Ifjú rodeósok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 21.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szarvasagancs

szarvasagancs Junior szaki

Sziasztok, betettem keverni a répáspapit de nem jelennek meg a megkevert répáspapik sehol. majdnem fél órája keveri tehát 5 6 darabnak már lennie kellene, de nincs. Valami felett esetleg átsiklottam?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Gio kedveli ezt.
  3. -East17-

Szia!

Igen, így van. A malom változásainak része, hogy csak a folyamat végén, egy tételben kapjuk meg a kevert tápokat.

Gio kedveli ezt.
  4. szarvasagancs

szarvasagancs Junior szaki

Nagyon köszönöm, akkor várok türelmesen.Eghyébbként jó kis event lesz, de várok vele hátha jön a BÉBI BUMM.

_Cygnus_, Gio, Cyra65 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Gio és czutika kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Hát Te aztán ezt gyorsan letudtad;) ügyes vagy....én megvárom a boomot, kevés sz.tápom vanxD

mamszi5107, Gio, Baby72 és 9 más kedveli ezt.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

első feladat pipa répás papi készül estére meg is lesz reggelre kikeverem a többit és kész az event :D mert a többit piacról megoldom :D pont azért mert kevés a szupitápom és így ahogy számolom 250 szupitáppal várom majd a boomot :D és ráugrok az aranymalacra és megmutatom hol a helye

mamszi5107, Mikuszy, patakvera és 10 más kedveli ezt.
  8. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok! Papik a malomban ;) és persze, hogy nincs felröppenő Rackó egyből megdobott egy 20% -os tp -vel, még soha nem kaptam event elindulásakor........

_Cygnus_, mamszi5107, Gio és 3 más kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Tenyésztettem egy kicsit, főleg lovakat...és akkor észrevettem, hogy szinte kifogytam a bocikból, na most milyen jól jönnek a narancs ólak, ugye hogy ugye?;)Narancs lóistállókat is kitettem, most tényleg nem bánom, hogy ennyi van belőle.
    Azért majd én is megvárom a Baby-boom-t, hátha becsúszik egy-egy nagyobb tenyészállat.:p

iboly54, mamszi5107, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  10. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Répapapi gyártás indítva. :) Egyet-kettőt lehet h tenyésztek is, de a többit a Boom-ra hagyom. :)

_Cygnus_, apuci30, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Hello Mindenki :) a felröpi bocik csikók legyártva a beadandó állatkáim kész a papi gyártás elinditva pikk pakk megleszek szerintem holnap reggelre :) a szupitápomat a boomra tartogatom :) mert most van kedvem kísérletezgetni :)

_Cygnus_, Cyra65, apuci30 és 5 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én meg úgy gondoltam ,az arany szamarat támadom le!

Cyra65, Linden, apuci30 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

4 party pörgetés kivéve 1860btp 8szupitáp 22500 Csp sárga angóra :)
    kavarodik az utolsó répapapi ami kell és már betárazva az édeskömény is és megy a tenyészet is szép lassan :D

iboly54, anami1980, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  14. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

lényegébe a papik pörögnek és kész.Írjátok a BébyBoomot de én nem látom sehol jelezve.valaki tud valamit?

_Cygnus_ kedveli ezt.
  15. carmageddon58

carmageddon58 Fórum-zöldfülű

Én csak arra lennék kíváncsi,hogy nincs ugyan event növény,de a játékban az előzetesben beharangozott felröppenő bocik,és pacik honnan röppennek,mert egy darabot se kaptam eddig. A többi stimmel.

16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A tehenek és lovak tenyészterepben történő tenyésztésekor kapjuk őket.

17. -East17-

Szia!

Az eventismertető részletesen kitér erre is:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/222048/

Gio kedveli ezt.
  18. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Alap, vagy már tenyésztett tehenet, lovat kell tovább tenyészteni és annak a felröpije a boci és kiscsikó. Szerintem ráérnél a hétvégén tenyészteni mert baby boom várható, akkor nagyobb az esély az iker születésekre és kevesebb szupitáp, bájitalt használsz el. Remélem nem viccel meg bennünket a BP. Ilyen tenyészet már volt, kis kacsa kis csibe volt a felröpi.

_Cygnus_, anami1980 és Gio kedveli ezt.
  19. -East17-

Szia!

Valóban nincs jelezve. Amennyiben lesz ilyen akció, akkor a szokásos módon a Hivatalos részlegben fogjuk kiírni.

20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

általában baby boom tenyésztős eventek közbe péntek este 6-tól vasárnap 22-ig tartanak jós jónásnál előre szokták jelezni illetve hivatalos hirdetményekbe egy két nappal hamarabb is jelzik

kaméleon meg a malac juh páros :) első felhősorom volt :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.4.15
    .barbi1. és Baby72 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.