#post-1404439

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek!

Kuzdern, PZoli64, Swartsch és 8 más kedveli ezt.
  20. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Bocs, de mit jelent az, hogy a malomban eldugdosni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.