Ifjú rodeósok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 21.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Te akkor nem tetted be mind a 144 db répás papit. Én viszont betettem/ most irigykedem ám!/Fél óra és én is szerzem meg azokat az ajikat! Gratula.

apuci30 és patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Én is beraktam mind a 144-et...:wuerg:....na mára be is fejeztem;)

apuci30 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ha ilyen kevés szupertápod van, akkor nem értem, miért kezdted el a tenyésztést boom nélkül? Szoktalak olvasgatni, tudom, hogy kicsiként csp gondokkal küzdesz, akkor az az egy plusz állat is jól jött volna. Legtöbben várjuk a boomot az eventtel, csak a tápkeverést kezdtük el.

mamszi5107, times84, farmerogirl és 14 más kedveli ezt.
  4. patakvera

patakvera Fórum félistene

Hihetetlen,hogy nem költesz a játékra....1 éve játszom-adok/veszek/ügyeskedem/,de aranymalac?8)

Cyra65, _Cygnus_, apuci30 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

mert van gazdaköribe kiszedhető szupitápom és amit kiszedek az eventből azt megtudom még toldani és mehet a tenyésztés most már átlátom a játékot és a fejembe kész összeesküvés elméletek vannak van ami bejön van ami nem de most jó esélyel be fog jönni

másik nem Bp-s játéknál elég durván költöttem havi 5-10e is elment és megfogadtam soha többé nem költök játékra főleg olyat amit ésszel is lehet igaz irigykedek mikor titok akció van na de... ha nem aranymalac akkor jöhet gyémánthal is vagy aranyszamár azon elszamaralgatok :D

Lili060504, patakvera, LBetti és 7 más kedveli ezt.
  6. anami1980

anami1980 Fórumszaki

4 parti pörgetés a leltár: esküvői csokor, hótapsifüles, strucc Tsz sárga , 24 órás farmmunkás kupon. elszámoltam magam illetve nem is hanem csak figyelmetlen voltam mert néztem át az összesitő jegyzetemet és 144 helyett 122 répapapit kevertem én balga :cry: de sebaj reggel már kész lesz ;)

patakvera, Cyra65, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én nem tettem le és nem is kevertem ki éjszakára is annyi répásat keverek amennyi kell a 16-os farmunkáshoz éjszaka lekeverem az édesköményből ami kell meg a másik két fajtát mert a matróztea kell mihamarabb mert 100e felett van darabja és le fog esni az ára meg a felhősor is mert nem tematikus így azonnal lehet aktíválni :)
    6 party pörinek az eredménye Tolvaj holló 8 kacsa kata szupertrágya sárga szarvasgomba esküvői csokor 20 szupertrágya és számomra felér egy főnyereménnyel piros denevérbarlang :)

Utoljára szerkesztett: 22.4.15
    patakvera, Pharmer500#2, LBetti és 5 más kedveli ezt.
  8. Zsuzsancs

Zsuzsancs Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék,hogy csak nálam csinálja vagy másoknál is van ilyen gond,hogy a tenyésztésből folyamatosan kidobál és alig tudom berakni az állatokat meg bájitalt? Vagy 10x-ere sikerül,de eléggé kijövök a türelmemből mire végzek.. >:(

9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

mikor pakolsz be nem huzod félre nem kattintasz félre mert akkor eltünik un az ablak

10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nálam is ezt csinálja, de csak a Google Chrome böngészővel. Próbáld meg egy másikkal.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  11. oszike135

oszike135 Fórum-zöldfülű

Sziótok! Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy akinek nem áll módjában vásárolgatni, hogyan juthat a mostani event kezdéséhez feltétlen szükséges szuper táphoz hogyan lehet hozzájutni?

12. Blindate

Blindate Haladó

A malom működése sajátságos a répapapi kikeverésénél! Amíg a teljes mennyiség nem készül el, addig nulla darabot jelez, és nem lehet hozzáférni a már elkészült mennyiséghez.
    Egy kicsit bosszantó, de kivárom most már a végét!

patakvera és _Cygnus_ kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Elkezdtem a bébipapik gyártását. Tenyésztéssel -bár az t.állatok megvannak- megvárom a péntek estét, napközben kirakom a tenyésztelepeket,(ezzel bájitalt is spórolok) s amikor kezdődik a boom, mert remélem lesz, learatom, s pikk-pakk készen lesz az event. Tetszik ez a fajta event, a nyeremények is jók, és a Bébik szépecskék - gratulálok a grafikusoknak !

Utoljára szerkesztett: 22.4.15
    mamszi5107, patakvera, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  14. Blindate

Blindate Haladó

Malom működik folyamatosan, ott lehet keverni! Gondolom te is mindig járatod a malmot!

_Cygnus_, anami1980, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Oszike - gazdaköri feladatok teljesítésénél van szupertáp nyeremény, vagy gyártasz a malomban, keréken is lehet nyerni.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Egy dolgot nem értek. A tehenekből és a lovakból 18-12-t kell tenyészteni, akkor a bociból
    28 db kell, csikóból miért 40?????o_O

17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Gyulaika - a tenyészállat mennyisége nincs összhangban a kisállatok - bébik - darabszámával. Eltérő.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  18. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Persze, azt gondolom, de miért kell több lovat tenyészteni szerintem feleslegesen, hogy legyen több csikó? Pláne akkor, ha már megvan az összes mennyiség? Na mindegy. ( Éva vagyok)

Marika312 kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ezt szőrszálhasogatásnak érzem nem lehetsz valami nagyon régi játékos hisz akkor értenéd a miérteket ha nem lenne a csikó bocik aránya nagyobb mint amit kér akkor az event piacról megoldható lenne nem lenne értelme a baby boomnak és nem költene sok ember pénzt a játékba mint a katonatiszt!

Jucus1949, Gio, Cyra65 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. imike911

imike911 Fórum hercege

1. Hogy akinek van óriás ólja, nehogy (túlzott mértékben/haszonnal) piacoljon a tenyészállatokkal.
    2. Hogy ugyanők egy kicsit többet tenyésztgessenek, mint egyébként kellene.
    Mindkét esetben némileg érthető is. (Nekem is vannak óriás óljaim)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.