Visszajelzés Idő homokja - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 24.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 2.8.24.
  1. 1

41 szavazat
    18.7%
  2. 2

2 szavazat
    0.9%
  3. 3

5 szavazat
    2.3%
  4. 4

2 szavazat
    0.9%
  5. 5

7 szavazat
    3.2%
  6. 6

3 szavazat
    1.4%
  7. 7

8 szavazat
    3.7%
  8. 8

16 szavazat
    7.3%
  9. 9

15 szavazat
    6.8%
  10. 10

120 szavazat
    54.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Gabi, gratulálok. Nekem még 80 felrepi kell a végéhez. Reggelig csak összeszedem a lepkehálóval. :D

Éva0315, kutyaszálló, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Már csak a szavazás volt hátra. Ott is lehetne nyeremény. Nincs nagy igényem, mondjuk 10 pontnál egy... :D

Éva0315, kutyaszálló, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  3. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Befejezve! xD
    Üdv. gazdatársak!:)

Éva0315, kutyaszálló, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  4. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Én is befejeztem, miközben szépen felszaporítottam a farmos cuccost. Nem is gondoltam, h ilyen hamar meglesz. Kicsit izgultam is, mert nagyon rég nem volt ilyen időkorlátos feladat. De tetszett!
    További szép napot nektek!

Kuzdern, kutyaszálló, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egy ideje nem szavazok... nem látom értelmét:oops:
    Pedig ez egy jó event volt!:inlove:

zsani_apja és Éva0315 kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tervem szerint tegnap hamar végeztem a döntő résszel, csupán a harmadik farmon kellett várnom még néhány homokórára, hogy a 8. feladatsor is ma reggelre meglegyen.
    Csak első olvasatra tűnt kicsit ijesztőnek a két event egymásnak eresztése, de jó időbeosztással és megfelelő segédletekkel könnyedén teljesíthetővé tudtuk tenni. Ha a BP tesztelni akart bennünket, akkor jól sikerült a helytállás. ;)
    Tetszett, 10 pontot adtam a feladatra. :D:inlove:
    Gratula a végzetteknek, jó finiselést a még hajrázóknak! :D:inlove:

Kuzdern, inanna11, Synodendron és 6 más kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Szépen beültettem mindenhol a kért növényeket,csak az óra maradt le:cry::cry::cry:
    Szóval kezdhettem előröl , mostanra valószínű elfelejtettem a sok gazdaköris időkorlátos feladatokatxD
    Felhő üzemkész:p
    Nem volt nehéz,de már megszoktam,hogy egy területen egy event van, nem hiszem,hogy ezért majd vásárolok
    bármilyen plussz trágyát8)8)8)
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Mint mindig, én is kész vagyok ;) szép hétvégét...

Fuhur, retek.katalin, vihence és 7 más kedveli ezt.
  9. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!

Ez az event rá döbbentett, hogy mennyi mindent nem használok ki a farmon.... (bónuszt adó termékek, felhősorok stb.) De hogy lehet ezt észben tartani? Mármint ennyi mindent. Vagy minden event elején végig görgettek minden felhőt, és terméket? o_O

Látom, hogy már jó páran a végén járnak, vagy be is fejezték. Nekik gratulálok! Nekem még sok felreppenő kell az utolsó feladathoz, de ennek ellenére nem aggódom. Viszont azt nem tudom eldönteni, hogy tetszett-e ez az event, vagy sem... Esetleg inkább csak semleges maradt a számomra. Minden estre a termékek, felhők felhasználásában remélem aktívabb leszek ennek az eventnek köszönhetően.

zsani_apja, Fuhur, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Csak pár fontosat kell észben tartani;) ezeket írd össze magadnak... - amelyekkel rendelkezel... s aztán hajrá!:inlove:

Csókos kedveli ezt.
  11. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

sziasztok!Már 2x letermeltem a körgabonát az órát kb 30 perccel az érés előtt inditottam el de csak a pajtába került a termék.igy nem tudom csinálni az eventet.Miért

12. -Holdfeny-.

Érdekes...:wuerg: A Farm jobb felső részén megjelent az időkorlátos feladatot jelző mező? ami be is csukható?:eek:o_O

13. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

14. -Holdfeny-.

Akkor jelezd a hibát a hibatopikba... Id számmal...
    Max azt tudom elképzelni, hogy a hasonló képpel rendelkező növényt ültettél helyette...:music:
    Nekem is meg kellett néznem kétszer is:wuerg:;) mert elsőre szögletes gabonát ültetem... s annak a képe hasonló:oops:

Kuzdern kedveli ezt.
  15. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

igazad van valóban az történt.Köszönöm szépen

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. suzyyy

suzyyy Járnitanuló

Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, ha nem elegendő a learatott növény az időkorlátos feladathoz, akkor az egészet újból kell kezdenem a letermelt növény megy a kukába vagy hova. Megjelenik a megszakítás felírat és ha arra rákattintok akkor elvész a növényem és kezdhetem elölről. Sok gyorsítom vesztettem el így. Ha emlékeim nem csalnak ez valamikor az őskorban nem így volt!
    Köszi, ha segítetek.

17. -Holdfeny-.

Ha kevés akkor a megtermelt mennyiség a pajtába kerül...:music: Kezd újra.... veszteség nem ér!

Elég öreg vagyok... s szerintem régen is így volt;)

Csókos kedveli ezt.
  18. suzyyy

suzyyy Járnitanuló

Köszi, csak sajnálom a feleslegesen kidobott gyorsítóimat!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Sajnos van ilyen:(
    Érdemes kiszámolni mekkora területen mennyi termésre számíthatsz:music: Esetleg némi bónuszt hasznáni!

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amennyiben a rendelkezésre álló idő alatt nem tudod letermelni a szükséges növény mennyiséget, akkor érdemes megszakítani a folyamatot és az új aratást már egy újonnan elindított feladatba beszállítani.
    A már beadott termék nem vész el, nem feleslegesen dobtad ki a gyorsítóidat, hisz amit megtermeltél a pajtádba kerül.
    A feladatot akkor érdemes elindítani, amikor a növény már beérett, az első adag érési ideje ne terhelje a rendelkezésre álló időkeretet.
    Növénytől függően 5-6-7 óra áll a rendelkezésünkre.
    Sok sikert!

maszilva, vihence, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.