Visszajelzés Igéző korallzátony - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Szia! Köszönöm a kedvességedet, de szerencsére bedobtam az utolsó növényt is végre! Egész izgalmasra sikeredett a vége, már rég jártam így, de legalább minden kitűzött cél teljesült és csak pár darab szupertrágyám bánta.

Gio, SzilvaG, taga1 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Sziasztok!
    Ezzel már tegnap kész lettem, full mindkét oszlop, röpcsiből már több, mint 350 plusszom van, az egazt is túltermeltem. Éreztem, hogy ez könnyebb, mint a másik, ott még felröpi hiányzik, de estére az is meg lesz.

Cyra65 kedveli ezt.
  3. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Óh sajnálom.az utolsó körre én is elszórtam a földekre vagy 100 kacsa katát + a csatni ,hogy tuti meglegyen ...

Evita-55 kedveli ezt.
  4. puty-puty

puty-puty Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Ebben a pillanatban lett meg a polipom:)

Gio, taga1 és kanzlerviki kedveli ezt.
  5. [Panka]

[Panka] Fórum-zöldfülű

Huhh, ezt jól kicentiztem, konkrétan fél perccel a vége előtt lett meg a felhő... :DDD

ulmo12 és Gio kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves játékosok!

Az "Igéző korallzátony" event véget ért!

Köszönjük a munkátokat, köszönjük az önzetlen tapasztalatmegosztásokat, a véleményeket!

Találkozunk az újabb események csevegőiben!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.