Ifjú rodeósok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 21.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tápot nem kapsz, de a betett hozzávalók visszakerülnek a pajtába.

apuci30 kedveli ezt.
  2. akárki49

akárki49 Junior szaki

Sziasztok!Elkeztem tenyészteni,de nem csikót ad kincsemet nincs is rekesze a csikónak.Más is járt így?köszi és üdv.

_Cygnus_ és barbi021951 kedveli ezt.
  3. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

A csikó a felreppenő, minden tenyésztésnél kapsz egyet.

Gio, sziszi1965 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A csikók darabszámát a pajtában az egyéb címszó alatt ellenőrizheted.

5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Értelem szerűen beraktam a papikat 50-50-50 db-t úgy lefagytam hogy a lábamat is melegíteni kellxDxDxDA sütiket nem törlöm,lehet fánk is van benne
    xD

Linden, Gio, Marika312 és 10 más kedveli ezt.
  6. akárki49

akárki49 Junior szaki

Köszönöm szépen megvannak.

iboly54 kedveli ezt.
  7. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!

Sajnos, nincs időm az összes oldalt végigolvasni, pedig nagy esély szerint valaki biztosan megkérdezte már, csak én nem találkoztam vele, pedig pár oldalra csak bekukkantottam, lehet tudni, hol láthatóak, hogy hány bocim és csikóm van már? Optimistán azt gondoltam, a tenyésztett állatok között lesz, de nem látom. Segítene valaki?
    Nagyon köszönöm előre is!

8. Maramama

Maramama Fórum-zöldfülű

Úgy tudom, a pajtában az "egyéb" között lesz.

barbi021951 és -ILIKE- kedveli ezt.
  9. Laboviti

A csikók és a bocik darabszámát a pajtában az egyéb címszó alatt ellenőrizheted.

czutika és -ILIKE- kedveli ezt.
  10. Laboviti

Szia!
    Jól emlékszel.:) A "papik" és a "felröppenők" is a pajtában az egyéb címszó alatt lelhetők fel.

sziszi1965 kedveli ezt.
  11. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Meg is vannak, nagyon köszönöm! :)

12. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Nagyon köszönöm! :)

barbi021951 kedveli ezt.
  13. földbirtokos70

földbirtokos70 Junior szaki

Sziasztok ! valaki tud segíteni hogy a malmot hogy lehet beállítani, ugyanis nem találom, hogy a lekvárokat hogy kell keverni ! köszönöm a segítséget !

14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Befejeztem a tenyésztést.Elszámoltam a darabszámot: boci 1-el, csikó pedig 5-el több lett. Ha készen leszek az eventtel az ajándék szupitáppal a sajátomból 53 db-ot használtam fel.Már csak a papik hiányoznak.

mamszi5107, Gio, Jucus1949 és 4 más kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A farmos malomban keverhetők, a fülek közül a jobb szélsőt válaszd ki (események).

16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Miért szakítanád meg a keverést? Ha van még az ajándék turbómalmodból, akkor a 144 répatápot, nagyon hamar lekeveri.
    Mindhárom rekeszbe betettem a 144, 72, 36 tápot, a 3 keverési ideje 15 óra. Ma még betehetem a negyediket is a kiürült rekeszbe.

17. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

Feltételezem, hogy hétvégén lesz baby bumm, úgyhogy azt megvárom, legalább legyen valami eladható tenyészállatom utána. :)

mamszi5107, Gio, barbi021951 és 3 más kedveli ezt.
  18. bessie79

bessie79 Járnitanuló

már hogy ne lenne haladási lehetőség? 3 hely van arra hogy beállítsd milyen tápok jönnek, miközben a tenyésztéssel foglalkozol. Egyébként nagyon örülök, hogy végre újra lehet nyerni csillagokat:inlove:

Gio, barbi021951, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

végülis belegondoltam 250 farkastápot nem szakítottam meg :D majd a piacra kidobom :D remélem viszik is gyorsan :)
    aztán pörgetem az eventet kifelé nem várok a boomra amit tudok piacon megoldok tartalékba lóból meg van a szükséges a növények megvannak a papihoz beadásra
    így az eventnél kapott szupitápot be tudom forgatni a boomba és célba veszem az aranymalacot

20. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szerintem valahol lemaradtam....Mi az az ajándék turbó malom? Mikor és hol lehetett ajándékba kapni? Köszi választ előre is!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.